![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
sztem ez sem biztos...nem hinném h kiadják....bár, ki tudja
A regény télleg jó lenne, bár sztem én is nemsoká' megrendelem angolul...úgy azért érdekesebb xDDD
![](/var/images/emotions/20.png)
A regény télleg jó lenne, bár sztem én is nemsoká' megrendelem angolul...úgy azért érdekesebb xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én a regény kiadásában nem nagyon bízok. Az elég nagy anyag lefordítani és nem biztos, hogy a Mangafannak van rá kapacitása.
Igazad van, amellett meg nem is biztos, hogy tudok még legalább egy évet várni rá
![](/var/images/emotions/02.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2009-01-22 17:06:41
(#816) Én a regény kiadásában nem nagyon bízok. Az elég nagy anyag lefordítani és nem biztos, hogy a Mangafannak van rá kapacitása.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Kösz Yaven az infót! Amúgy neked hány rész van meg?Ja,és nem tod,hogy a 4. D.N. mikor jöhet ki?
![](/var/images/emotions/29.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
Hehe...már a második ember, aki azt hiszi, hogy bennfentes információkkal rendelkezem
![](/var/images/emotions/01.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Ja és egyelőre csak az első 3 kötet van nekem is meg. Régebben gondolkoztam rajta, hogy az egészet megveszem angolul, de aztán ha már magyarul is megjelentetik, ráadásul ilyen igényes kiadásban, akkor a hazait támogatom
beküldve: 2009-01-22 11:28:59
(#814) Kösz Yaven az infót! Amúgy neked hány rész van meg?Ja,és nem tod,hogy a 4. D.N. mikor jöhet ki?
![](/var/images/emotions/29.png)
BLOOD
Fúj takada!
![](/var/images/emotions/05.png)
![](/var/images/emotions/03.png)
Hé, az effajta takada gyűlölet a Matt fanok kiváltsága! Na jó, most az egyszer te is mondhatsz rá egy-két csúnya szót
Amúgy, hogy vmi értelmeset is írjak; a DN manga 12+1+1 kötetből áll. Az első +1-es a How To Read c. fanbook-szerűség, amiben a szereplők személyiségéről, meg hasonlókról van írva/rajzolva, a második +1 meg az Another Note: The BB Murder Case (vagy vmi hasonló a címe), ami egy regény. Nagyon remélem amúgy, hogy a Mangafan kiadja mindkét plusz kötetet is, mert már nagyon régóta szeretném elolvasni a regényt, csak sajna drága Mo-n, főleg ahhoz képest, hogy mindössze 170 oldal
beküldve: 2009-01-21 10:26:31
(#812) DANIKASE2 A NARUTOT IS SZERETI CSAK SZÉGYELLI BEVALLANI!
! A KUKUCSKÁT MEG UTÁLOM MEEEE SHIT!
![](/var/images/emotions/26.png)
![](/var/images/emotions/30.png)
BLOOD
beküldve: 2009-01-21 10:18:16
(#811) Igen szerintem is Takada sokkal rosszabb volt. Olyan tipikus beképzelt liba XD
![](/var/images/emotions/12.png)
Fúj takada!
![](/var/images/emotions/05.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én pont az aranyközép utat képviselem, mert nem is épp a kedvencem, de nem is utálom. Van és kész.
de a végére sztem felfogja, hogy miről van szó, tehát vmelyest fejlődőképes kari.
Aztán sztem jó tulajdonsága, hogy egy ilyen darkos sztoriban olykor a vidámság, érzelmek egy kicsiny szeletét képviseli. ![](/var/images/emotions/16.png)
Egyébként a rivális csajszi sokkal ellenszenvesebb volt, mint ő. Legalábbis a végére.
Igen szerintem is Takada sokkal rosszabb volt. Olyan tipikus beképzelt liba XD
beküldve: 2009-01-18 13:02:56
(#808) Misa először engem iszonyatosan irritált, de aztán idővel egészen hozzászoktam, még mindig nem a szívem csücske a csaj, de azért nem lépnék be az "Utáljuk együtt Misa Misát" klubba.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-18 12:34:14
(#807) ![](/var/images/emotions/19.png)
Én pont az aranyközép utat képviselem, mert nem is épp a kedvencem, de nem is utálom. Van és kész.
de a végére sztem felfogja, hogy miről van szó, tehát vmelyest fejlődőképes kari.
Aztán sztem jó tulajdonsága, hogy egy ilyen darkos sztoriban olykor a vidámság, érzelmek egy kicsiny szeletét képviseli. ![](/var/images/emotions/16.png)
Egyébként a rivális csajszi sokkal ellenszenvesebb volt, mint ő. Legalábbis a végére.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-18 08:33:26
(#806) Hehe... na, íme itt a bizonyíték rá, hogy Misát nem csak szeretni lehet. Mondjuk ő típikusan az a típus, akit vagy imádnak, vagy rühellenek.
A legjobban engem az ostobasága irritál. De már tényleg fájdalmasan hülye szerencsétlen. Plusz nekem az ilyen kinézetű lányok sem igazán jönnek be, semmi más, csak feltűnősködés, meg hatásvadászat.
Tipikusan az a típus, akit inkább nem írom le, hogy mire használnak. Bár tartósan együtt élni egy ilyen emberrel szvsz lehetetlen, legfeljebb csak a roppant alacsony ingerküszöbű emberek tudnának.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
bocs ha valakit megsértek de én úgy utálom Misa-t ahogy van .
naív liba
sokan vannak vele így
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-17 18:35:14
(#804) bocs ha valakit megsértek de én úgy utálom Misa-t ahogy van .
naív liba
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"