Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Ismét igazad van, de Misát az nem érdekli, hogy vele nem foglalkoznak, hanem, hogy Kira mellett lehessen.
Light végez a munkájával, hazamegy és már Misa várja is.
szerintem pont ezért olyan mint egy rossz pincsi csak lohol Light után aki tojik rá magasról, ez komolyan nagyon gáz de lehet csak szerintem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ez igaz. De utána (szándékosan?) nem akar tudomást venni arról, hogy őt kőkeményen kihasználják. Sőt a vége felé "eldobhatóvá" válik a kis butus.
Ismét igazad van, de Misát az nem érdekli, hogy vele nem foglalkoznak, hanem, hogy Kira mellett lehessen.
Light végez a munkájával, hazamegy és már Misa várja is.
,,Hitler fején ugrálok!"
Igazad van, teljes mértékben, de Misa, azért gyilkol, mert Kira segített neki. (Csak nem akarok spoilert. ) Ha Kira nem segített volna Misán, akkor ő csak egy ártatlan civil lenne (így is az, vagyis csak bizonyos határokig).
Ez igaz. De utána (szándékosan?) nem akar tudomást venni arról, hogy őt kőkeményen kihasználják. Sőt a vége felé "eldobhatóvá" válik a kis butus.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Persze, hogy lehet utálni, én pl. ki nem állhatom, bár az igaz, hogy a többi nyomorék Kira-követő között még az elviselhető kategóriába tartozik...
én szeretném Misát, ha nem lenne olyan őrült Kira-fanatikus. Sőt, még ezt is megbocsátanám neki, de nekem valahogy nem fér össze a cukisága a sok ártatlan ember legyilkolásával. És mindezt egy nyomiért, aki mégcsak nem is szereti őt!
Igazad van, teljes mértékben, de Misa, azért gyilkol, mert Kira segített neki. (Csak nem akarok spoilert. ) Ha Kira nem segített volna Misán, akkor ő csak egy ártatlan civil lenne (így is az, vagyis csak bizonyos határokig).
,,Hitler fején ugrálok!"
Persze, hogy lehet utálni, én pl. ki nem állhatom, bár az igaz, hogy a többi nyomorék Kira-követő között még az elviselhető kategóriába tartozik...
én szeretném Misát, ha nem lenne olyan őrült Kira-fanatikus. Sőt, még ezt is megbocsátanám neki, de nekem valahogy nem fér össze a cukisága a sok ártatlan ember legyilkolásával. És mindezt egy nyomiért, aki mégcsak nem is szereti őt!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Van más jó is benne.
Omigosshhh...
annyira nem, mint mondjuk Shion/Mion-nál xDDDD
mondjuk én szeretem Misát...semmi bajom vele....asszem x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Van más jó is benne.
én kifejezetten utálom Misát, pont olyan mint egy agyatlan pincsi
a másik jó meg nem hat rám,mert lány vok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-17 12:42:48
(#794) szerintem Misa idegesítő, mindig nyavalyog, és nem gondolkozik, bármit megtesz Light-ért, de azért van jó is benne, nagyon életvidám, mindig mosolyog
beküldve: 2009-01-17 11:36:11
(#793) Mondjuk Misát én se kedvelem de nem is utálom A favorit nekem L és Mikami, Sztem Mikami már durvábban műveli az írást mint Light!
Én is utálom teljes szívemből. Annyira naiv és nem veszi észre, hogy nem kell Lightnak.
De egyéni vélemény persze
hé! én hatalmas misa-fan vagyok, és én nagyon is szeretem nem kell mindenkinek szeretni, sőt, ő csak az enyém
beküldve: 2009-01-17 10:15:43
(#791) Én is utálom teljes szívemből. Annyira naiv és nem veszi észre, hogy nem kell Lightnak.
Gaara21
Misát mindenki szereti
Ezt az állítást kissé tulzásnak érzem. Persze van, akinek bejön, de neten pl. több emberrel találkoztam, akinek nem. Egyéni dolog...
Amúgy igen, szvsz nagyon könnyű utálni...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.