Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Minek van olyan külső borító ,ahejett ,hogy maga a mangaborítása lenne olyan?
Azért, hogy megvédje magát a kötetet az esetleges sérülésektől...
beküldve: 2009-03-26 11:34:25
(#1028) Minek van olyan külső borító ,ahejett ,hogy maga a mangaborítása lenne olyan?
BLOOD
beküldve: 2009-03-22 18:23:02
(#1027) Nekem az összes tetszik, bár a mostani kevésbé...Nem szeretem Misát. Eddig a legjobban az első tetszik.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-22 18:03:25
(#1026) jaja az is nagyon szép ( kár hogy a 2-őt L nem valami szépen szinezték) akor az lene a csucs!!-szerintem!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-03-22 13:29:03
(#1025) Mindenkinek más a z ízlése...
Nem mintha engem ez zavarna!!!
Na ezt jól megmondtam XP
Nem mintha engem ez zavarna!!!
Na ezt jól megmondtam XP
Szerk: panda. 2009-03-22 13:30:02
beküldve: 2009-03-22 11:38:53
(#1024) nekem ez a borító tetszik eddig a legkevésbé, annyira nem szeretem Misa Misát . a legjobb szerintem a harmadik Ryukkal
-
beküldve: 2009-03-22 11:38:46
(#1023) de mind a 4 mangának nagyon szépen megcsinálták a boritóját ( az öszes manga közül ezeknek tetszik a legjobban a bboritójuk ) a négyet már énis várom nagyon!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-03-22 11:27:50
(#1022) Várom már a 4. kötetet. eddig megvan mind, és az animét meg a filmet is láttam vagy 2-szer
Én is nagyon örülök hogy meg fog jelenni nemsokára, és a borítoja sztem az eddigi legjobb! XP
jaja a boritoja nagyon szép!!
beküldve: 2009-03-21 17:50:05
(#1020) Én is nagyon örülök hogy meg fog jelenni nemsokára, és a borítoja sztem az eddigi legjobb! XP
juj de jó,hogy megjelent *örömében ugrál* de a borítója az nekem kicsit "fura"
Ki mondta, hogy megjelent?
úgy értem,hogy legalább ki van írva,hogy megy a nyomdába
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
juj de jó,hogy megjelent *örömében ugrál* de a borítója az nekem kicsit "fura"
Ki mondta, hogy megjelent?
beküldve: 2009-03-13 20:09:09
(#1017) juj de jó,hogy megjelent *örömében ugrál* de a borítója az nekem kicsit "fura"
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-11 21:11:10
(#1016) Az árnybíró 12 és a death note 4 borítója kísértetiesen hasonlít női fronton... mik vannak...?
beküldve: 2009-03-11 20:27:52
(#1015) Hát igen, ez a Misás boritó leginkább egy halott indiánra emlékeztet.
És C.C.-t már én is nagyon várom!!
foggalmam nincs, hogy miért
De az 5. boritója nagyon király lesz. Ha tényleg megjelenik márc. 31-én a 4., akkor lehet, hogy van rá esély, hogy a Con-ra kijön a következő kötet? Na jó, nem reménykedem alaptalanul. De azért jó lenne... És C.C.-t már én is nagyon várom!!