Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
És a manga hogy tetszett, ha már itt vagyunk?
Az nagyon tetszett bár hamar kivégeztem! túl hamar!!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-06 19:35:44
húúúúúú Aizen télleg megvan neked?
nemááá, honnan szerezted meg?
és ráadásul japánul??ők az én isteneim, a világért nem húznám k a nyelvem a seggükből
(remélem érzi mindenki a modnanivalóm)
(jah az uccsó mondat csak általános hmm...megnyilvánulás, nem Aizen ellen szól )
és ráadásul japánul??ők az én isteneim, a világért nem húznám k a nyelvem a seggükből
(jah az uccsó mondat csak általános hmm...megnyilvánulás, nem Aizen ellen szól )
khm...nekem elsőre nem esett le. Majd egy kicsit belegondoltam, és mégis. Hatalmasat csattant, a leesett államat a gépház alól szedtem fel... És Nem vagyok Zombi xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-05 19:07:21
(#606) húúúúúú Aizen télleg megvan neked?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Mit csináltatok ti a Conon, hogy addigra elfogyott a DN 2? Mi a fórumtali után jutottunk be a PeCsába (kb. 11:30) és bőven volt DN 2. Naná, hogy vettem.
Én vagyok rá az élő szemtanú xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
És a manga hogy tetszett, ha már itt vagyunk?
Fogalmam sincs, mikor fogom elkezdeni a 2. kötetet. Úgy terveztem, elolvasom a 4 új kötetemet, de előttük az előző köteteiket. Amúgy is alig van időm. A DN2-t tartogatom legutoljára.
Fogalmam sincs, mikor fogom elkezdeni a 2. kötetet. Úgy terveztem, elolvasom a 4 új kötetemet, de előttük az előző köteteiket. Amúgy is alig van időm. A DN2-t tartogatom legutoljára.
beküldve: 2008-10-04 17:29:37
(#603) Irigyelhettek engem! megvan a Death Note movie! Japán nyelven, magyar felirattal!!! Utolsó félórát nemláttam de természetesen megfogom nézni!
(És elnézést kérek hogy ilyen sokáig nem írtam!!!)
Melléklet:
(És elnézést kérek hogy ilyen sokáig nem írtam!!!)
Melléklet:
Végig néztem a deth notet és kár hogy meghalt a főszereplő Yagami Light! Ő volt az egyik kedvenc!
Egyébként tetszett az anime!,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-10-04 17:35:33
beküldve: 2008-10-04 14:55:04
(#602) Mit csináltatok ti a Conon, hogy addigra elfogyott a DN 2? Mi a fórumtali után jutottunk be a PeCsába (kb. 11:30) és bőven volt DN 2. Naná, hogy vettem.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-04 14:55:32
beküldve: 2008-10-04 00:29:33
(#601) Szervezzünk riadóláncot: ha valaki vesz valahol DN2-t, minél hamarabb írja meg a fórumra! Trillianban pölö azt mondták, hogy még két hétig tuti nem lesz...
Jellemző: ez a nekem leginkább kézre eső képregényes bolt...
Nem bántásból vagy ilyesmi, de mivel ezen az oldalon össze-vissza két(!) hozzászólás kötődik a topikhoz: biztos, hogy a fancuccos dolgokat itt kell megbeszélni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is meg szoktam nézni, de ez nem tűnt gagyinak.
Zsákbamacska :(
MIANEVED?!
Egyetértek. Mondjuk nekem van egy rakat bögrém, szóval nem kell. Meg SakuraZakában vettem Bleaches mobiltartót, ami szétment pár nap alatt.
Nekem csak ez az egy bögrém van *.*
Én jól megnézem mit veszek, ami ilyen "gagyibb" inkább otthagyom.
MIANEVED?!
Én sem, mert tök felesleges cuccok..
DE! azért nekem is van pár, de inkább olyan amit használok is.
Pl. Bleach bögre.
Feleslegesnek inkább az 1600 Ft-os kulcstartókat értem meg az ilyen cuccokat...
Egyetértek. Mondjuk nekem van egy rakat bögrém, szóval nem kell. Meg SakuraZakában vettem Bleaches mobiltartót, ami szétment pár nap alatt.
beküldve: 2008-10-03 18:31:03
(#596) Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Hát én alapból nem szeretem a fancuccokat.
Én sem, mert tök felesleges cuccok..
DE! azért nekem is van pár, de inkább olyan amit használok is.
Pl. Bleach bögre.
Feleslegesnek inkább az 1600 Ft-os kulcstartókat értem meg az ilyen cuccokat...
MIANEVED?!