Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Szerk: jinfanni 2008-07-28 22:36:50
beküldve: 2008-07-28 22:35:17
(#333) Trillianba holnap érkezik, inkább a délutáni órákban.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerintem még ne kockáztass, mert nem hiszem h kapható még.
Max Trillianban, meg ilyen helyeken.
Könyvesboltba nem hiszem, h van.
Aztán meg ki tudja
Aztán meg ki tudja
Pont a trillianba akartam menni (ez olyan nagy dilenma)
beküldve: 2008-07-28 22:29:40
(#331) Szerintem még ne kockáztass, mert nem hiszem h kapható még.
Aztán meg ki tudja
Aztán meg ki tudja
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-28 22:22:48
(#330) Csak azért kérdeztem mert én nyáron is megyek suliba és mindig (ebéd)szünetben szoktam kimenni.(ami elég kockázatos)
Szerk: jinfanni 2008-07-28 22:24:05
beküldve: 2008-07-28 22:19:30
(#329) Ezt most miből szűrted le?
Nem a mangafanon múlik, h mikor lesz a boltokban.
Csaba írta, h nemrég vitték el az anyagot, az már nem rajtuk áll, h mikor kezdik árusítani.
Nem a mangafanon múlik, h mikor lesz a boltokban.
Csaba írta, h nemrég vitték el az anyagot, az már nem rajtuk áll, h mikor kezdik árusítani.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-28 22:16:35
(#328) beküldve: 2008-07-28 21:49:01
(#327) Nekem jön postán, másik 3 mangával egyetemben
Tegnap rendeltem és ma jött az email, h csomag postázva. sztem vagy holnap vagy holnap után ittlesz
Remélem a postás kihozza, nem úgy mint múltkor, bedobott egy értesítőt, h menjek érte a postára... -.-
Tegnap rendeltem és ma jött az email, h csomag postázva. sztem vagy holnap vagy holnap után ittlesz
Remélem a postás kihozza, nem úgy mint múltkor, bedobott egy értesítőt, h menjek érte a postára... -.-
MIANEVED?!
dehogy a témához is hozzászóljak: Alexandrákba már van DN? csak mert itt pápán nincs, de pl ha győrbe van akk felmennék érte
Még tuti nincs, ma szállították szét. De sztem lesz ott helyben is, ha a többi mangánkból van.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én még sem az animét nem láttam, sem a mangát nem olvastam, de mivel ennyire jónak mondjátok, meg fogom venni. Ma már rendelném is, csak sajnos tesóm pont most nyaral, és tőlem kért kölcsön, s így nincs pénzem, és nem tudom még megvenni
Ez a beszéd!Ha nincs pénzed mond azt(mint én):Mostantól naponta kapok zsepbénszt , naponta 250FT!
jah ezek a postások.Minden autó-bicaj amelyik állt meg a házunk, vagy mellet ment el azt szettem , h a rendelésem...Végül nem tolták ide...a....Most olyan jó hangulatom van! Szegény Death note, alig várja már , h belelapozhassak...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 20:08:37
(#324) Én még sem az animét nem láttam, sem a mangát nem olvastam, de mivel ennyire jónak mondjátok, meg fogom venni. Ma már rendelném is, csak sajnos tesóm pont most nyaral, és tőlem kért kölcsön, s így nincs pénzem, és nem tudom még megvenni
Nem csak te mesélted be..énisxD
Ez lett a vesztem. Szokásához híven nem vette a fáradtságot a postás-néni, hogy felgyalogoljon max. 200 m-t, és a várakozó kiskölöknek bedobja a csomagját. Így hát ma új manga nélkül maradtam.
beküldve: 2008-07-28 19:16:19
(#321) beküldve: 2008-07-28 18:29:47
(#320) jó akkor nézz körül a fórumon, 10 topicból 8ban megy a magánbeszélgetés meg a szemetelés...örülök h más is észrevette...
dehogy a témához is hozzászóljak: Alexandrákba már van DN? csak mert itt pápán nincs, de pl ha győrbe van akk felmennék érte
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-07-28 18:30:37