Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Animéd
Félreértesz.
Lapozz vissza csak egy-két-három oldalt.
Csomóan beírták kedvenc animéhez (egyes szám) mind a 10-15 címet ami az anime szóra eszükbejutott. Nem 15 magyarországon leadott cím a válasz a ,,Kedvenced?" kérdésre. Pusztán ezt vetettem fel..
Lapozz vissza csak egy-két-három oldalt.
Csomóan beírták kedvenc animéhez (egyes szám) mind a 10-15 címet ami az anime szóra eszükbejutott. Nem 15 magyarországon leadott cím a válasz a ,,Kedvenced?" kérdésre. Pusztán ezt vetettem fel..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Úgyértem, itt rengetegen kedvenc animék, és mindenki beírja azokat a sorozatokat amiket ismer. Legtöbben pedig ezt a néhány agyonhypeolt sorozatot ismerik, Naruto, Bleach, DN, amit az Animax ad...
És?
Ha azt szeretik írják.
Nekem a Bleach. És nem azért mert "agyonhypeolt" sorozat, hanem MERT ÉN szeretem.
MIANEVED?!
Úgyértem, itt rengetegen kedvenc animék, és mindenki beírja azokat a sorozatokat amiket ismer. Legtöbben pedig ezt a néhány agyonhypeolt sorozatot ismerik, Naruto, Bleach, DN, amit az Animax ad...
beküldve: 2008-08-09 17:58:40
(#87) Nem szeretek mindent amiről eddig hallottam. Pl.: Paradise Kiss.
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-09 17:55:01
(#86) Valahogy mintha mindenkinek a ,,Kedvencei" közé azok az animék tartoznak, amikről hallott.
Aina kérdésére meg a válasz, Nana vagy Onegai Teacher.
Aina kérdésére meg a válasz, Nana vagy Onegai Teacher.
Szerk: Nagashi 2008-08-09 17:56:31
beküldve: 2008-08-09 17:46:46
(#85) Kedvenc anime? Nekem ez egy elég tág fogalom... de elsősorban Blood+, Bleach, Naruto és Death Note.
Most a Papa to Kiss in the Dark-ot nézem, és nagyon jó...
Most a Papa to Kiss in the Dark-ot nézem, és nagyon jó...
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-09 17:35:55
(#84) Bleach, Trigun, Death Note, Yu-Yu Hakusho, Blood+
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-09 11:57:27
(#83) Bleach, Trigun, Death Note , Inuyasha, Naruto bár azt mostanába nem nézek...ja meg néha Hellsing
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-08-03 14:14:33
(#82) én a dragon ball triológiát szeretem meg a bleach ot csak nem tugyátok hogy lessz e bleach manga magyarul ?
Minden szín is szép (Kivéve talán a koszos pasztellrózsaszínt) mégis mindenkinek van kedvence :)
De komoly nem tudnék választani .És ha tőled megkérdezik mi a kedvenced mit mondasz?
Minden szín is szép (Kivéve talán a koszos pasztellrózsaszínt) mégis mindenkinek van kedvence :)
beküldve: 2008-07-30 21:11:39
(#79)
Szerk: Aina 2008-07-30 21:25:37
beküldve: 2008-07-10 22:29:48
(#78) Majd minden animet megnézek,de kevés valik kedvencé. Trigunt ,és a Cowboy bebop -tXD Tuti nem igy írják..na de mindegy. bár mikor kép es vagyok megnézni. Mostani kedvencem az a vampire knight.nagyon szeretem,na meg a bleacht is..ehez ídö kelet mig meg kedveltem..úgyan úgy mint az inuyashat. Lord sesshoumaru legyözhetetlen XD..VAGY HA NEM AZÁ TESZEM. D VAGYA BLEACHBŐL kUCHIKI BYAKUYA.D
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-07-10 21:44:38
(#77) Húúú én most kezdtem el nézni a Nanát animében és nagyon bejön!!!!xDhabár meglepődtem azon hogy Shouji és Nana barna hajúak mangában szőkénnek tűnnek.És jók a szinkronhangok is xD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-10 15:23:20
(#76) ...és ismét lett egy új kedvencem: HELLSING!!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"