Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Méghogy kifejezetten ellenszenves? úgy csak akkor néz amikor magában elmélkedik mindenféle huncutságon - vagy társaságban, de érdekes módon sosem veszik észre az ábrázatát....
Azt se veszik észre, mikor bepirosodik a kis ocsmány huncutkodó szemecskéje. Egyébként tényleg, pedig elég sokszor komorlik az ábrázatja, és sokszor csordokál izzdság a halántékán (azt vicces figyelni )
(akik később jöttek ide, ne higyjék, hogy én Kira-fan vagyok! nem és nem!)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
[QUOTE]
Méghogy nem rossz arcú?!? Kifejezetten ellenszenves, bűnöző feje van!!!
Mello maffiájában nem látni ilyeneket!
Méghogy kifejezetten ellenszenves? úgy csak akkor néz amikor magában elmélkedik mindenféle huncutságon - vagy társaságban, de érdekes módon sosem veszik észre az ábrázatát....
Uuáááhhh, perverz...
Amúgy nem mondom, nem rossz arcú a fiú...
Mello maffiájában nem látni ilyeneket!
Na persze mit vártam tőled a Lightos táskáddal...
Én végig Light-nak szurkoltam, valahogy L sosem volt annyira szimpatikus. (Sorry, Yamaguchi Kappei-sama! orz) Nem azt mondom, hogy L-t nem szerettem, de Light mindig is közel állt hozzám, annak ellenére, hogy nem értettem vele egyet.
Uuáááhhh, perverz...
Amúgy nem mondom, nem rossz arcú a fiú...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Az addig elfogadható, ha ezt egy nemzet határozza meg, vagy legalábbis hozzáértők gyülekezete, na de egy 17 éves kis nyomorék?!?
Hmmm a középkorú nyomorékok rendben vannak?... Sieg Heil!
Egyáltalán nincsen rendben az sem. Itt nem a koron van a hangsúly, hanem azon, hogy hányan, milyen erkölcsi alappal és mennyi élettapasztalattal/bölcsesség gel döntenek.
beküldve: 2009-01-29 20:07:42
(#858) Én végig Light-nak szurkoltam, valahogy L sosem volt annyira szimpatikus. (Sorry, Yamaguchi Kappei-sama! orz) Nem azt mondom, hogy L-t nem szerettem, de Light mindig is közel állt hozzám, annak ellenére, hogy nem értettem vele egyet.
9/28 NEVER FORGET
Jah, hát persze...
Csak ha mindenki úgy gondolkozna, ahogy Light, hogy nincs más mód eltávolítani az idegesítő tényezőket az életünkből, mint hogy likvidáljuk őket, akkor mindenki gyilkos lenne és a Föld népessége kb. a 20-adára redukálódna. Na meg ha már itt tartunk, akkor a rossz gyereket is irthatnánk? Mert hát 'biztos bűnöző lesz belőle, ha felnő'...
Lightie az Endlösung híve volt...
Az addig elfogadható, ha ezt egy nemzet határozza meg, vagy legalábbis hozzáértők gyülekezete, na de egy 17 éves kis nyomorék?!?
Hmmm a középkorú nyomorékok rendben vannak?... Sieg Heil!
nálam L a favorit , én neki drukkoltam...
viszont Kirának annyira igaza van, hogy a rosszaknak bűnhödnie kell..azt viszont nem lehet megítélni, hogy halállal-e...Yagami fejébe szállt a dicsőség, ebben egyetértek...
azért az ártalmatlan FBI-ügynököket és Rem-et nem kellett volna megölnie...ráadásul az az állat a saját barátnőjét islikvidálta, nem beszélve arról, hogy a hugát, apját is elintézte volna....
L nem csak okos, de nagyon cuki is
"az az álllat", hű, ez nagyon tetszett Találó!
Az a lenéző, beképzelt, felfuvalkodott kis kucsogság... és csomó embernek mégis ő a kedvence! Nemcsak egyetértenek vele, hanem helyesnek és aranyosnak tartják!
1.Cuki,az biztos
2.Furák az emberek, de itt legalább eddig mindenki ellene döntött
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
hát igen, az anime-ben sayu-t nagyon megviseli hogy elrabolták, az egész élete tönkremegy, ráadásul az apja úgy hal meg hogy azt hiszi a fia nem kira, igaz így "békében" megy el, de light szépen feldúlta a családját
Spoileeeeer yeah...
a Death Note-ot te kis butus ^-^
bűnmegelőzés... egész jó ötlet csak nem tudom hogy hogyan lehet azt megelőzni azt hogy egy nyugdíjast 1000 pénzért megkéselnek az utcán...
Jah, hát persze...
Csak ha mindenki úgy gondolkozna, ahogy Light, hogy nincs más mód eltávolítani az idegesítő tényezőket az életünkből, mint hogy likvidáljuk őket, akkor mindenki gyilkos lenne és a Föld népessége kb. a 20-adára redukálódna. Na meg ha már itt tartunk, akkor a rossz gyereket is irthatnánk? Mert hát 'biztos bűnöző lesz belőle, ha felnő'...
Light logikája egyáltalán nem következetes. Mi számít halálos bűnnek? Hol a határ a büntetések milyensége között? Az addig elfogadható, ha ezt egy nemzet határozza meg, vagy legalábbis hozzáértők gyülekezete, na de egy 17 éves kis nyomorék?!?
És itt a hatalmas kérdés: Kira ellen, vagy mellett vagytok? (avagy le kell-e gyilkolni a rosszfúkat?)
ellene, maximum, ismétlem maximum akkor kellett volna használnia a halállistát, hogyha nagyon nagyon sok ember élete a tét, például egy eszelős túszokat tart, sok köztük a gyerek ..stb. és a halállista az egyetlen megoldás
Light fejébe szállt a hatalom, hiszen már istennek tartotta magát
viszont Kirának annyira igaza van, hogy a rosszaknak bűnhödnie kell..azt viszont nem lehet megítélni, hogy halállal-e...Yagami fejébe szállt a dicsőség, ebben egyetértek...
azért az ártalmatlan FBI-ügynököket és Rem-et nem kellett volna megölnie...ráadásul az az állat a saját barátnőjét islikvidálta, nem beszélve arról, hogy a hugát, apját is elintézte volna....
hát igen, az anime-ben sayu-t nagyon megviseli hogy elrabolták, az egész élete tönkremegy, ráadásul az apja úgy hal meg hogy azt hiszi a fia nem kira, igaz így "békében" megy el, de light szépen feldúlta a családját
L nem csak okos, de nagyon cuki is
"az az álllat", hű, ez nagyon tetszett Találó!
Az a lenéző, beképzelt, felfuvalkodott kis kucsogság... és csomó embernek mégis ő a kedvence! Nemcsak egyetértenek vele, hanem helyesnek és aranyosnak tartják!
És itt a hatalmas kérdés: Kira ellen, vagy mellett vagytok? (avagy le kell-e gyilkolni a rosszfúkat?)
ellene, maximum, ismétlem maximum akkor kellett volna használnia a halállistát, hogyha nagyon nagyon sok ember élete a tét, például egy eszelős túszokat tart, sok köztük a gyerek ..stb. és a halállista az egyetlen megoldás
TÓNY
Teljesen egyetértek. Amúgy meg engem rohadtul irritált a rendőrség tehetetlensége ellene. Néhányszor már azt kívántam, bárcsak valaki már egy kést szúrna a hátába!
ezért is bírom Matsudát...ő aztán tényleg mindig naivan és humanistaként gondolkozott végig, aztán lesújtott