Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Hozzászólás a kérdéshez "Jót tesz kira?" Nem a létező bűnözés kiirtásáról van szó! Hanem a jövőben elkövethető szörnyűségek megelőzéséről megfélemlítésnek számítanak. Szerintem a gyilkosságok amelyek áldozatai akárkik is legyenek áldozatot hozni kell a jobb világ elérésének céljából!
Jó, de itt nem 10-20 ember áldozatáról, hanem tizezrekéről volt szó. Meg ezt a végén már nem a világ javára akarta művelni, hanem azért, hogy isteni magaslatba emelje önmagát. Ő sem különbözik semmiben sem a többi világuralomra vágyó zsarnoktól, aki embert-ember ellen uszit, csak hogy elérje célját.
csak nézd meg, hogy kik támadták meg Near búvóhelyét--azok is mind potenciális bűnözők voltak, őket mégsem gyilkolászta le Light, mivel a hasznára váltak
Szóval a végére már tényleg csak az számitott, hogy ki van Kira ellen; azt bármi áron likvidálni kell, a többieket meg félelemben kell tartani. És ugye az nem jelenti azt, hogy az emberek jobbá váltak.
Az igazi áldozat a világ szebbé válásához az lett volna, ha alapból a saját nevét irja bele a Death Note-ba
beküldve: 2009-01-30 11:50:41
(#877) beküldve: 2009-01-30 11:27:35
(#876) Hozzászólás a kérdéshez "Jót tesz kira?" Nem a létező bűnözés kiirtásáról van szó! Hanem a jövőben elkövethető szörnyűségek megelőzéséről megfélemlítésnek számítanak. Szerintem a gyilkosságok amelyek áldozatai akárkik is legyenek áldozatot hozni kell a jobb világ elérésének céljából! Ezt pedig valakinek meg kell tennie
még ha egy barom is!
BLOOD
beküldve: 2009-01-29 21:57:15
(#875) De izgat,hogy mi lesz
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-29 21:49:11
(#874) nekem a kedvenc szereplőm L ,mert egy kicsit hasonlít rám
Kelemen Mátyás
beküldve: 2009-01-29 21:48:10
(#873) Nos eddig ez:kegyetlen és
Értelmetlen gyilkolás
Értelmetlen gyilkolás
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-29 21:37:04
(#872) beküldve: 2009-01-29 21:24:54
(#871) Üdv most nézem a Death Note 1.részét
Bennem nem lapul ott Kira...fura is lenne....köhömmm...előjött a perverz oldalam
Na de az Abercrombie Fitchről csak annyit, hogy nézd meg ezt: [Link]
Nagyon jó kis DN-es szösszeneteket hozott öszze az illető
Na de az Abercrombie Fitchről csak annyit, hogy nézd meg ezt: [Link]
Nagyon jó kis DN-es szösszeneteket hozott öszze az illető
L-ben pont a karikás szeme, a görbe tartása, a fura kézmozdulatai és az ülése a cuki. Az a jó benne, hogy fura, hibbant, őrült, és mégis zseni.
Szerintem csak aranyos, amúgy meg kissé orángután-szerű. Az ülése és a táplálkozása hörcsögre emlékeztet.
Light jóképű, de beképzelt. Fúj. Undorító párosítás. És az se jön be, ahogy a nőkkel bánik.
Hát mondjuk Light-ban én pont azokat a részeket szeretem amikor bevadul, habár annyi gyilkolászás után még egész jól viseli. De sajnos eltávozott az élők sorából biztosan ott fekszik L melet és a sírkövükre ez van vésve "Örök barátok"
Táncolj Hercegnő!
Hehe.....persze, mert a többiek előtt mindig megjátssza magát! A 3. kötetben a legjobb...amikor teljesen idegbeteg lesz...na akkor mutatja ki igazán a foga fehérjét...
Amúgy meg szerintem sem néz ki túl jól L, olyan pandaszerű... Persze Light meg mint egy Abercrombie Fitch modell....pfff...nekem az se jön be jobban.
Amúgy meg szerintem sem néz ki túl jól L, olyan pandaszerű... Persze Light meg mint egy Abercrombie Fitch modell....pfff...nekem az se jön be jobban.
Istenem.................... megnéztem ezt az Abercrombie Fitch dolgot..... valami borzadáj!!!!!!! fúúúúúúúúúj!!!!
Raito-kün azokhoz a förmedvényekhez képest egy jótestü kis átlagember benyomását kelti némi Sudzsin (BAKUMAN) beütéssel....
L-ben pont a karikás szeme, a görbe tartása, a fura kézmozdulatai és az ülése a cuki. Az a jó benne, hogy fura, hibbant, őrült, és mégis zseni.
Szerintem csak aranyos, amúgy meg kissé orángután-szerű. Az ülése és a táplálkozása hörcsögre emlékeztet.
Light jóképű, de beképzelt. Fúj. Undorító párosítás. És az se jön be, ahogy a nőkkel bánik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Méghogy kifejezetten ellenszenves? úgy csak akkor néz amikor magában elmélkedik mindenféle huncutságon - vagy társaságban, de érdekes módon sosem veszik észre az ábrázatát....
Hehe.....persze, mert a többiek előtt mindig megjátssza magát! A 3. kötetben a legjobb...amikor teljesen idegbeteg lesz...na akkor mutatja ki igazán a foga fehérjét...
Szerintem Light jobban néz ki mint L.
L-nek még a szeme is be van esve, és ahoz képest, hogy feszt édeségeket evett még sem hízott, ez hogy lehet
+ ártatlan embereket áldozott fel és mégsem gyilkos.
Kira a Király, L a Lajhár.
L-nek még a szeme is be van esve, és ahoz képest, hogy feszt édeségeket evett még sem hízott, ez hogy lehet
Kira csak őrült zseni Van benne valami, de L szerintem különlegesebb, bár lehet, hogy csak rajtam múlik, mert a fura és okos fazonokra bukom...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-29 20:26:59
(#864) Szerintem Light jobban néz ki mint L.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-01-29 20:29:09