Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Nekem meg jobban tetszik a manga, az animében már rögtön egy hideg "számítógépnek" tűnik Light, akinek tényleg nem számít már a legelején 1-2 emberélet a mangában legalább rosszul lett attól, h embert ölt...
Egyébként én is kicsit gyorsnak találom a manga menetét, már pl. megjelent Raye.
A kiadvány maga nagyon tetszik szőrüstül-bőröstül 1-2 dolgot viszont észrevettem második olvasatra: az 58. oldalon az Interpol ülésén egy pasas kezdi a mondandóját "Talán nem ártana tisztáni..." szóval egy z kimaradt; a 155. oldalon pedig Ryuk gondolja "A halálisten vagyok..." - lehet, h én vagyok kukacoskodó, de szerintem felesleges az "a" a mondat elejére, mert jelen esetben több halálisten is létezik, szóval nem kell a határozott névelő, max ebben a változatban pl.: A halál istene vagyok.
Illetve az feltűnt, h a tartalomjegyzéknél Szemgolyók, ill. Kontroll van írva fejezetcímnek, míg az adott oldalon Szemek és Manipuláció.
Lehet, h én vagyok az, aki a kákán is csomót keres, de ezek feltűntek és ettől eltekintve az egyik legjobb/legszebb kiadványnak gondolom a Death Note 1. kötetét.
Egyébként én is kicsit gyorsnak találom a manga menetét, már pl. megjelent Raye.
A kiadvány maga nagyon tetszik szőrüstül-bőröstül 1-2 dolgot viszont észrevettem második olvasatra: az 58. oldalon az Interpol ülésén egy pasas kezdi a mondandóját "Talán nem ártana tisztáni..." szóval egy z kimaradt; a 155. oldalon pedig Ryuk gondolja "A halálisten vagyok..." - lehet, h én vagyok kukacoskodó, de szerintem felesleges az "a" a mondat elejére, mert jelen esetben több halálisten is létezik, szóval nem kell a határozott névelő, max ebben a változatban pl.: A halál istene vagyok.
Illetve az feltűnt, h a tartalomjegyzéknél Szemgolyók, ill. Kontroll van írva fejezetcímnek, míg az adott oldalon Szemek és Manipuláció.
Lehet, h én vagyok az, aki a kákán is csomót keres, de ezek feltűntek és ettől eltekintve az egyik legjobb/legszebb kiadványnak gondolom a Death Note 1. kötetét.
ezeket a hibákat (többé-kevésbé) én is megtaláltam, de elsuhantam felettük, hiszen ez a manga nagyon jó és szép, nem érdekelt pár apró hiba, hiszen emberből vannak ők is! ( v ki tudja? xD lehet, h shinigamik! )
am azért írtam, h többé-kevésbé, mert a tartalmat sosem nézem, így nem vettem észre azt az apró hibát!
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2008-08-11 15:52:15
beküldve: 2008-08-11 15:39:40
(#470) Nekem meg jobban tetszik a manga, az animében már rögtön egy hideg "számítógépnek" tűnik Light, akinek tényleg nem számít már a legelején 1-2 emberélet a mangában legalább rosszul lett attól, h embert ölt...
Én is inkább mangás vagyok, de ne feledjük az anime nagy előnyeit sem :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ez tényleg így van. Animében minden gondolatmenet, agyalás, feszültség megfontoltan, lassan hosszan csendben kiérlelten lefolyik, mangában viszont ezt a hosszú fojtottságot nehezebb megeleveníteni.
A mangákban csak néhány képsort láthatunk mint egy storyboardban. Azért jobb az anime, mert ott minden mozdulat megvan rajzolva. Csak én elégé rajzmániás vagyok nekem ezért tetszenek a mangák jobban mint az animék.
Táncolj Hercegnő!
Ez tényleg így van. Animében minden gondolatmenet, agyalás, feszültség megfontoltan, lassan hosszan csendben kiérlelten lefolyik, mangában viszont ezt a hosszú fojtottságot nehezebb megeleveníteni.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Jó de az animében Light komolyabb is volt emg minden. Legalább ott megfontolta. +a manga valahogy nekem túl gyors...de azért tetszik
Azzal egyetértek, hogy gyors.
Fúú..nekem a manga annyira nem jött be...Lightot úgy ábrázolták mint valami 12 évest, ráadásul gondolkodás élkül amgával vitte a füzetet, az animében elgalább filóott hogy felvegye-e...
Minek ezen filózni? Hülyeség. Felveszed és kész. Hát még ha rá van írva, hogy desz notesz. Akkor még inkább elviszi az ember.
Jó de az animében Light komolyabb is volt emg minden. Legalább ott megfontolta. +a manga valahogy nekem túl gyors...de azért tetszik
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Fúú..nekem a manga annyira nem jött be...Lightot úgy ábrázolták mint valami 12 évest, ráadásul gondolkodás élkül amgával vitte a füzetet, az animében elgalább filóott hogy felvegye-e...
Minek ezen filózni? Hülyeség. Felveszed és kész. Hát még ha rá van írva, hogy desz notesz. Akkor még inkább elviszi az ember.
beküldve: 2008-08-10 19:55:33
(#463) Fúú..nekem a manga annyira nem jött be...Lightot úgy ábrázolták mint valami 12 évest, ráadásul gondolkodás élkül amgával vitte a füzetet, az animében elgalább filóott hogy felvegye-e...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jó a manga csak mikor jelenik meg a 2.??
A türelmetlen mindenedet, még csak most jelent meg az első!
beküldve: 2008-08-09 21:12:19
(#461) beküldve: 2008-08-09 18:36:08
(#460) Hát nekem is várnom kell ahogy olvasom sokak szerint ez eddigi legjobb Mangafanos cucc.
Nekem már megvan rá a pénz, sőt már megis rendeltem az iteni könyvesboltban csak sajna Szlovákiában lakom, de egy kiss késésel érkezik kb. 2 hét múlva. Mert a könyvesbolt tulaja csak minden hónap végén szokot felutazni Budapestre a magyar könyvekért.
Nekem már megvan rá a pénz, sőt már megis rendeltem az iteni könyvesboltban csak sajna Szlovákiában lakom, de egy kiss késésel érkezik kb. 2 hét múlva. Mert a könyvesbolt tulaja csak minden hónap végén szokot felutazni Budapestre a magyar könyvekért.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-08-09 18:38:18
beküldve: 2008-08-09 18:30:42
(#459) Sajnos egy darabig várnom kell rá nekem is, mert még nincs rá pénzem. De meg fogom venni. Az jó ha L többet fog szerepelni, mert az L-mániám határtalan....
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-09 18:22:34
(#458) Nyuhát megvettem...
Nagyon szép,pláne a fényes felirat, meg úgy az egész.
Ugyan még nem olvastam belőle,mert nem tart ki a második kötetig (mindig így szoktam ),de amennyit láttam tutijóó *songának tetszik*
Nagyon szép,pláne a fényes felirat, meg úgy az egész.
Ugyan még nem olvastam belőle,mert nem tart ki a második kötetig (mindig így szoktam ),de amennyit láttam tutijóó *songának tetszik*
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-08 17:59:16
(#457) Ma kiderült,hogy mégiscsak jut rá fedezet,úgyhogy holnap fogom magam pés elszáguldok könyvesboltba megvenni;)
Naggyon örülök neki
Naggyon örülök neki
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu