Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Akkor én vagyok az egyedüli, akinek a második OP jobban tetszik, mint az első, pedig általában nem vagyok oda az ennyire kemény zenéért.
Úgy tűnik
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-02 18:32:18
(#997) Akkor én vagyok az egyedüli, akinek a második OP jobban tetszik, mint az első, pedig általában nem vagyok oda az ennyire kemény zenéért.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sztem ez egy olyan anime/manga amin nem a rockot kell zúzni...
Szerintem sem illet ez a zene annyira az animéhez...bár persze nekem az első op sem volt a szivem csücske
beküldve: 2009-03-02 18:22:32
(#995) Sztem ez egy olyan anime/manga amin nem a rockot kell zúzni...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Alapvetően ugye arról van szó, hogy a zene megváltozásával is azt akarják szimbolizálni, hogy
a főszereplő lassan, de biztosan becsavarodik.
Más kérdés, hogy szerintem rossz helyen következik be a váltás.Ezen teória alapján már az első részhez is ez a zene kellett volna
Alapvetően ugye arról van szó, hogy a zene megváltozásával is azt akarják szimbolizálni, hogy
a főszereplő lassan, de biztosan becsavarodik.
Más kérdés, hogy szerintem rossz helyen következik be a váltás."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-02 15:03:26
(#992) Sztem a 2.évad openingje vagyis zenéje hát... nem illik a sorozathoz
Szerk: Bartha Botond 2009-03-02 15:03:41
Nem ismered? Ez egy új feldolgozása a Death Note-nak. Itt bűnözők helyett fiatalkorú otakukat gyilkol meg Light helyesirási hibákért
És van benne sok vér, meg b*szott nagy karddal hentelő tüsihajú menőcsávó?
Mert ha nincs, akkor nem érdekel...
Gy.k.: Egy bizonyos embercsoport nézeteit próbáltam "enyhén" szarkasztikus beütéssel "megfogalmazni"...
Nem ismered? Ez egy új feldolgozása a Death Note-nak. Itt bűnözők helyett fiatalkorú otakukat gyilkol meg Light helyesirási hibákért
Akkor csak jó lehet "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A death nete nem jó
Mi az a "death nete"? Nem ismered? Ez egy új feldolgozása a Death Note-nak. Itt bűnözők helyett fiatalkorú otakukat gyilkol meg Light helyesirási hibákért
*érti a pént* Hihi
nah most kiröhögöm magam
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A death nete nem jó
Mi az a "death nete"? Nem ismered? Ez egy új feldolgozása a Death Note-nak. Itt bűnözők helyett fiatalkorú otakukat gyilkol meg Light helyesirási hibákért
A death nete nem jó
Mi az a "death nete"? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A death nete nem jó
szerintem....
Ilyen embert se hallottam.
Én igen. 1x. Most.
,,Hitler fején ugrálok!"
A death nete nem jó
szerintem....
Akkor most halottál...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A death nete nem jó
szerintem....