Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Trillianos "szakértő" ember nem tudja és véleménye szerint még a MangaFan se tudja.
hát kábé....
am. nemtod h a Mangafan ki fogja-e adni (én valószínűsítem h nem...de ez csak az én véleményem)
am. nemtod h a Mangafan ki fogja-e adni (én valószínűsítem h nem...de ez csak az én véleményem)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én átlapozgattam egyszer a How to readet és semmi extra nincs benne, csak szereplőleírások meg összegzések stb.
Köszi a választ. Alig várom már a harmadik részét.
És mi lesz a "How to read"-be.
nem tudom h a Mangafan tervezi-e kiadni...
Elvileg benne van egy csomó extra történet satöbbi...és én úgy tudom h L igazi neve is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
asszem 17 kötetes....de nem biztos
12 (+ 1 "How to read" kiegészítő kötet)
Köszi a választ. Alig várom már a harmadik részét.
Szerk: Juhiken 2008-11-23 07:25:32
beküldve: 2008-11-22 16:44:43
(#721) asszem 17 kötetes....de nem biztos
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-22 16:19:45
(#720)
Szerk: Juhiken 2008-11-22 16:21:39
Na ja, mondja ezt egy [megszállott]... ''^.^
Még te is lehetsz az, ha elegendő hozzászólást produkálsz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-13 16:52:23
Ezt én se értem. Esetleg vett egy full kötetet borítóstul? Bár ahhoz már elég súlyos fanatizmus szükséges.
Igen max így képzelem el, ha máshogy történt, akkor valószínüleg feljelentés-gyanús a dolog, szóval boltnevet, szemtanút, pontos esetet és holnap reggel mehetünk helyszinelni. Alister hátra viszi az illetékes elárusítót és kereskedelmijog-vizsgakérdések kel addig kínozza, míg nem vall be mindent, még azt is, hogy miatta nem volt eddig Bleach manga és ő a felelős az AnimeCON-os "heringpartykért".
Vesszen!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-12 21:33:32
Ezt én se értem. Esetleg vett egy full kötetet borítóstul? Bár ahhoz már elég súlyos fanatizmus szükséges.
Na ja, mondja ezt egy [megszállott]... ''^.^
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az egyik ismerősöm elég allergiás a borítóra.Sajnos elszakadt neki az eredeti, erre bement egy könyvesboltba, és vett egy új borítót rá.
Hogy a fenébe vehetett új borítót?! Maximum kérte és kicserélték neki, hogy aztán egy másik balek megvegye a gyűrött dustjacket-tel... ~_~ Nemtom elképzelni hogy vett egyet mondjuk 50huf-ért...
beküldve: 2008-11-12 19:50:10
(#714) Az egyik ismerősöm elég allergiás a borítóra.Sajnos elszakadt neki az eredeti, erre bement egy könyvesboltba, és vett egy új borítót rá.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."