Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Megjött nekem is.
Szép igényes kiadás.A borító meg tényleg szuper.
Szép igényes kiadás.A borító meg tényleg szuper.
De jó neked. Nekem még nem hozta pedig előre rendeltem.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-29 14:48:51
(#348) Örülök a sok pozitív véleménynek. Jövő hét elején már én is biztosan a kezembe vehetem.
beküldve: 2008-07-29 14:26:23
(#347) csak dolgoztam, mostmár Bp-en lakok
Sorry! Le vagyok maradva.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ugye innen senki nem dolgozik a postánál?
Ha jól tudom, akkor Vadooc.
csak dolgoztam, mostmár Bp-en lakok
on: jó lett a matt védőborító, kötet olvasása folyamatban van még.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-07-29 13:11:21
(#344) Ma meghozta a postás
A védőborító tetszett, hogy nem a szokásos fényes, hanem matt papírra lett nyomtatva, és csak a Death Note-felirat "fénylik". Mind a DN, mind a Kensin 4 esetében nagyon szépen hozzásimult a borító a kötet gerincéhez, amiért külön elismerés Elsőnek a közreműködőket néztem meg a kötet végén: Nikolényi Gergely fordítása (akinek sok Animax-sorozat fordítását is köszönhetjük), adaptálás: Bergman Éva (Nana --> "büszkül" szó ). Szóval az Igarashiné-féle anime mellé egy Nikolényi-féle manga, nagyszerű... A kötetben egyetlen egy helyesírási, avagy elgépelési hibát nem találtam, a képek minősége tökéletes. A betűtípusok, a különféle hatások szépen ki lettek dolgozva. Szerintem eddig ez a Mangafan legjobb/legszebb kiadványa. Csak így tovább!
A védőborító tetszett, hogy nem a szokásos fényes, hanem matt papírra lett nyomtatva, és csak a Death Note-felirat "fénylik". Mind a DN, mind a Kensin 4 esetében nagyon szépen hozzásimult a borító a kötet gerincéhez, amiért külön elismerés Elsőnek a közreműködőket néztem meg a kötet végén: Nikolényi Gergely fordítása (akinek sok Animax-sorozat fordítását is köszönhetjük), adaptálás: Bergman Éva (Nana --> "büszkül" szó ). Szóval az Igarashiné-féle anime mellé egy Nikolényi-féle manga, nagyszerű... A kötetben egyetlen egy helyesírási, avagy elgépelési hibát nem találtam, a képek minősége tökéletes. A betűtípusok, a különféle hatások szépen ki lettek dolgozva. Szerintem eddig ez a Mangafan legjobb/legszebb kiadványa. Csak így tovább!
Ugye innen senki nem dolgozik a postánál?
Ha jól tudom, akkor Vadooc.
Még az enyém se jött meg, valszeg ma már nem is fog. Sebaj, majd holnap.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-29 12:25:40
beküldve: 2008-07-29 12:21:58
(#342) beküldve: 2008-07-29 12:16:45
(#341) Hát milyen munka ez? Már azt hittem, hétfőre hozzák a csomagot, aztán ma sincs itt. Jellemző: made in magyar posta. Pedig hamar szokták hozni általában, de azt, amelyiket a legjobban várom, nem hozzák. Hajh. (Ugye innen senki nem dolgozik a postánál? )
beküldve: 2008-07-29 09:51:56
(#340) már kaptam mailt , hogy holnap itt lesz a DN manga , alig várom
Kitől kaptad?
a mangafantól, hogy postázták, és akkor másnapra itt szokott lenni, vagyis ma , legalábbis múltkor úgy volt
beküldve: 2008-07-28 23:03:27
(#338) magyar posta a legjobb valakinek veszprémbe megérkezett a manga nekem meg szigetszentmiklósra nem ért ide, amikor kb 10 perce lakom a kiadótólDD
kínai vok És nzéron kínait tanulok
amúgy syeptembertől hétvégén is suliba kell mennem a magyar suli mellett
Fúú, akkor nagyon le lehetsz terhelve. Na de off end
Csak azért kérdeztem mert én nyáron is megyek suliba és mindig (ebéd)szünetben szoktam kimenni.(ami elég kockázatos)
Nyáron suliba? Hogyhogy?
Szerintem inkább várj egy napot, nehogy elkéss a sulibó, főleg hogy nem is biztos, hogy kapsz DN-t. Akkor meg biztos csalódott leszel.
kínai vok És nzéron kínait tanulok
amúgy syeptembertől hétvégén is suliba kell mennem a magyar suli mellett
Csak azért kérdeztem mert én nyáron is megyek suliba és mindig (ebéd)szünetben szoktam kimenni.(ami elég kockázatos)
Nyáron suliba? Hogyhogy?
Szerintem inkább várj egy napot, nehogy elkéss a sulibó, főleg hogy nem is biztos, hogy kapsz DN-t. Akkor meg biztos csalódott leszel.