Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
...egyszerűen bennem nem lapul ott Kira, mert én nem vagyok egy isten-komplexussal rendelkező tömeggyilkos...
Bennem ott van Kira, de nem engedem/engedhetem szabadon. Meg minek? A végén úgyis - valahogy - lebuknék, ráadásul, szerintem nem is vagyok Osztályelső.
Light még így is vesztett, pedig "Iskolaelső". Ám lehet, hogy győzött volna Light (a valóságban), de ez csak egy anime.
Bennem is ottvan kira, és ha lenne esélyem rá én is megtenném azt amit light de nem vagyok olyan mint ő mert én nem tudnék kihasználni senkit. Igaz én sem vagyok osztályelső de engem nehezebben fognának el szerintem. (én nem vagyok gyerekes)
beküldve: 2009-02-01 17:52:23
(#922) Yaven: Én már csak 1%-ra hiszek Light "igazságtevésében".
L igazságtevésében 99%-ra hiszek.
Egyébként, L tényleg nem használta volna fel Kira céljára, mert hát L, egy idősebb egyed. L esetleg még nagyon-nagyon meggondoltan használta volna Kirának a célját. Nem?
L egy olyan ember, aki egy egyszerű bűnöst, meggondoltan ölt volna meg - ha megölt volna.
Bennem ott van Kira, de nem engedem/engedhetem szabadon. Meg minek? A végén úgyis - valahogy - lebuknék, ráadásul, szerintem nem is vagyok Osztályelső.
Na, meg ez is igaz.
L igazságtevésében 99%-ra hiszek.
Egyébként, L tényleg nem használta volna fel Kira céljára, mert hát L, egy idősebb egyed. L esetleg még nagyon-nagyon meggondoltan használta volna Kirának a célját. Nem?
L egy olyan ember, aki egy egyszerű bűnöst, meggondoltan ölt volna meg - ha megölt volna.
...egyszerűen bennem nem lapul ott Kira, mert én nem vagyok egy isten-komplexussal rendelkező tömeggyilkos...
Light még így is vesztett, pedig "Iskolaelső". Ám lehet, hogy győzött volna Light (a valóságban), de ez csak egy anime.
Kétség kívül kipróbálta volna a listát, de nem kezdett volna vele világméretű tisztogatásba.
Na, meg ez is igaz.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-01 17:57:54
Á, legyőztél. L pártivá tettél. Komolyan!
Yess, győztem!! Na de komolyan, tök jó érzés, hogy "kis regényemmel" két embert is a jó útra téritettem
Amúgy meg avval nincs baj, ha valaki Lightnak szurkol, de az már gáz, ha valaki az eszméivel azonosul.
Azért jó ez az egész anime/manga, mert két nagyon hasonló személyiségű, intelligenciájú egyedet állit egymással szembe. Ráadásul egyikük sem az a tipikus sablon-karakter. L egyáltalán nem rendőrszerű, hiszen nem az elvei és meggyőződése szerint dolgozik, hanem csupán a kihivást látja az esetekben, mig Light elvileg (!!!) egy felsőbbrendű cél érdekében dolgozik.
De azért mégiscsak L képviseli a jók oldalát és Light a rosszakét.
dimenso:...túl fáradt vagyok most ahhoz, hogy veled vitatkozzam...egyszerűen bennem nem lapul ott Kira, mert én nem vagyok egy isten-komplexussal rendelkező tömeggyilkos. Ok?
Aizen: A Sakura TV információinak általában nincs alapjuk. Lásd a 3. kötet 112-113. oldalát
Amúgy sztem L nem használta volna a DN-ot Kira módjára, mert neki alapból már több élettapasztalata van, mint hogy ilyet tegyen. Light egy burokban felnőtt sznob.
Szerk: Yaven 2009-02-01 17:46:53
beküldve: 2009-02-01 17:43:36
(#920) Huh, hogy L mit csinálna a listával?
Szerintem elsőnek egy poénnak venné, pont ahogy Light, az animében. Aztán kipróbálna egy elítéltet, aki eredetileg is halált kapott volna. Aztán ha rájön, hogy igazi, akkor vár egy pár hetet/hónapot, hátha lesz annak nagyobb - rosszabb - eredménye. Addig Misa megtalálja a másik listát, ő elkezd gyilkolni. L, összegyűjti a csapatot (Light apját, Matsudát, stb.), és elkezdenek nyomozni a "hidegvérű gyilkos" után - aki nekünk Kira. Aztán L, már csak az úgynevezett "hidegvérű gyilkos"-sal foglalkozna és szerintem nem érdekelné amit ő talált lista.
Szerintem elsőnek egy poénnak venné, pont ahogy Light, az animében. Aztán kipróbálna egy elítéltet, aki eredetileg is halált kapott volna. Aztán ha rájön, hogy igazi, akkor vár egy pár hetet/hónapot, hátha lesz annak nagyobb - rosszabb - eredménye. Addig Misa megtalálja a másik listát, ő elkezd gyilkolni. L, összegyűjti a csapatot (Light apját, Matsudát, stb.), és elkezdenek nyomozni a "hidegvérű gyilkos" után - aki nekünk Kira. Aztán L, már csak az úgynevezett "hidegvérű gyilkos"-sal foglalkozna és szerintem nem érdekelné amit ő talált lista.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-01 17:46:13
Jujj, bocsih ^^... Össze kevertem L-t az utódjával Noir-ral,mert Ő télleg 16 .... Most, hogy mondod elgondolkoztam ... télleg csak kíváncsiságból próbálná ki ... nem játszana Istent...
Lady Rose
Ööö... nem, pont fordítva van, L az idősebb kettejük közül. Light a sztori elején még csak 17 éves, L viszont már 25.
Amúgy sztem L nem használta volna olyan célokra a listát, mint Light, őt nem annyira a világ sorsa érdekelte, mint inkább a rejtélyek megoldása. Kétség kívül kipróbálta volna a listát, de nem kezdett volna vele világméretű tisztogatásba.
Amúgy sztem L nem használta volna olyan célokra a listát, mint Light, őt nem annyira a világ sorsa érdekelte, mint inkább a rejtélyek megoldása. Kétség kívül kipróbálta volna a listát, de nem kezdett volna vele világméretű tisztogatásba.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-01 14:29:47
beküldve: 2009-02-01 14:12:42
(#917) Szerintem L is használta volna a listát, de elintézte volna, hogy ne legyen törvénybe ütköző ... De mint, az animéből kiderült L nem több mint 16 ... Light, meg köbö 20 éves... legalább is az anime végére. Akkor felmerül a kérdés, hogy egy 16 éves kamsz fiú... aki rendkívüli képességekkel rendelkezik, hogyan használné fel a listát Elvégre is még csak gyerek, aki a siker érdekében attól sem riad vissza, hogy fel áldozza az életét, de még is csak " egy gyerek" .... Szóvel szerintem ezen napokon át lehetne tanácskozni, hogy, hogyan használta volna fel a listát.... De a filmben a színész nagyon jó volt... ( Light-on röhögtem borzalmasan nézet ki ... )
Lady Rose
Sz'tem - s úgy beszállóként nem akarok okoskodónak tünni - nem az a kérdés, ho' L és Light közzül ki a szimpibb, mer' úgye ez ízlések és pofonok földéjére tereli a vitát.
Sokkal érdekesebb az a feltevés, hogy "what if" még Light-sama ámokfutó tisztótüze előtt a DN-t maga L találja meg???
Ő vajon mit kezdett volna vele? Eljátszott volna a gondolattal, ho' megvalósítja a Light által megálmodott Utópiát? Mer' úgyebár mindenki csak emberből van.....
Sokkal érdekesebb az a feltevés, hogy "what if" még Light-sama ámokfutó tisztótüze előtt a DN-t maga L találja meg???
Ő vajon mit kezdett volna vele? Eljátszott volna a gondolattal, ho' megvalósítja a Light által megálmodott Utópiát? Mer' úgyebár mindenki csak emberből van.....
Ez nagyon érdekes kérdés...gondolkodtam rajta rendesen, é arra jutottam, hogy L nem az a vérengzős fajta, arra tényleg hajlakell, de hogy ha nem gyilkol, akkor mit csinálna vele, azt nem tudom...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
Ám amugy ha választani kell a kettő közül; nem is tudom Light néha kicsit flúgos, L meg úgy néz ki mint aki most szakadt le egy hetes "saci" pörgésről, s remélem ezzel nem tiprok a fanok lelkébe...
Oké ezt megjegyeztem
nyugi csak vicc volt
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-02-01 12:38:42
(#914) Ám amugy ha választani kell a kettő közül; nem is tudom Light néha kicsit flúgos, L meg úgy néz ki mint aki most szakadt le egy hetes "saci" pörgésről, s remélem ezzel nem tiprok a fanok lelkébe...
beküldve: 2009-02-01 12:35:51
(#913) Már nekem is eszembe jutott,hogy lehet,hogy ugye bár több könyv is leesett és L vette föl x)de...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-02-01 12:29:32
(#912) Sz'tem - s úgy beszállóként nem akarok okoskodónak tünni - nem az a kérdés, ho' L és Light közzül ki a szimpibb, mer' úgye ez ízlések és pofonok földéjére tereli a vitát.
beküldve: 2009-02-01 11:00:00
(#911) Úgylátszik, hogy a topicon már csak a 4.kötett segítene, már alig várom
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-01 10:41:28
(#910) Na, kész valaki Kiraista valaki Lista (Bocs ezt nem hagyhatam ) most hadjuk a vitá, mert ez olyan mint azt mondanám a Pizza finamab mint a Hamburger.
de azért ne feledjük
és amúgy is ez csak egy Anime/Manga
de azért ne feledjük
L vagy Light halt meg elöszö a Manga/animébe?
és amúgy is ez csak egy Anime/Manga
Szerk: baniaa3 2009-02-01 10:42:31
beküldve: 2009-02-01 09:52:10
(#909) Igen, ez logikus. Szerintem mondjuk az emberek 99%a már elsőre is csak azért próbálná ki a DN hatását, mert nem hinne benne, és hülyeségnek tartaná, aztán jól ledöbbenne, amikor meghalna az illető, akinek beleírta a nevét, és pánikolva igyekezne megszabadulni a könyvtől, aztán egész életében kínozná a gyilkosság tudata.
Tehát Lightban mindenképp kellett, hogy legyen hajlam erre az egészre, és az, hogy 17 éves meg az agyi fejlettségére utal....
De félre ne értsétek, és L párti vagyok...!
Tehát Lightban mindenképp kellett, hogy legyen hajlam erre az egészre, és az, hogy 17 éves meg az agyi fejlettségére utal....
De félre ne értsétek, és L párti vagyok...!
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)