Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Animéd
Nem feltétlen, ízlések és pofonok... Mellesleg a magyar szinkron nekem is jobban fekszik ennél az animénél. Viszont, ez az egyetlen, aminél ezt el tudom mondani. A többinél a japán seyiuuk mindent visznek.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-23 18:51:43
(#14) nem tudom... nekem a bleach a kedvencem, és nekem magyar szinkronnal jobban tetszik, mint japánul... pedig a legtöbben azt mondják, hogy a magyart ennél is elszúrták, mint sok más animénél, ahogyan ti is mondjátok...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Az elején, amikor L meg Misa eltorzították géppel a hangjukat, én nem értettem. Pedig visszanéztem vagy háromszor!
Még jó hogy nem követem folyamatosan
A szinkronszinészes témához csak annyit hogy régen volt olyan hogy szinkronrendező, narrátor, szinkronSZÍNÉSZ...
Ezek a ritka állatfajták mára már lassan sajnos kihalnak, helyettük jön az a módszer, hogy nagybátyónak van egy stúdiója, a hülyegyerekek bemennek, félrészegen-félálomban felolvassák a szöveget, és hogy közben ne unatkozzanak körmöt vágnak, kötnek, horgolnak, vagy valami...
a régiek viszont már sajnos "kihaltak"
Az a baj, hogy szó szerint xD... de egy-két kivétel biztos akad. *Küldi a pozitiv energiát-legalábbis probálja- x)*
Szerk: miyu 2008-05-17 18:10:13
Kedvencem: Death Note. És a magyar szinkronja szerintem jó, bár tény, hogy nem láttam japán szinkronnal.
A kettőt ég és föld választja el, az eredeti szinkronhoz viszonyítva a magyar egy borzadvány. (Ha kiadják dvd-n egyet minimum vegyél meg hogy lásd milyen, vagy nézd meg youtube-on.
Ittvan mondjuk ez: [Link] Hasonlítsd össze a magyar hanggal mondjuk az első perc után, de akár az egészet is.
A magyar szinkron a többi magyar szinkronhoz viszonyítva persze átlagos.
Szerintem a Death Note-nál nagyon elcseszték a szinkront. Az elején, amikor L meg Misa eltorzították géppel a hangjukat, én nem értettem. Pedig visszanéztem vagy háromszor! Az volt a szerencsém, hogy olvastam a mangát, ezért nagyjából tudtam követni az eseményeket.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
Pedig "régen" a magyar szinkron kiemelkedően jó volt (világviszonylatban is) hiszen remek színészeink voltak-vannak. Persze rengeteg minden múlik egy jó rendezőn is aki a megfelelő emberkéket összeválogatja.
Kulcsszó: a "régen"... nem akarom bántani a mai szinkronszínészeket, de a régiekhez képest sehol sincsenek... a régiek viszont már sajnos "kihaltak"
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-17 17:57:02
(#9) Pedig "régen" a magyar szinkron kiemelkedően jó volt (világviszonylatban is) hiszen remek színészeink voltak-vannak. Persze rengeteg minden múlik egy jó rendezőn is aki a megfelelő emberkéket összeválogatja.
Kedvencem: Death Note. És a magyar szinkronja szerintem jó, bár tény, hogy nem láttam japán szinkronnal.
A kettőt ég és föld választja el, az eredeti szinkronhoz viszonyítva a magyar egy borzadvány. (Ha kiadják dvd-n egyet minimum vegyél meg hogy lásd milyen, vagy nézd meg youtube-on.
Ittvan mondjuk ez: [Link] Hasonlítsd össze a magyar hanggal mondjuk az első perc után, de akár az egészet is.
A magyar szinkron a többi magyar szinkronhoz viszonyítva persze átlagos.
Szerk: Rockypapa 2008-05-17 17:47:01
beküldve: 2008-05-17 16:50:43
(#7) Te Ichigo, azért máskor mielött új topicot nyitsz nézd meg, hogy van-e valami hasonló és ha nem találsz akkor csinálj.
Mert "Anime kedvencek"="Kedvenc Animéd" kicsit hasonló nem? o_O°
Mert "Anime kedvencek"="Kedvenc Animéd" kicsit hasonló nem? o_O°
Nem néztem meg, de gondolom Death Note van rajta magyar szinkronnal, amilyet hetente átlagosan 8 részen keresztül látok.
Hát már közelítesz de nem egy óriási vicc de jó mert Death Note-röl szól (Animax megöli a főszereplőtXD)
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-05-17 12:59:04
(#5) Nem néztem meg, de gondolom Death Note van rajta magyar szinkronnal, amilyet hetente átlagosan 8 részen keresztül látok.
Fut ám már egy ilyen topic Anime kedvencek címmel.
megnézted a videót? nagyon jó nekem nagyon bejön
beküldve: 2008-05-17 07:21:37
(#3) Fut ám már egy ilyen topic Anime kedvencek címmel.
beküldve: 2008-05-16 21:24:40
(#2) Mitgondolsz a Death Note Magyar szinkronjárol? http://www.youtube.com/watch?v=q xgntV4f-x8&feature=user
Szerk: Ichigo 2008-05-16 21:25:48
beküldve: 2008-05-16 20:45:41
(#1) Ez a Topic azért lett hogy megozd a kedvenc Animédet másokkal de ha akarod mangát is mondhatsz.
Szerk: Ichigo 2008-05-16 20:47:03