Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Kedvenc Animéd
beküldve: 2008-07-01 13:44:57
(#45) nálam a Beach az amit imádok^^
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
beküldve: 2008-06-28 13:31:48
(#44) Nekemm naon sok kedvenc animém van pl.:BLOOD+ , Death Note és még naon sok úgyhogy nem fogom felsorolni

beküldve: 2008-06-28 12:16:30
(#43) Nekem Death Note és a Spirál/Suiri no Kizuna(kinek hogy tetszik
)
De ezt már említettem valahol...szerintem

Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-06-28 12:18:34
beküldve: 2008-06-28 12:13:44
(#42) HELLSING!!!!!! Ez az abszolút kedvencem!!!
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
Na jó, meggyőztetek...majd úgy teszek, mintha meglepődnék minden váratlan fordulaton...szóval akkor DN és Nana...legalább a Nana hepburn-ös...már alig várom

Várjad is, és ne csak a hepburn miatt :) Igen jó:) Énis várom, mondjuk anime nézését abbahagytam egy ideje... mondjuk...negyedszerre

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-24 11:11:55
(#40) Na jó, meggyőztetek...majd úgy teszek, mintha meglepődnék minden váratlan fordulaton...szóval akkor DN és Nana...legalább a Nana hepburn-ös...már alig várom

beküldve: 2008-06-23 22:12:07
(#39) Nekem a naruto a kedvencem. Mást nem is igazán tudok nézni, mert
a tévém nem igazán barátságos, de amikor tudok tvzni, akkor a szüleimet zavarja... az élet néha kemény
a tévém nem igazán barátságos, de amikor tudok tvzni, akkor a szüleimet zavarja... az élet néha kemény
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
.A DN-on én is gondolkoztam...de érdemes?Úgy értem...nem tudok sokat a mangáról...egy az egyben az anime, v tök más?És nem gáz, h az összes nyakatekert és elképesztő trükköt-cselt-tervet már láttam az animében?
Ha másért nem is, a gyönyörű rajzokért mindenképp érdemes beruházni a Death Note-ra. Én mindenképp venni fogom (amíg tehetem), mert az egyik legigényesebb manga amit valaha olvastam, mind a történetet, mind a kivitelezést tekintve :).
Szerintem a DN-ek a rajzolása egyáltalán nem gyönyörű. Én legalábbis csak a sztriját bírom, a stílusát annyira nem. De nekem is mindneképp vétel.
En is tuti h megfogom venni .Szerintem a rajzok tenyleg nagyon szepek csak egy hibajuk van a szereplok feje(a hajukkal eggyut)nagyon hosszukas.
.A DN-on én is gondolkoztam...de érdemes?Úgy értem...nem tudok sokat a mangáról...egy az egyben az anime, v tök más?És nem gáz, h az összes nyakatekert és elképesztő trükköt-cselt-tervet már láttam az animében?
Ha másért nem is, a gyönyörű rajzokért mindenképp érdemes beruházni a Death Note-ra. Én mindenképp venni fogom (amíg tehetem), mert az egyik legigényesebb manga amit valaha olvastam, mind a történetet, mind a kivitelezést tekintve :).
Szerintem a DN-ek a rajzolása egyáltalán nem gyönyörű. Én legalábbis csak a sztriját bírom, a stílusát annyira nem. De nekem is mindneképp vétel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Azok a dicséretek nem voltak alaptalanok
A nyári terveim között szerepelt az anime megnézése, de azt hiszem, egyelőre maradok a mangánál...nem akarom előre lelőni a poént.A DN-on én is gondolkoztam...de érdemes?Úgy értem...nem tudok sokat a mangáról...egy az egyben az anime, v tök más?És nem gáz, h az összes nyakatekert és elképesztő trükköt-cselt-tervet már láttam az animében?

én mindenképpen meg fogom venni, mert a mangát még nem olvastam el végig...szerintem ugyanaz, de nem tudom.

és ha igen? nekem ez a kedvencem, szóval mindenképpen megveszem

"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-23 19:08:18
(#34) Haibane Renmei
Nem igazán értek az ismertető íráshoz, de van róla egy nagyon jó itt.
Az egyedüli sorozat, ami trónkövetelőként léphet fel vele szemben az a Honey and Clover, de az is csak beérte, túlszárnyalni nem tudta.
Nem igazán értek az ismertető íráshoz, de van róla egy nagyon jó itt.
Az egyedüli sorozat, ami trónkövetelőként léphet fel vele szemben az a Honey and Clover, de az is csak beérte, túlszárnyalni nem tudta.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Azok a dicséretek nem voltak alaptalanok
A nyári terveim között szerepelt az anime megnézése, de azt hiszem, egyelőre maradok a mangánál...nem akarom előre lelőni a poént.A DN-on én is gondolkoztam...de érdemes?Úgy értem...nem tudok sokat a mangáról...egy az egyben az anime, v tök más?És nem gáz, h az összes nyakatekert és elképesztő trükköt-cselt-tervet már láttam az animében?

Kösziköszi!Naná, hogy olvasok sok mangát!Kifulladásig...zsebpén zgyűjtő akció indul,aztán meg az ipari mértékű felvásárlás...
Most kaptam kézhez a Nana első kötetét...szerelem első látásra
Jó nyarat mindenkinek, aki szereti JAPÁN-t (v csak az animéket...v csak a mangákat...kaccc...)!

én majd 11én kapok fizut...abból már majdnem minden el van tervezve, h mit veszek... mivel diákmunka nem túl sok, de akkor is: Death Note 1., Árnybíró 11. és Nana...

"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
Kösziköszi!Naná, hogy olvasok sok mangát!Kifulladásig...zsebpén zgyűjtő akció indul,aztán meg az ipari mértékű felvásárlás...
Most kaptam kézhez a Nana első kötetét...szerelem első látásra
Jó nyarat mindenkinek, aki szereti JAPÁN-t (v csak az animéket...v csak a mangákat...kaccc...)!