Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Eddig azt hittem, hogy a magyar kiadónak igy éri meg jobban.
A Mangafan az eredeti kiadást követi; Japánban is ekkora méretűek és védőborítósak a mangák. Épp hogy az angoloknak/németeknek éri meg jobban nagyobban/borító nélkül!
Nem a Mangafan kicsinyíti le a mangákat, hanem az amcsik nagyítják fel őket.
Nocsak. Erről eddig nem is hallottam; kösz az információt! Eddig azt hittem, hogy a magyar kiadónak igy éri meg jobban.
Amúgy DN-ról annyit tudni, hogy nincs még. A letöltésről meg az a véleményem, hogy ha már egyszer erre vetemedsz, legalább te keresd meg a beszerzési forrást.
beküldve: 2009-02-15 13:13:09
(#951) Nem a Mangafan kicsinyíti le a mangákat, hanem az amcsik nagyítják fel őket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ja, csak nem magyarul
Hát igen, de mondjuk az amerikai kiadás valamivel nagyobb, mint a magyar (én tényleg nem értem, miért kell őket lekicsinyíteni), és van kép a hátulján is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-12 13:22:37
(#948) Kijöhetne már a DN 4 már nagyon várom!
Hehe, nekem megvan az 5 is!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-12 11:35:12
(#946) A "nyomorék" létből lehet előnyt és hátrányt is kapni az idő eldönti.
III. Richárd"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Értem, hogy hogy érted, csak azt nem, hogy hogy jött ide.
A "nyomorék" létből lehet előnyt és hátrányt is kapni az idő eldönti.
A film más mint az élet, de mégis bemutatja szimolizálja, mire vagyunk képesek egy eszméért....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Machiavelli: A fejedelem rulz, nagyon megmondja a tutit.
Múlt héten kaptam kölcsön havertól, elolvastam, de mivel az apukája ebből tanít, vissza kellett neki adnom hamar. Aztán ma kivettem a könyvtárból, hogy még egyszer elolvassam.
Milady: Az nem Joszif Visszarionovics Sztálin véletlenül?
Mellesleg nem értem, hogy jött ide a Fűrész...
Múlt héten kaptam kölcsön havertól, elolvastam, de mivel az apukája ebből tanít, vissza kellett neki adnom hamar. Aztán ma kivettem a könyvtárból, hogy még egyszer elolvassam.
A Fűrészben is Tulajdonképpen egy nyomorék, aki megszervezi a dolgokat vagy nem? Sőt a legtöbb filmben a szuper képességek "skizoid hajlamok, mégis használják őket". tehát rengeteg filmben a hős nyomoréknak tekinthető.. Vagy nem?
Így értettem az fizikai nyomorékság miért elsődleges mert látható?????
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Machiavelli: A fejedelem rulz, nagyon megmondja a tutit.
Szerk: .., 2009-02-05 20:56:21
Igazad van abban, hogy végül a tömeg véleménye számít, de mégis azok maradnak meg a tudatban , akik egyedül kezdtek neki, akár jó dolgokat, akár rosszat tettek, bár a rosszra szívesebben emlékszünk.
Többe ismerik Loszeb Dzsugasvili nevét (Sztálin), mint Teréz Anyá-t vagy hogy mi ellen küzdött.
Az embereknek szüksége van a "negatív" jelképekre, és olyan hősökre mint, Light aki nem besorolható. Általános tini nagy hatalommal és próbálja a legjobbra fordítani, ami szerinte az. Sokan szeretnének hinni benne, hogy lehetséges és a történelem megmutatta, hogy az...
Ki a jó ki a rossz ki ítélheti meg kinek ez kinek az?
A testi fogyatékosság nem tudom mennyire játszik ebben szerepet bár valóban fontos nézőpont, mellyel bevonnak egy másik társadalmi kört is.
Pl.: Fűrész cimű film
Többe ismerik Loszeb Dzsugasvili nevét (Sztálin), mint Teréz Anyá-t vagy hogy mi ellen küzdött.
Az embereknek szüksége van a "negatív" jelképekre, és olyan hősökre mint, Light aki nem besorolható. Általános tini nagy hatalommal és próbálja a legjobbra fordítani, ami szerinte az. Sokan szeretnének hinni benne, hogy lehetséges és a történelem megmutatta, hogy az...
Ki a jó ki a rossz ki ítélheti meg kinek ez kinek az?
A testi fogyatékosság nem tudom mennyire játszik ebben szerepet bár valóban fontos nézőpont, mellyel bevonnak egy másik társadalmi kört is.
Pl.: Fűrész cimű film
beküldve: 2009-02-05 19:05:07
(#939) Ezek nagyon jó reklámok
Nekem az első tetszett a legjobban.
Nekem az első tetszett a legjobban.
Ha ezt az üzenetet nem mondja el senkinek,adok magának egy epret.