Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc szereplőd
beküldve: 2008-11-30 01:06:37
(#123) Nekem a kedvenc szereplőm Kakashi (Naruto)
1szerűen imádom a stílusát + azt h nemlátni az arcát rendesen, és ezért kiváncsi is vagyok rá, + nagyon erős is, és remélem
További kedvencek:
Ichigo és Orihime (Bleach)
Ginji (Getbackers)
L (Death Note)
1szerűen imádom a stílusát + azt h nemlátni az arcát rendesen, és ezért kiváncsi is vagyok rá, + nagyon erős is, és remélem
h túléli ezt a pein dolgot, sőőőt az egész mangát élje túl
További kedvencek:
Ichigo és Orihime (Bleach)
Ginji (Getbackers)
L (Death Note)
beküldve: 2008-10-15 18:48:45
(#122) A best Princess Princess-ből Tooru Kouno.
Elképesztően szeszélyes alak, aki képes néha akkora hülyeséget beszólni, hogy utána órákat röhög az ember.
És határozottan vicces arcmimikáról ad tanúbizonyságot egy-egy hordandó tütüszoknya láttán xD
És mert bejönnek a rikítóan-színeshajú pasik
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-10 00:54:15
(#121) Layla Hamilton a Kaleido Starból. Bámulatos a személyiség-fejlődése.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
hopsz nem irigyet akartam írni hanem kapzsit
Ja
Csak főszereplőkre buksz?
Ja
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
beküldve: 2008-10-09 19:13:20
(#119) Haruhi, Karin Maaka, Yuuki Curosu, Lelouch De Brittannia, Yiraya, Hinata Hyuuga Ennyi akit néven említek, amúgy majdnem minden karaktert bírok
Esetleges helyesírási hibákért elnézést
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Csak főszereplőkre buksz?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-09 18:09:31
(#117) FMA: Alfonse és Edward Elric, Irigy , Winri Rockbell
Bleach: Kurosaki Ichigo, Rukia
Naruto: Sasuke Uchiha, Hinata Hyuuga, Naruto Uzumaki, Gaara, Kakashi Hatake
KiddyGrade: Ecler, Lumier
Bleach: Kurosaki Ichigo, Rukia
Naruto: Sasuke Uchiha, Hinata Hyuuga, Naruto Uzumaki, Gaara, Kakashi Hatake
KiddyGrade: Ecler, Lumier
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
Kedvencek: Roy Mustang, Louis Alex Amstrong, Harag, Falánk (FMA); Naruto (N.)
Én ezekből nem szeretek sok szereplőt, de ezeket egyáltalán nem. Na jó, Armstrong azért nem oylan rossz.
FMA: Alphonse;
Naruto: Shikamaru, Kakashi.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-20 19:56:14
beküldve: 2008-09-19 13:15:31
(#115) Egy új kedvenc "jány": Shirley- Code Geass
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-09-17 22:05:30
(#114) nekem három nagyonkedvenc van ^^ 1. Nobu (Nana) szerintem ő nagyon édes és bírom a stílusát is meg mindent. szimpi az egész csávó. a másik favorit Kusanagi Kei (Onegai Teacher). őt is nagyon bírom ^^ néha annyira béna, hogy az már aranyos. a 3. pedig Hachi (megint csak Nana). az ő ügyetlenkedései nagyon emlékeztetnek a sajátjaimra xD meg eléggé hasonlítok is rá belsőleg. ezért is szimpatizálok vele .
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-09-17 21:49:18
(#113) Az én kedvenceim Death Note: L
Naruto: SASUKE
Egyenlőre nem tok többet
Lawliet
Naruto: SASUKE
Egyenlőre nem tok többet
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-17 20:20:03
(#112) FMA: Roy Mustang, Sebzett, Buja, Itsuki.
Bleach: Kenpachi, Chad (tetszik)
Death Note, Ligth és L egyszerre.
Trigun: Legato, Wolfwood, Wash, Nives
Bleach: Kenpachi, Chad (tetszik)
Death Note, Ligth és L egyszerre.
Trigun: Legato, Wolfwood, Wash, Nives
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-09-17 20:01:58
(#111) ^^ na hát ki gondolta volna , hogy lesznek akik nem szeretik volt egy idő amikor bazi nagy képe volt meg .....(de ha elmesélném naruto topic lenne szal ezt hagyagolom) de hát ez van
beküldve: 2008-09-17 18:47:59
(#110) Nálam most elég sok kedvenc van, mondhatni egy-egy történettől teljese függetlenül. Többek között: Ed és Alphonse Elrick (FMA), Ichigo, Shirosaki, Rukia (Bleach), Kiba, Hige, Toboe (Wolf's Rain). Azt hiszem, egyelőre ennyi, mivel most ezeket nézem/olvasom, ha van rá időm. Mindegyikükben találok egy, esetleg két olyan jellemvonást, ami megtetszik, és ettől egyszer csak a szívemhez nőnek.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-09-17 18:38:17
(#109) Kedvencek: Roy Mustang, Louis Alex Amstrong, Harag, Falánk (FMA); Naruto (N.)
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...