Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Persze addig amíg nekem nem adta hogy játszhassak vele az utcán
Bocs, 50-szer elolvastam, próbáltam legjobb tehetségem szerint értelmezni eme mondatot, de nem esett le.
Ki játszik, mivel?
Amúgy meg létezik olyan, hogy bűnmegelőzés...abban jobban hiszek, mint a halálbüntetésben..."enyh e" különbség van a kettő között...
a Death Note-ot te kis butus ^-^
bűnmegelőzés... egész jó ötlet csak nem tudom hogy hogyan lehet azt megelőzni azt hogy egy nyugdíjast 1000 pénzért megkéselnek az utcán...
Amúgy meg létezik olyan, hogy bűnmegelőzés...abban jobban hiszek, mint a halálbüntetésben..."enyh e" különbség van a kettő között...
Különben is, a halál nem feltétlenül a legrosszabb büntetés. Az életfogytiglani -főleg magánzárkában- sokkal rosszabb lehet. Ha Light célja az volt, hogy a bűnösnek rossz legyen, lehet, hogy épp a fordítottját érte el. Egyeseknek megváltás a halál...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
És itt a hatalmas kérdés: Kira ellen, vagy mellett vagytok? (avagy le kell-e gyilkolni a rosszfúkat?)
ellene, maximum, ismétlem maximum akkor kellett volna használnia a halállistát, hogyha nagyon nagyon sok ember élete a tét, például egy eszelős túszokat tart, sok köztük a gyerek ..stb. és a halállista az egyetlen megoldás
Light fejébe szállt a hatalom, hiszen már istennek tartotta magát
Szerk: Erui 2009-01-29 19:48:06
Persze addig amíg nekem nem adta hogy játszhassak vele az utcán
Bocs, 50-szer elolvastam, próbáltam legjobb tehetségem szerint értelmezni eme mondatot, de nem esett le.
Ki játszik, mivel?
Azért tényleg elég eldeformált emberkének kell lenni vkinek ahhoz, hogy ilyen világmegváltó ötletei legyenek Na de főleg 17 évesen??? Egyéként igazad van, nincs joga dönteni másik vele egyenrangú lények élete felett(nem egyenrangú felett sem szép dolog persze, de így még rosszabb)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
És itt a hatalmas kérdés: Kira ellen, vagy mellett vagytok? (avagy le kell-e gyilkolni a rosszfúkat?)
Ellene! Nem az ő dolga eldönteni -és másé sem, speciel- hogy ki éljen és haljon meg. Főleg hogy nemcsak gyilkosokat, hanem piti kis bűnözőket és ártatlanokat is megöl, vagy, ami még undorítóbb, sunyin megölet.
És nem is mindig az okossága menti meg, csak a véletlen
ld. mikor Remmel megöleti L-t , és így egyben Remet is
És az idő előrehaladtával csak még pszichopatább lesz, és nem veszi észre, hogy semmiben sem különbözik azoktól, akiket ő öl meg (sőt, még rosszabb).
Tehát: haljon csak meg a kis kucsog!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Pont ez a lényege Shonen Jump-os sztoriknak, hogy az antagonistának legalább olyan szimpatikusnak kell lennie mint a főszereplőnek ha nem szimpatikusabbnak (tisztelet a kivételnek).
Mellesleg éljen Light! Persze addig amíg nekem nem adta hogy játszhassak vele az utcán amikor este sétálok és összefutok egy tarhálóval aki kér húsz forintot majd meg leüt és a maradékot is "kölcsönveszi"...
Mellesleg éljen Light! Persze addig amíg nekem nem adta hogy játszhassak vele az utcán amikor este sétálok és összefutok egy tarhálóval aki kér húsz forintot majd meg leüt és a maradékot is "kölcsönveszi"...
Egyértelműen ellene vagyok! Hülye felfuvalkodott kis ****. Semmi igazságos nincs abban, hogy kinyírja azokat, akiket a sajtó meggyanúsítgat mindenféle vádakkal...egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ők követték el a bűncselekményeket. Az meg felesleges és megint irritáló, hogy azokat is megöli, akik életfogytiglani börtönbüntetésre lettek ítélve. Ezzel megvonja tőlük a lehetőséget, hogy esetleg megbánják tetteiket és megváltozzanak.
Ami pedig megint nevetséges Lightban, hogy olyan nagyra van magával, pedig nem is ő kapta el a bűnözőket, hanem a rendőrség, szal nélkülük teljesen tehetetlen. Na meg rendőröket is öl szép számmal...arról már nem is beszélek, hogy a viselkedése milyen hatással van másokra...pont hogy a gonoszságot hozza ki az emberekből
elég Demegawára, meg Matt halálára gondolni
MIndenkit kihasznál és istennek képzeli magát...komolyan, szánalmas....a végén már hangosan röhögtem rajta
egyáltalán nem megható számomra a halála;pont fordítva: vicces és megnyugtató
beküldve: 2009-01-29 19:15:04
(#840) És itt a hatalmas kérdés: Kira ellen, vagy mellett vagytok? (avagy le kell-e gyilkolni a rosszfúkat?)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-28 17:09:52
(#839) Aaaz jó!
Bár most egyszerre 4 könyvet kéne elolvasnom, de asszem ezzel kezdem
Bár most egyszerre 4 könyvet kéne elolvasnom, de asszem ezzel kezdem
Csak az a kár, hogy úgy néztem, az első kötetben L még csak háttal látszik párszor
Emiatt nem kell aggódnod, mert a 2. kötetben, sokszor láthatjuk.
Sőt, még a borítón is ő van
Ott a pont.
,,Hitler fején ugrálok!"
Csak az a kár, hogy úgy néztem, az első kötetben L még csak háttal látszik párszor
Sőt, még a borítón is ő van
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-28 16:40:16
(#835) vááá...mától fogva örömmel jelentem, hogy a DN 1 manga boldog tulajdonosa vagyok
(és Eruival ugyan olyan az avatarunk...csak az enyém kissé feltunningolva...:))
(és Eruival ugyan olyan az avatarunk...csak az enyém kissé feltunningolva...:))
Nem tu. v.ki ,hogy ki jön-e a DN move DVD-én és ha ki jön szinkronos lesz-e!
Igen, kijön és valszeg szinkronos lesz.