Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Na milyen a manga?
Nagyon szeretném megvenni, de egyelőre várnom kell^^
Naon jó úgy, hogy szerintem igyekez megvenni.
Az biztos, hogy nagyon jó, söt fantasztikus...Egyszerüen megvagyok vele elégedve...
Nyugi Innentől fogva egyre többet fog szerepelni
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Na milyen a manga?
Az biztos, hogy nagyon jó, söt fantasztikus...Egyszerüen megvagyok vele elégedve...
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-08-08 16:25:15
(#454) Pár napja én is megvettem,tök szép,hogy a borítóján a betűk csillognak,nekem ez mindig is tetszett,csak minden karcolás meglátszik rajta
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-08-08 16:19:05
(#453) Alexandra l100as felnőttkönyvek listájába a DN az egyedüli manga ami bekerült és most 25. Így ebből is látszik, hogy ez a legnépszerűbb manga eddig.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-08 13:43:12
(#452) Nos, ma én is megvettem :)
Eddig nem sok mindent tudtam a Death Note-ról, direkt nem néztem meg az animét, megvárom míg kijön a manga :)
Nagyon, mondhatni extra igényes kiadású lett ez a manga, a borító csudaszép, a fordítás nagyon jó.
Egy helyen vettem észre hibát. A tartalomnál "Szemgolyók" volt írva, magánál a fejezetnél pedig szemek. Mindenesetre, ez nem nagyon zavart.
Amúgy ez a kiádvány igencsak különc ^^
A védőborító tapintásra, és már ránézésre is más, mint például egy Narutoé, vagy egy Árnybíróé. Sokkal szebb. Nem beszélve a címen lévő effektről ^^
És még abban is különc, hogy a MONDO-ban már akkor volt róla cikk, mikor még meg sem jelent, illetve a megjelenést követően a mondomagazin.hu főoldalára is kikerült.
Szerintem a többi kiadvány is megérdemli legalább azt, hogy a MONDO főoldalán kint legyen, nem csak ez az egy! Nem kéne ennyit különcködni a Death Note-tal, hiszen a többi kiadvány is eléggé híres!
Tehát tetszett a manga, bár kicsit különc, ami sokkal szebbé teszi, mint más kiadványt ^^ Csak így tovább, remélem még idén kezembe vehetek a második kötetét is :)
Eddig nem sok mindent tudtam a Death Note-ról, direkt nem néztem meg az animét, megvárom míg kijön a manga :)
Nagyon, mondhatni extra igényes kiadású lett ez a manga, a borító csudaszép, a fordítás nagyon jó.
Egy helyen vettem észre hibát. A tartalomnál "Szemgolyók" volt írva, magánál a fejezetnél pedig szemek. Mindenesetre, ez nem nagyon zavart.
Amúgy ez a kiádvány igencsak különc ^^
A védőborító tapintásra, és már ránézésre is más, mint például egy Narutoé, vagy egy Árnybíróé. Sokkal szebb. Nem beszélve a címen lévő effektről ^^
És még abban is különc, hogy a MONDO-ban már akkor volt róla cikk, mikor még meg sem jelent, illetve a megjelenést követően a mondomagazin.hu főoldalára is kikerült.
Szerintem a többi kiadvány is megérdemli legalább azt, hogy a MONDO főoldalán kint legyen, nem csak ez az egy! Nem kéne ennyit különcködni a Death Note-tal, hiszen a többi kiadvány is eléggé híres!
Tehát tetszett a manga, bár kicsit különc, ami sokkal szebbé teszi, mint más kiadványt ^^ Csak így tovább, remélem még idén kezembe vehetek a második kötetét is :)
beküldve: 2008-08-07 12:15:37
(#451) Majd kiugrom örömömben a bőrömből Megvettem!!! ÁÁÁÁÁÁÁ iszonyú király!!!!!!!!!! Csodálatos, szép, igényes
Pedig azthittem, hogy vidéken még nem lesz! Nagyon köszi Mangafan Várom a következőt!!!
Pedig azthittem, hogy vidéken még nem lesz! Nagyon köszi Mangafan Várom a következőt!!!
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Neeeekem tetszik És a Kedvesemnek is bejött
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-08-06 19:18:31
(#449) Ma gondoltam megnézem milyen is ez a menő betűtípus, de se a Libribe, se az 576-ba, se az Alexandrába nem volt...
Mondjuk egyelőre nem tudom megvenni, csak kíváncsi lettem volna rá:P
Mondjuk egyelőre nem tudom megvenni, csak kíváncsi lettem volna rá:P
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-06 18:09:16
(#448) Ma mentünk el érte, hármat is vettünk ... hát le a kalappal, gyönyörű lett. Tényleg megérte Ami egyből szemet szúrt az a betűtípus... nagyon passzol hozzá, tök jó, hogy ilyesmivel is foglalkozik a kiadó. Go go go!!!
Na milyen a manga?
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-06 17:42:39
(#446) Na milyen a manga?
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-06 12:32:01
(#444) nekem ma jött meg xP
31-éna adtam fela rendelést és hétfőn adták fel |:
gondolom elég sok fogyott de megtom érteni
amint tudod szerezd be ezt nem lehet kihaqgyni
Szerk: Réka 2008-08-06 13:09:03
Na milyen a manga?
Egy ilyen minõségi termék nem várathat magára. l-D Nagyon szeretném megvenni, de egyelőre várnom kell^^
[OFF]Most PS3-ról internetezek, végre magyar oldalt is be lehet vele hozni.s[\OFF]
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-06 11:07:21
beküldve: 2008-08-06 10:53:25
(#440) Na milyen a manga?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu