Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-08-04 18:08:54
(#424) Ryuk:Az általad említett történet is 2003-ban jelent meg, Ooba Tsugumi és Obata Takeshi együttműködésében. Bár ez is Death Note történet, a Lightos sztori előzményének szerintem nem tekinthető, teljesen más célok és szereplők vannak benne (egyébként a DN manga előtt pár hónappal jelent meg). Érdekesség, hogy 1973-ban Mizuki Shigeru írt egy Fushigi na Techou (A titokzatos helyzetfüzet) című történetet, ez mára már teljesen a homályba tűnt, abban is szerepel egy gyilkos füzet. Minderről részletesebben a Mondo idei, második számában, a 15. oldalon.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-08-04 18:09:38
beküldve: 2008-08-04 18:04:00
(#423) Ide írom, mert végülis a témába vág... A Death Note alkotói (Ohba Tsugumi és Obata Takeshi) több, mint 2 év kihagyás után újra összeállnak és már ebben a hónapban belekezdenek új mangájukba, ami Bakuman címen fut.
Szerk:
Közben találtam róla egy képet. Ja és a jövő heti Weekly Shounen Jumpban kezdik (augusztus 11).
Szerk:
Közben találtam róla egy képet. Ja és a jövő heti Weekly Shounen Jumpban kezdik (augusztus 11).
Szerk: Horsee 2008-08-04 19:16:44
beküldve: 2008-08-04 17:39:23
(#422) Egy kicsit felkéne világosítani manga téren engem. Nos ugye az Anime 37 részes, van egy special rész, és 3 élőszereplős film is. A manga ugye 12 kötetes, magyarul még csak 1 van (ami meg is van). Nos én találtam egyetlen One Shot mangát ami nem tudom hogy előzmény e vagy a fő sztori után játszodik, de az amikor a kisgyerek van benne (azt hiszem 13 éves, és van a halál radír). El is olvastam meg minden nagyon tetszik. A végén meg mikor megláttam a kisgyereket (7 évvel későbbi résznél..) Tisztára ugy nézett ki mint aki csinálta az egész DN mangát, mind1 érdekes volt. A másik meg az, hogy találtam még egy ilyen one shotos vagy milyen extra részt. Amikor azt mutatja be hogy mi történt a világgal, a rendes manga után, vagy valami ilyesmi. Szóval ha ezt megtudná nekem erősíteni valaki, azt megköszönném.
Anime/Manga
beküldve: 2008-08-04 16:12:17
(#421) Huhh, ma vettem meg az Alexandrában, itthon egy huzamban végig olvastam!! Nagyon állat, csak gratulálni tok a Mangafanosoknak hozzá!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Már az alexandrában is lejhet kapni. Ez alegjobb amit kiadtatok
Szerintem ezzel mindenki egyetért. VAGY VALAKI NEM? (költői kérdés)
Hááát...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-03 13:01:02
(#419) Még jó, hogy a mangavásárlás ilyen kellemetlenségei engem nem érintenek, mert netről rendelek. Plusz nálunk elvétve sem lehetne egy mangaárusító helyet sem találni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-03 11:59:06
(#418) Melyik város Alexandra könyvesboltjaiban láttad?
Vidéken vagy Pesten?
Mert minden nap nézem a veszprémi Alexandrában, de oda még nem jött meg.
Válaszodat előre is köszi.
Vidéken vagy Pesten?
Válaszodat előre is köszi.
A megoldás egyébként egyszerű:
- írjátok le a címet egy papírlapra (ez fontos, mert ahogy észrevettem mindenki másképp ejti, plusz lehet, hogy a boltos nem tud angolul, és Disznót 1-es kötetet fog keresni a raktárban)
- kérjétek, hogy ha nincs helyben, rendeljenek, mondjanak egy dátumot, és visszajöttök érte. Meg lehet említeni, hogy a könyv sok más Alexandrában már van.
A boltosok ilyenkor általában rendelnek, és kiteszik.
Általános tanács: ne így kérjetek bármit: "XY mangát keresek" hanem így: "XY könyvet keresek", sokkal jobbak az esélyek, hacsak a boltos nem képzett mangaügyben (ami ritka)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-08-03 10:47:13
Én nemtudok hasonlót, sajna, viszont spirált ismerem :) Igenigenjó cucc, csak néha idegesítő hogy olyan béjbléd módra még véletlenül se pofozná fel egymást a két ellenség, inkább hoznak vizet, ciánt, cukrot meg mittoménmit és csinálnak egy elmepárbajt
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Már az alexandrában is lejhet kapni. Ez alegjobb amit kiadtatok
Szerintem ezzel mindenki egyetért. VAGY VALAKI NEM? (költői kérdés)
,,Olvasni majd csak hónap végén fogom barátnőmnél.": Rudy, te kis huncut.
beküldve: 2008-08-02 17:51:32
(#414) beküldve: 2008-08-02 16:01:56
(#413) Köszi szépen mindenkinek! Igen, tényleg előrendelni lenne a legideálisabb, csak pont most indulunk nyaralni. Ismeri valaki a Spiral nevű animét vagy mangát? Most megy az animexen és szerintem elég hasonló a death notehoz. Vagy valami ezekhez hasonló animét/mangát tudna ajánlani valaki?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán." - Darren Shan
beküldve: 2008-08-02 15:23:16
(#412) A békéscsabai Alexandrában minden új MF cím kapható. A DN borító nagyon szép lett. Ez a matt felület nagyon igényessé (és különlegessé) teszi a kötetet. Olvasni majd csak hónap végén fogom barátnőmnél.
beküldve: 2008-08-02 15:03:58
(#411) Többiek: én 3 Alexandrában is láttam, szóval elvileg szétszállították már.
Melyik város Alexandra könyvesboltjaiban láttad?
Vidéken vagy Pesten?
Válaszodat előre is köszi.[/QUOTE]
ide, Százhalombattára se jött még meg, de szerintem rendeld meg akkor az Alexandra webboltjába! 1 nap és kiszálítják! én azt teszem!
私は日本のファンです。