Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Én is így jártam, de nekem felrűnt hamar.
Na tehát ma megjött a Death Note. nagyon örültem neki. Csak a negyedét olvastam el eddig. Most nekiállnék ódákat zengeni róla, mert megérdemli, de nem teszem. Az alkotók részéről kitűnő munka. A MangaFan részéről szintén. Nem is gondoltam, hogy ilyen igényes. A rajzoktól eláll a lélegzetem is. Nagyon tetszik az a rajz, amelyiken Light és Ryuk szimplán állnak az első oldal (fejezet) (egyedül ezt az oldal elnevezést furcsállottam, de megszokható) előtt. Másik gyönyörű rajz: amikor a kamion telitrafálja a zaklatót. Közlekedési baleset, mert megérdemli (:Light mondandója ). Light hirtelen megfiatalosodása: 47. oldal. Figyeljük csak meg a 2. és a 3. képet. Aztán rögtön a 4-et. Szerintem egyértelmű fiatalosodás és ártatlanosodás vehető észre. Talán ez még Light kétes érzelmeire utal?
Na tehát ma megjött a Death Note. nagyon örültem neki. Csak a negyedét olvastam el eddig. Most nekiállnék ódákat zengeni róla, mert megérdemli, de nem teszem. Az alkotók részéről kitűnő munka. A MangaFan részéről szintén. Nem is gondoltam, hogy ilyen igényes. A rajzoktól eláll a lélegzetem is. Nagyon tetszik az a rajz, amelyiken Light és Ryuk szimplán állnak az első oldal (fejezet) (egyedül ezt az oldal elnevezést furcsállottam, de megszokható) előtt. Másik gyönyörű rajz: amikor a kamion telitrafálja a zaklatót. Közlekedési baleset, mert megérdemli (:Light mondandója ). Light hirtelen megfiatalosodása: 47. oldal. Figyeljük csak meg a 2. és a 3. képet. Aztán rögtön a 4-et. Szerintem egyértelmű fiatalosodás és ártatlanosodás vehető észre. Talán ez még Light kétes érzelmeire utal?
Csak reményteli
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Én négyszer gyalogoltam el az Alexandrába, hátha lesz Nana
Hű te aztán elszánt vagy
Én négyszer gyalogoltam el az Alexandrába, hátha lesz Nana
Ma elmentem ebéd szünetben trillianba és nem volt death note manga. (teljesen hiába mentem el odáig)
Nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettelek...
De nem úgy volt hogy tegnap már kiszállították ?
Szerk: jinfanni 2008-07-30 21:28:27
Ma elmentem ebéd szünetben trillianba és nem volt death note manga. (teljesen hiába mentem el odáig)
De nem úgy volt hogy tegnap már kiszállították ?
Szerk: jinfanni 2008-07-30 21:29:40
beküldve: 2008-07-30 21:15:41
(#372) Ma elmentem ebéd szünetben trillianba és nem volt death note manga. (teljesen hiába mentem el odáig)
Szerk: jinfanni 2008-07-30 21:15:57
Amúgy igen, néhány év múlva meglesz a sorozat Ilyen könyvkiadási tempókkal minden sorozat kb 2021-re fejeződik be.. Nem baj, addigra lesz saját fizetésem és megtudok venni mindent
Igen, jó ez így, akkor majd én is meg tudok venni mindent
Mangafan kéthavonta hoz folytatásokat, de a sorozatok kötetei ritkulnak, ahogy jönnek az új sorozatok. Úgyhogy adott sorozatból 2-3 havonta jelenik meg új...
Elvileg Árnybíró is kéthavonta jönne, csakhát más kötetekkel és egyéb problémákkal, inkább három havonta jelenik meg.. Emlékszem, Árnybíró 10-et még évvégi hajrá elején, tanulás közben olvastam, és Nanát is évvége közelében vettem meg... és Nana még sehol sincs (legalábbis, amiről mi tudunk)
De hát ez van. Legalább minőségben, olcsón jön, és JÖN.
Ha gyakrabban jönne, akkor úgyse tudnék mindent megvenni.
Amúgy igen, néhány év múlva meglesz a sorozat Ilyen könyvkiadási tempókkal minden sorozat kb 2021-re fejeződik be.. Nem baj, addigra lesz saját fizetésem és megtudok venni mindent
Elvileg Árnybíró is kéthavonta jönne, csakhát más kötetekkel és egyéb problémákkal, inkább három havonta jelenik meg.. Emlékszem, Árnybíró 10-et még évvégi hajrá elején, tanulás közben olvastam, és Nanát is évvége közelében vettem meg... és Nana még sehol sincs (legalábbis, amiről mi tudunk)
De hát ez van. Legalább minőségben, olcsón jön, és JÖN.
Ha gyakrabban jönne, akkor úgyse tudnék mindent megvenni.
Szerk: Nagashi 2008-07-30 20:18:20
Sokan kérdezik ezt, akik más sorozatokat szeretnek. Most mások várakoznak, 2-3 hónap múlva felteheted a kérdésedet megint :)
2-3 hónap? ejj...úgy gondoltam, talán csak egy hónapot kell várni...akkor pár év, és meglesz az egész sorozat?:)
beküldve: 2008-07-30 17:57:07
(#368) Én jól ... megjártam.
Megérkezett a csomag, jött az értesítő, mert a postás lusta kihozni....
Posta 4ig van nyitva én meg csak fél5re érek haza....
Hajrá magyar posta.
Megérkezett a csomag, jött az értesítő, mert a postás lusta kihozni....
Posta 4ig van nyitva én meg csak fél5re érek haza....
Hajrá magyar posta.
MIANEVED?!
Sokan kérdezik ezt, akik más sorozatokat szeretnek. Most mások várakoznak, 2-3 hónap múlva felteheted a kérdésedet megint :)
beküldve: 2008-07-30 16:39:00
(#366) Remélem már pénteken lesz a tarjáni alexandrába mert már szombaton megyek táborba .
beküldve: 2008-07-30 16:37:08
(#365) szép napot mindenkinek, isteni a manga, én is megkaptam már egy fekete hajú gyönyörűségnek köszönhetően...azonban az egyetlen és világos kérdés azonnal felvetült bennem...MIKOR JÖN A TÖBBI RÉSZ? ha valaki tudja a választ, megtisztelhetne vele...