Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Animéd
naruto
naruto shippuuden
naruto shippuuden
Szintén...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-22 17:30:40
(#104) A Paradise Kiss nagyon megtetszett, de a manga ösztönzésére beleszerettem a Nanába is. Yazawa Ai rulez! XD
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Változatos az ízlésed
Ha ez nekem szól akkor igen, sok mindenben az. Lehet hogy ez nem általános, de én ilyen vagyok. Sajnálom ha nem tetszik.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-18 16:53:02
(#102) Változatos az ízlésed
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-18 16:40:51
(#101)
Szerk: Évi 2008-08-18 16:47:04
beküldve: 2008-08-18 16:33:18
(#100) HHát. nekem van 2 ami között nem tokk dönteni.Ichigo 100% és naruto.De van még sok-sok anime amit szeretek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Félreértesz.
Lapozz vissza csak egy-két-három oldalt.
Csomóan beírták kedvenc animéhez (egyes szám) mind a 10-15 címet ami az anime szóra eszükbejutott. Nem 15 magyarországon leadott cím a válasz a ,,Kedvenced?" kérdésre. Pusztán ezt vetettem fel..
Csomóan beírták kedvenc animéhez (egyes szám) mind a 10-15 címet ami az anime szóra eszükbejutott. Nem 15 magyarországon leadott cím a válasz a ,,Kedvenced?" kérdésre. Pusztán ezt vetettem fel..
Te be sem írtad a kedvenced. Hisz akkor Neked max kettő lehet alapos válogatás után......
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-17 17:28:47
(#98) Dragon ball!!!!
InuYasha
Excel saga
De főleg Dragon ball!!!!!!
InuYasha
Excel saga
De főleg Dragon ball!!!!!!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-08-17 17:25:27
(#97) A két kedvencem: Ginga Nagareboshi Gin, Umi no Triton.
Egyik sem mai, de nálam mindkettő örök...
Egyik sem mai, de nálam mindkettő örök...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-08-17 17:26:03
Úgyértem, itt rengetegen kedvenc animék, és mindenki beírja azokat a sorozatokat amiket ismer. Legtöbben pedig ezt a néhány agyonhypeolt sorozatot ismerik, Naruto, Bleach, DN, amit az Animax ad...
Szerintem is azt írja be mindenkilegalábbis én amit szeret.
Valójában soknak a kezdtét utáltam aztán megtetszett.
Szerk: Milady 2008-08-17 16:31:59
beküldve: 2008-08-17 16:06:44
(#95) 1. Dragonball Z
2. Bleach
3. Naruto Shippuden
4. Death Note
5. Full Metal Panic! Foumoffu
2. Bleach
3. Naruto Shippuden
4. Death Note
5. Full Metal Panic! Foumoffu
Nekem a 2 örök kedvenc animém a Dragon Ball meg a Naruto , de szeretem még nagyona a Bleach-et , a One Piece-t , és az FMA-t.
ja a dragon ball is a kedvencem
beküldve: 2008-08-12 12:41:04
(#93) Nekem a 2 örök kedvenc animém a Dragon Ball meg a Naruto , de szeretem még nagyona a Bleach-et , a One Piece-t , és az FMA-t.
beküldve: 2008-08-12 12:30:21
(#92) Félreértesz.
Aha, értem én.
Szeretni csak egyet lehet, vagy 2t nagyon..
MIANEVED?!