Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-08-05 17:50:13
(#439) Nagyon tetszett, úgyis tudott újat mutatni, hogy az animét többször láttam. Borító nagyon szép, manga is hibamentes. Szóval a legjobb magyar manga eddig.
Manga az első 4 anime részt dolgozza fel. Várom a folytatást.
10 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Mellesleg megkérdeztem Trillianban, hogy nem tudják-e, ki lesz-e adva a how to read, ők azt mondták, hogy nem tudják és valószínűleg még a kiadó sem tudja.
Én már fórumon kismilliószor kérdeztem, de választ nem kaptam rá sose.
Akkor úgy láttszik senki sem tud semmit. Ami nem jó.
Mondjuk engem most már nem érdekel a kérdés, nem kell feltétlenül tudi mindent azonnal. Ráér majd akkor megtudni, ha kiadták a 12 kötetet.
Majd idővel úgyis megtudjuk.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Mellesleg megkérdeztem Trillianban, hogy nem tudják-e, ki lesz-e adva a how to read, ők azt mondták, hogy nem tudják és valószínűleg még a kiadó sem tudja.
Mondjuk engem most már nem érdekel a kérdés, nem kell feltétlenül tudi mindent azonnal. Ráér majd akkor megtudni, ha kiadták a 12 kötetet.
hy!én uj vagyok és meg akarom rendelni a death note mangát és az a kérdésem h ez télleg 200 oldalas az 1.kötet vagy h van ez ?
A kiadvány oldalán is az van, szóval igen.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-05 16:43:12
hy!én uj vagyok és meg akarom rendelni a death note mangát és az a kérdésem h ez télleg 200 oldalas az 1.kötet vagy h van ez ?
A kiadvány oldalán is az van, szóval igen.
beküldve: 2008-08-05 15:52:10
(#434) hy!én uj vagyok és meg akarom rendelni a death note mangát és az a kérdésem h ez télleg 200 oldalas az 1.kötet vagy h van ez ?
beküldve: 2008-08-05 14:41:22
(#433) Köszi a válaszokat! Még jó hogy az eredti történetből kivették a halál radírt, szerintem irtózatos nagy hülyeség volt. Bár ez magány vélemény
Anime/Manga
Szerintem ezt csak a kiadó tudná megmondani. Ha bejön nekik a sorozat anyagilag (és miért ne jönne), akkor nagy esély van rá. Nem ismerem a plusz köteteket, ezek sokszor csak rókabőrként működnek japánban.
beküldve: 2008-08-05 10:06:47
(#431) A manga valóban 12 kötetből áll. De van még 2 plusz kötet is. Az egyik a How to Read, a másik pedig az Another Note (nem biztos, hogy pont ez a neve ). Ezenkívül van az általad említett one-shot. Az sem előzmény, sem a történet végére írt extra. Azt az alkotópáros más célból csinálta. Mégpedig ebből: felmérték, van-e igény egy ilyesfajta történetre, hogy tudják, érdemes-e elkezdeni az igazi történetet. Szerencsére biztosan érdekelt volt a one-shot, ezért nyugodtan, jövedelmezően kiadhatták a Death Note-t.
Milyen hibaüzenet?
Nálam egy olyan kép jelenik meg, amire a következő van írva:
"use your own server to host image"
Feltöltöttem egy másik helyre. Most jó?
Milyen hibaüzenet?
Nálam egy olyan kép jelenik meg, amire a következő van írva:
"use your own server to host image"
Szerk: Rudymester 2008-08-04 19:13:55
Szerk: Rudymester 2008-08-04 19:03:27