Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Őszi conra jön a második, ha jól mennek a dolgok.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-08-15 18:15:17
(#485) Nem mintha türelmetlen lennék (dehogynem), de volt valami infó arról, hogy milyen gyakran jelennek meg a kötetek?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sztem nyugodtan megvehetedén is ma vettem meg és kicsit belekukucskáltamxDnekem teccikigaz azt mondtam,h a sulikezdésig nem kezdem el olvasni,h ne unatkozzak hazafelé,de nem bírtam megállni
szal sztem jó!!^^am mikor jön a következő?
jaaa....nem tudja vki,h a Nyári srácok című manga jó-e?:)v hogy miről szól?
Egy jó tanács: Suliba NE vigyél semmilyen mangát, mert megrágják. Az én szegény Bleach Vol. 5-ömmel is ezt tették
Hogy a témához is hozzászóljak:
Én már több hete rágódom a DNen, mangát lassabban olvasok, mint könyvet, mert minden részletet alaposan végignézek és próbálok tanulni belőle. Most speciel sokat tanultam Light pólójának gyűrődéseiből
A hibákat én is észrevettem, kb. van 8-9 belőlük. De ezek olyan picik, hogy egyáltalán nem rontják a kiadvány magas színvonalát.
Egy észrevétel a rajzolással kapcsolatban: Sayu és a csaj, akivel Light "randizik" teljesen megegyezik. Mikor először belelapoztam nem is értettem, hogy miért randizik a húgával
Egyébként azon én is meglepődtem, hogy Raye már az első kötetben szerepel.
Már nagyon várom a második kötetet, a menyasszony "bosszúhadjáratát" (Ez tök Kill billesen hangzik )
beküldve: 2008-08-15 14:14:57
(#483) Írta: Ohba Tsugumi
Rajzolta: Obata Takeshi
Amúgy az interneten is bárhol megnézheted!!!!
Rajzolta: Obata Takeshi
Amúgy az interneten is bárhol megnézheted!!!!
ha megnézed a boritót rá van írva az elejére
tudom de most melyik az aki rajzolta?
,,Hitler fején ugrálok!"
Aizen postja elég vicces...elcsodálkozom néha h mennyire...hm...érdekes emberek vannak...
Ej, de "píszí"* volt itt valaki...
*: [Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-14 21:25:06
beküldve: 2008-08-14 21:18:14
(#479) először is a nyári srácok nem egészen DN szal nem tartozik ide, másodszor meg Aizen postja elég vicces...elcsodálkozom néha h mennyire...hm...érdekes emberek vannak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-08-14 21:17:29
(#478)
Szerk: Sabani Urim 2008-08-14 21:17:48
beküldve: 2008-08-14 21:12:20
(#477) Ki rajzolta a mangát?
lécci mondjátok meeeeeeeeeeeeeg................. ....
lécci mondjátok meeeeeeeeeeeeeg................. ....
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-08-14 21:06:44
(#476) Sztem nyugodtan megvehetedén is ma vettem meg és kicsit belekukucskáltamxDnekem teccikigaz azt mondtam,h a sulikezdésig nem kezdem el olvasni,h ne unatkozzak hazafelé,de nem bírtam megállni
sziasztok nem tom hogy most megvegyem e vagy sem
szóval jóó meg minden ? vagy inkább vegyem meg a helsinget? elöre is köszi mindenkinek
szóval jóó meg minden ? vagy inkább vegyem meg a helsinget? elöre is köszi mindenkinek
hát...sztem vedd meg, mert jobb mint a Hellsing (ez csak szerintem )
szal én csak ajánlani tudom neked
én mindkettőt ajánlom neked
Szerk: Misó 2008-08-14 20:41:06
sziasztok nem tom hogy most megvegyem e vagy sem
hát...sztem vedd meg, mert jobb mint a Hellsing (ez csak szerintem )
szal én csak ajánlani tudom neked
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 20:24:48
(#473) sziasztok nem tom hogy most megvegyem e vagy sem
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-14 20:25:38
ezeket a hibákat (többé-kevésbé) én is megtaláltam, de elsuhantam felettük, hiszen ez a manga nagyon jó és szép, nem érdekelt pár apró hiba, hiszen emberből vannak ők is! ( v ki tudja? xD lehet, h shinigamik! )
am azért írtam, h többé-kevésbé, mert a tartalmat sosem nézem, így nem vettem észre azt az apró hibát!
Én se fikázás miatt írtam, csak az ilyeneket akaratlanul is észreveszem -.-"
Abszolúte saját hülyeségem, de persze mint már írtam, tetszik a kiadvány.