Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Misát mindenki szereti
Lehet egyáltalán utálni?
Persze, hogy lehet utálni, én pl. ki nem állhatom, bár az igaz, hogy a többi nyomorék Kira-követő
mondjuk rohadt Takada, aki miatt Mattet megölték
között még az elviselhető kategóriába tartozik... Végre???!!!
Misát mindenki szereti
Lehet egyáltalán utálni?
Someday the Dream will End
beküldve: 2009-01-16 15:59:03
(#786) Nagyon jó ez a kötet! Nagyon igényes is és nagyon jó részek vannak benne.
Pl. Amikor L bemegy az egyetemre, illetve felfedi magát Light előtt, meg amikor Light apja "beviharzik" a Saksura TV-hez a kazikért és utána, ahogy kimentik... ezeket jelenteket az animeben is nagyon szeretem.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-16 12:34:36
(#785) Nem tu. va.ki mikor jön ki a köv. Death Note, ja és mi az a spoiler felirat a mondókban?kösz "Blood"
BLOOD
Hol lehet megnézni, h mikor jönnek ki a következő kötetek?
Általában pár héttel a megjelenése előtt kerül ki egy-egy kötet az oldalra.
beküldve: 2009-01-13 11:57:54
(#783) beküldve: 2009-01-08 16:11:25
(#782) 3. kötet is nagyon jó volt. Tetszett, hogy plusz jeleneteket is tartalmazott mint az anime.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-12-30 13:19:28
(#781) Hát nekem még csak az első két kötet van meg, és kb fél éve hogy megvettem angliában a Naruto chapter 1-2-t illetve a Princess Fuu féle első filmet.Tök király!(Természetesen Dvd-n)
beküldve: 2008-12-30 13:15:48
(#780) ma megvettem a 3. kötetet, és rögtön a hátuljánál nyitottam ki (nemtom h miért x3), és mit találtam???
MangaFan szokásos reklám: "Nézz bele a többi kiadványunkba is:".......
DVD-k:.........
és mi volt oda írva? Naruto - hamarosan xDDDD de örülök!!! valószínű h előttem már jópáran felfedezték, nade Naruto DVD!!! Remélem lesz u.úgy digipack, mint Blícsnél, és DiszNótnál....
DVD-k:.........
és mi volt oda írva? Naruto - hamarosan xDDDD de örülök!!! valószínű h előttem már jópáran felfedezték, nade Naruto DVD!!! Remélem lesz u.úgy digipack, mint Blícsnél, és DiszNótnál....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-29 08:42:32
(#779) Végre???!!!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-12-28 22:13:35
(#778) végre én is mevettem a 3. kötetet
és végre igen
és végre igen
megjelent Misa bár igaz hogy csak az utolsó két lapon , de azért végre szinrelépet
nekem az örök kedvencem csakis MISA marad.
Szívemből szólsz. Olyan aranyosan butus csaj az a típus, aki az életben biztos* halálba idegelne
*: nem is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-27 21:32:36
(#776) N-el kapcsolatban csak annyit, h én a fma-nál is kellemesen csalódtam az animaxben. abban a sorozatban is voltak gondok a szinkronhangokkal, mármint, h az egyik szereplőnek több hangja is volt. de ezt kijavították már a dvd kiadványnál és az ismétlésekre is. csak bízom benne h ezt a dn-nél is megoldják valahogy. maximum a 2. díszdoboz megjelenésére.
különben, nekem az örök kedvencem csakis MISA marad.
különben, nekem az örök kedvencem csakis MISA marad.
én imádom Raitot!!! Ő a kedvencem x3 de mellette még szeretem L-t, N-t, Mellot, és Misa-t is xD elég vicces xDD
szerk: jahh, és miután újranéztem magyarul a sorozatot, lejött egy tanulság:
szerk: jahh, és miután újranéztem magyarul a sorozatot, lejött egy tanulság:
Soha többé nem nézek magyarul DiszNót, ez biztos...mert N hangja szörnyű az elején női hangja van, utána meg egy nyomi pasas nagyon gáz
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-27 16:37:25
beküldve: 2008-12-27 16:29:53
(#774) Szerintem a manga legalább olyan jó mint az anime már alig várom a köv részt!!!!!!!!!!!!