Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-07-31 20:06:48
(#394) Ezen a héten már tuti nem.
Magyar posta...
meg persze felkell dolgozni a rendelést.
Magyar posta...
meg persze felkell dolgozni a rendelést.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-07-31 20:07:06
Ahogy olvasgattam az eddigi véleményket, 1-2 munkanap. Ha most adtad fel a rendelést, akkor hétfő az esélyes, de ez csak tipp.
beküldve: 2008-07-31 19:05:51
(#392) én most adtam fel a rendelést, nem tudjátok kb mennyi idő alatt hozzák ki? (Debrecen, remélem van debreceni forumozó itt xD)
beküldve: 2008-07-31 18:12:24
(#391) A kilobájtos boltban már vaan,frissen,most hozta öcsémXD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-07-31 17:50:40
(#390) Ma fényes páncélban, megérkezet megmentésemre a Death Note manga- rendelésem, rögtön a városom főterén el is olvastam.
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Szerk: 漫画 Smiley 2008-07-31 17:51:29
beküldve: 2008-07-31 17:25:45
(#389) Végre megérkezett a csomagom, hibátlan minden manga amit rendeltem
Death Note egyszerűen ... gyönyörű!
Szép borító, szép rajzok..^^
Várom a következő részeket=)
Death Note egyszerűen ... gyönyörű!
Szép borító, szép rajzok..^^
Várom a következő részeket=)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-31 16:23:29
(#388) Ezaz!!!!!!! Végre van a netes alexandrában is remálem már holnapra a boltokban is lesz!!!!!!
És szót kell ejteni a gyönyörű borítóról, én mikor munka után hazajöttem, megláttam, hogy megvan, nagyon megörültem, ránéztem a borítóra, és majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon tetszik, és alig várom, a további kötetek megjelenését.
A borító nálam is bevágódott. Legjobb a hátoldalon lévő fénylő jelkép.
Tegnap éjfélre befejeztem. Nem csalódtam benne egyáltalán. Kiszámolva egy kötetnek 3 animerészt kellene magába foglalnia. Ehelyett a 3 helyett most 5 volt. Majd akkor belassulnak és változnak az események. Bár lehet, hogy rosszat mondok, mert manga alapján van anime. Meglepett még: a göndör hajú L. Aztán a végefelé már a mindenfelé álló egyenes tincsek látszottak.
Maszkban ment fodrászhoz? Vagy Watari vett neki egy hajvasalót? Esetleg ő a fodrász?
Teljesen egyetértek, én is hasonlóakat figyeltem meg, ezeket pedig az anime nem adja vissza. És szót kell ejteni a gyönyörű borítóról, én mikor munka után hazajöttem, megláttam, hogy megvan, nagyon megörültem, ránéztem a borítóra, és majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon tetszik, és alig várom, a további kötetek megjelenését. Az animét már végignéztem, az is nagyon tetszett, sőt, alternatív befejezést is láttam a mangához, de úgy gondolom a mostani befejezés a legjobb. Erről valakinek vélemény?
Én nem tudom pontosan, hogy mi a vége a magának/animének, de körülbelül már tudom, mert elmondták nekem. Ennek fényében szerintem a live-action befejezése a legjobb. Annak az a vége, hogy:
Rem meghal, mert Kira tőrbecsalja, Watari meghal, L meghal, de az apja segítségével elkapják Kirát, le akarják lőni Ryukot, de nem tudják, Ryuk röhög. L megjelenik, kiderül, hogy nem is halt meg, mert az a Note, amit Kira használt csak egy hamisítvány volt. Kira szól Ryuknak, hogy öljön meg mindenkit, használja a Noteját. Látszik, hogy Raito teljesen megőrült. De Ryuk előveszi a Noteját és beleír valamit. Megmutatja Kirának és az van beleírva, hogy "Yagami Raito". A családjának azt mondják, hogy a Kira elleni harcban halt meg Raito, Kira ölte meg.
A live-actionben Mello és Near nem egyáltalán nem is szerepelnek.
A live-actionben Mello és Near nem egyáltalán nem is szerepelnek.
beküldve: 2008-07-31 14:18:10
(#385) beküldve: 2008-07-31 13:43:39
(#384) Anime-ban nagyon jó, mangában pedig hasonlóak az elvárásaim de tuti h az egész jóóó lesz
"A keserű vörös könnyek áradnak és egyesülnek a végtelen homokkal...táplálva a bennem lévő káoszt, amitől még erősebb leszek."
beküldve: 2008-07-31 13:24:06
(#383) Ha engem kérdezel, az alternatív befejezés sokkal jobb volt, bár a mangás befejezés is valamilyen módon teljessé vált számomra. (Az utolsó pár oldalra gondolok)
Én is így jártam, de nekem felrűnt hamar.
Na tehát ma megjött a Death Note. nagyon örültem neki. Csak a negyedét olvastam el eddig. Most nekiállnék ódákat zengeni róla, mert megérdemli, de nem teszem. Az alkotók részéről kitűnő munka. A MangaFan részéről szintén. Nem is gondoltam, hogy ilyen igényes. A rajzoktól eláll a lélegzetem is. Nagyon tetszik az a rajz, amelyiken Light és Ryuk szimplán állnak az első oldal (fejezet) (egyedül ezt az oldal elnevezést furcsállottam, de megszokható) előtt. Másik gyönyörű rajz: amikor a kamion telitrafálja a zaklatót. Közlekedési baleset, mert megérdemli (:Light mondandója ). Light hirtelen megfiatalosodása: 47. oldal. Figyeljük csak meg a 2. és a 3. képet. Aztán rögtön a 4-et. Szerintem egyértelmű fiatalosodás és ártatlanosodás vehető észre. Talán ez még Light kétes érzelmeire utal?
Na tehát ma megjött a Death Note. nagyon örültem neki. Csak a negyedét olvastam el eddig. Most nekiállnék ódákat zengeni róla, mert megérdemli, de nem teszem. Az alkotók részéről kitűnő munka. A MangaFan részéről szintén. Nem is gondoltam, hogy ilyen igényes. A rajzoktól eláll a lélegzetem is. Nagyon tetszik az a rajz, amelyiken Light és Ryuk szimplán állnak az első oldal (fejezet) (egyedül ezt az oldal elnevezést furcsállottam, de megszokható) előtt. Másik gyönyörű rajz: amikor a kamion telitrafálja a zaklatót. Közlekedési baleset, mert megérdemli (:Light mondandója ). Light hirtelen megfiatalosodása: 47. oldal. Figyeljük csak meg a 2. és a 3. képet. Aztán rögtön a 4-et. Szerintem egyértelmű fiatalosodás és ártatlanosodás vehető észre. Talán ez még Light kétes érzelmeire utal?
Teljesen egyetértek, én is hasonlóakat figyeltem meg, ezeket pedig az anime nem adja vissza. És szót kell ejteni a gyönyörű borítóról, én mikor munka után hazajöttem, megláttam, hogy megvan, nagyon megörültem, ránéztem a borítóra, és majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon tetszik, és alig várom, a további kötetek megjelenését. Az animét már végignéztem, az is nagyon tetszett, sőt, alternatív befejezést is láttam a mangához, de úgy gondolom a mostani befejezés a legjobb. Erről valakinek vélemény?
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
De nem úgy volt hogy tegnap már kiszállították ?
Alant írtam, hogy nem jött össze nekik. Sajna ma se jutok el az üzlet közelébe, szóval ebből péntek lészen...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-30 21:55:21
(#380) Ezért kell itt a webboltban vagy Booklineon rendelni. Előbbinél kiszállítják, Utóbbinál meg kapsz e-mailt, hogy mikor mehetsz érte. Pont.
Mellesleg ma megrendeltem könyvvonaléktól a DN-t. A könyv profiljában azt írja, hogy várható szállítási idő: 1 nap.
Amikor meg grendeltem már 2 napot írt. No komment.
Mondjuk nem halok bele 1 napba, de egy kicsit jobban odafigyelhetnének.
Mellesleg ma megrendeltem könyvvonaléktól a DN-t. A könyv profiljában azt írja, hogy várható szállítási idő: 1 nap.
Amikor meg grendeltem már 2 napot írt. No komment.
Mondjuk nem halok bele 1 napba, de egy kicsit jobban odafigyelhetnének.