Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Én szóttam hogy nemnézem!
Nem bántásból, de általában van valami halványlila segédfogalmad arról, hogy mit csinálsz, illetve miről beszélsz? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én nem annyira nézem mert amikor meglátom L halál istenét, akkor felál a szőr a hátamon.
Ja sorry még nem szőrösödöm.. Na de az a kicsi is biztosan feláll (szőr ne a csúnyára gondoljatok)
L-nek mióta van/volt halálistene?...
Pont ezt akartam írni, csak megelőztél.
Van egy halálistene Lightnak (Ryuk), és egy Misának (Rhem) Meg az aki mindíg figyelte Misát
Én szóttam hogy nemnézem!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Van egy halálistene Lightnak (Ryuk), és egy Misának (Rhem) Meg az aki mindíg figyelte Misát
A 3-dikról:
JA, a büdös stalker-je állandóan rárecsizett a másvilágon...XD
Én nem annyira nézem mert amikor meglátom L halál istenét, akkor felál a szőr a hátamon.
Ja sorry még nem szőrösödöm.. Na de az a kicsi is biztosan feláll (szőr ne a csúnyára gondoljatok)
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-02-18 18:55:03
beküldve: 2009-02-18 18:45:47
(#963) Én nem annyira nézem mert amikor meglátom L halál istenét, akkor felál a szőr a hátamon.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-18 10:28:19
(#962) beküldve: 2009-02-16 13:57:50
(#961) Bugi6:
1. Ha egy poszt elküldése után új gondolataid támadnak (tudom, hogy a legjobb ihlető a felbélyegzett, lezárt boríték) akkor használd a hozzászólásod alatt egy ideig látható 'szerkeszt' gombot, ahelyett, hogy másik posztba kezdesz.
2. Nem, senki nem tud semmit, mert Csabáék hallgatnak. Eddig ilyenkor az volt a magyarázat, hogy valami nagy dobásra készülnek, amivel rengeteg meló van, és ezért hallgatnak annyira. Reméljük most is csak erről van szó.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-16 13:58:20
Kérlek ne duplapostolj...
Amúgy a második díszdoboz még nagyon odébb van...! Pontos megjelenési dátumról nem tudok.
Amúgy a második díszdoboz még nagyon odébb van...! Pontos megjelenési dátumról nem tudok.
beküldve: 2009-02-16 13:32:41
(#959) Az 5 lemezes pack 2. része mikor jön ki?
mee
mee
kurva
jóóóóóóóóóóóóóóóóó! BLOOD
Nem a Mangafan kicsinyíti le a mangákat, hanem az amcsik nagyítják fel őket.
Nocsak. Erről eddig nem is hallottam; kösz az információt! Eddig azt hittem, hogy a magyar kiadónak igy éri meg jobban.
Amúgy DN-ról annyit tudni, hogy nincs még. A letöltésről meg az a véleményem, hogy ha már egyszer erre vetemedsz, legalább te keresd meg a beszerzési forrást.
+ sz.tem az nem is igazi mangafan aki képes letölteni!
BLOOD
beküldve: 2009-02-16 07:43:56
(#956) Hát igen, de mondjuk az amerikai kiadás valamivel nagyobb, mint a magyar (én tényleg nem értem, miért kell őket lekicsinyíteni), és van kép a hátulján is.
És védőborító van?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-15 14:00:49
(#954) Az amcsik nem azért nagyítanak, mert úgy jobban megéri nekik (bár a borítót azt azért hagyják el), hanem mert van egy standard zsebkönyv méretük, és mindent akkorában adnak ki, ami nagyobb azt lekicsinyítik, ami kisebb azt felnagyítják.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-15 14:00:57