Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2009-01-28 10:10:43
(#833) beküldve: 2009-01-23 17:33:22
(#832) sziasztok!!!!
már alig várom a holnapot, imádom a death note filmet ,
ja és én is remélem hogy gyorsan fognak megjelenni a további kötetek
már alig várom a holnapot, imádom a death note filmet ,
ja és én is remélem hogy gyorsan fognak megjelenni a további kötetek
nincsen.....
(ami nem is baj x333 nem szeretem az angol szinkront...Light hangja elég gáz )
Kár... De azért kösz az információt! Megszoktam azt a szinkront, szóval nekem a többi tűnik furának...
na meg Light japán hangja=Zero (VK) japán hangja, ami rohadt irritáló tudna lenni, a magyar szinkron meg nagyon nem tetszik
Jaj amúgy nem tudja valaki, hogy esetleg a DN DVD-n rajta van-e az angol szinkron is?
nincsen.....
(ami nem is baj x333 nem szeretem az angol szinkront...Light hangja elég gáz )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Dehát a Sakuracon csak májusban lesz . Addig még biztos kijön a 4. kötet.
nézd,az ÁB is Augusztusba
érkezett és azóta se adtak ki kötetet.
Árnybiróból még nem jött ki a 12. kötet? Hmm...akkor én azt csak álmodtam, hogy láttam egy Alexandra könyvesboltban? *komolyan elgondolkodik* Mondjuk nem gyűjtöm, szal nem tom annyira pontosan, de úgy rémlett láttam már...
DE ez a Death Note-tal nem történhet meg!!! Ugye?!? Csak nem...elvégre AnemieKarácsonyon is ez fogyott az egyik legjobban Mindenesetre a remény hal meg utoljára...
Jaj amúgy nem tudja valaki, hogy esetleg a DN DVD-n rajta van-e az angol szinkron is?
Ne elmékedj ilyenkere, kb Sakuraconon lesz sz'tem.
Azért én reménykedem, hogy a Sakuraconra nem a 4., hanem az 5. kötettel készülnek
Álmodni szép!
nézd,az ÁB is Augusztusba
érkezett és azóta se adtak ki kötetet.
Szerk: baniaa3 2009-01-23 14:15:34
Azért én reménykedem, hogy a Sakuraconra nem a 4., hanem az 5. kötettel készülnek
Álmodni szép!
Szerk: Lawliet 2009-01-23 14:06:51
Álmodni szép!
heloka..nem tudjátok mikor jelenik meg a következö része?!mert már nagyon várom.puszika
Valamikor februárban
heloka..nem tudjátok mikor jelenik meg a következö része?!mert már nagyon várom.puszika
Valamikor februárban
beküldve: 2009-01-23 12:25:04
(#822) heloka..nem tudjátok mikor jelenik meg a következö része?!mert már nagyon várom.puszika
beküldve: 2009-01-23 11:37:10
(#821) Hehe, nekem megvan az 5, 7 és a 12 (utsó rész)! Persze angolul. De az angol kiadás nagyobb, és a hátulján is van kép.
Hát engem a hátsó kép még nem késztet arra, hogy az angolt vegyem meg. Meg ugye a védőboritás a magyar mellett szól...basszus még nincsenek egy hónaposak sem a Vampire Knight mangáim, máris gusztustalanul ragad a boritójuk, bezzeg a Death Note mangáim kifogástalan állapotban vannak És mindkettőre úgy vigyáztam, mint a szemem fényére
Hehe, nekem megvan az 5, 7 és a 12 (utsó rész)! Persze angolul. De az angol kiadás nagyobb, és a hátulján is van kép.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.