Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc szereplőd
Úgy néz ki, hogy az önfeláldozós karakterek a kedvenceim...
Én is őket szeretem a legjobban, a filmekben is. Például a V mint vérbosszú, vagy a Donnie Darko hőse.
És gratulálok a megszállottságodhoz!!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-05-23 18:54:52
(#32) Itt most sorolhatnám a neveket, de annak nincs értelme. Inkább írok párat némi indokkal:
Spike Spiegel (Cowboy Bebop): Szuper laza, nagyon jó stílusa van és az utolsó pillanatig harcol a nőért kit szeret.
Ayanami Rei (Neon Genesis Evangelion): Hideg, magányos, de legbelül nagyon szereti "apját". Mindent feláldoz érte, ha kell meghal érte.
Most csak ezt a kettőt emeltem ki, de lehet később még irogatok. Úgy néz ki, hogy az önfeláldozós karakterek a kedvenceim...
Spike Spiegel (Cowboy Bebop): Szuper laza, nagyon jó stílusa van és az utolsó pillanatig harcol a nőért kit szeret.
Ayanami Rei (Neon Genesis Evangelion): Hideg, magányos, de legbelül nagyon szereti "apját". Mindent feláldoz érte, ha kell meghal érte.
Most csak ezt a kettőt emeltem ki, de lehet később még irogatok. Úgy néz ki, hogy az önfeláldozós karakterek a kedvenceim...
beküldve: 2008-05-23 18:47:15
(#31) Kedvencek:
Narutoból - Itachi (hát igen láccik h nagy fan vok XD), Sasuke, Kakashi, no meg mindenki kivéve Sakura (bocs a Saku fanoktól XD)
Death Noteból - L, N, Ryuk
Elfen Lied - Lucy
Haruhi Suzumiya....XD - hát persze hogy Haruhi!!!XD
kb ennyi, csak h a topicnál maraggyak XD
Narutoból - Itachi (hát igen láccik h nagy fan vok XD), Sasuke, Kakashi, no meg mindenki kivéve Sakura (bocs a Saku fanoktól XD)
Death Noteból - L, N, Ryuk
Elfen Lied - Lucy
Haruhi Suzumiya....XD - hát persze hogy Haruhi!!!XD
kb ennyi, csak h a topicnál maraggyak XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-23 18:40:39
(#30) nekem Byakuya és Hitsugaya a kedvencem, meg Ken a KS-ból... egyébként nem értem, hogy mit itt a probléma... én visszaolvastam az egészet, és nem találtam semmi sértőt abban, amit Hanon írt... vagy most nem is arról van szó? :/
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-05-23 16:20:54
(#29) ááá xD
Hányszor kell leírjam, h itt NEM arról van szó, h kedvenc szereplő avagy nem?
Mindegy, hadjuk.
Hányszor kell leírjam, h itt NEM arról van szó, h kedvenc szereplő avagy nem?
Mindegy, hadjuk.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-22 23:22:17
(#28) Jajj, ne már légyszi! Ez annyira szükségtelen. Nem mintha Hannon védelemre szorulna, de nem hiszem hogy akkora bűnt követett el azzal hogy leírta, mely szereplőket szereti, illetve nem szereti és miért. Ez még nem fikázás. Bárki megteheti. Ezt most kicsit túlreagálod.
A stílusa ilyen, mindig is ilyen volt. ( Néha kifejezetten bicskanyitogató, de egy idő után meg lehet szokni. )
Verbális kommunikáció terén Hanon karaktere kicsit Ichigo-ra emlékeztet.
És hamár...
Spike és Edward (Cowboy Bebop)
Vash és Wolfwood (Trigun)
Hagi (Blood+)
Munszu (Árnybíró)
L (D.N.)
Zelgadis (Slayers)
Sagara (FMP)
Hanamoto , Hagu, Takemoto, Morita, Mayama (Honey & Clover)
És most hirtelen csak ennyi.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
"Vagy jót vagy semmit", csak ez nem így működik. Baj van a kritikával? Kritizálni miért is ne lehetne?
Gondoltam egyik nagy kedvencedre írtam, hogy nekem merészelt nem szimpatikus lenni, ha ennyire felhúzott, hogy muszáj volt visszapofázni.
Mások nevében írsz? Majd ők megírják maguk, ha piszkálja a csőrüket.
@Tailor: nem ismersz eléggé x'D
Gondoltam egyik nagy kedvencedre írtam, hogy nekem merészelt nem szimpatikus lenni, ha ennyire felhúzott, hogy muszáj volt visszapofázni.
Mások nevében írsz? Majd ők megírják maguk, ha piszkálja a csőrüket.
@Tailor: nem ismersz eléggé x'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Látszik azt sem érted miről "beszélek"..
nem konkrét szereplőről van itt szó, tök lényegtelen. =/
Mondjuk kíváncsi lennék fordított állásban h tetszene Neked a dolog.
Van egy tippem.
Minden esetre azért az ami nem tetszik, nem tetszik, kész.
Értelme van annak, h egy hsz-ben csak kritizálok valamit?
Nincs.
...vagy jót, vagy semmit..
Vkinek kedvence, és ezt azért kicsit tiszteletben lehetne tartani!
nem konkrét szereplőről van itt szó, tök lényegtelen. =/
Mondjuk kíváncsi lennék fordított állásban h tetszene Neked a dolog.
Van egy tippem.
Minden esetre azért az ami nem tetszik, nem tetszik, kész.
Értelme van annak, h egy hsz-ben csak kritizálok valamit?
Nincs.
...vagy jót, vagy semmit..
Vkinek kedvence, és ezt azért kicsit tiszteletben lehetne tartani!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-05-22 21:42:17
Egy egyszerü mondatból az emberek mennyit képesek vitázni... xD És még én hittem azt magamról hogy konfliktus kereső vagyok!
Hogy on legyek:
*D.Gray-man - Lavi,Tykki Mikk
*Gundam 00 - Hallelujah Haptism
*Gurren Lagann - Simon, Kittan
*Soul Eater - Soul, Maka, Shinigami-sama
Hogy on legyek:
*D.Gray-man - Lavi,Tykki Mikk
*Gundam 00 - Hallelujah Haptism
*Gurren Lagann - Simon, Kittan
*Soul Eater - Soul, Maka, Shinigami-sama
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-21 21:08:09
(#24) Kedvenceim:
-munszu (árnybíró)
-hinata,kabuto,yiraia (naruto)
-light,L (death note)
-luffy (one piece)
-eclaire (kiddy grade)
-allucard,seras victoria (hellsing)
-vash (trigun)
-urahara (bleach)
-kuwabara (yyh)
-claire (claymoore)
-saya,hagi (blood+)
-jaden,alexis (yu-gi-ohGX)
-kagome (inuyasha)
-kaname (fmp)
-mako (rosario+vampire)
-narumi (spirál)
-lucy,nana (elfen lied)
-zero,yuuki (vampire knight)
Egyenlőre csak ennyi!
-munszu (árnybíró)
-hinata,kabuto,yiraia (naruto)
-light,L (death note)
-luffy (one piece)
-eclaire (kiddy grade)
-allucard,seras victoria (hellsing)
-vash (trigun)
-urahara (bleach)
-kuwabara (yyh)
-claire (claymoore)
-saya,hagi (blood+)
-jaden,alexis (yu-gi-ohGX)
-kagome (inuyasha)
-kaname (fmp)
-mako (rosario+vampire)
-narumi (spirál)
-lucy,nana (elfen lied)
-zero,yuuki (vampire knight)
Egyenlőre csak ennyi!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-05-21 21:08:29
A Blíccsel magával nincs gond, az egy másik dolog, hogy annyira túlzottan nem köt le.
De most őszintén, ilyen szintű postra hogyan reagáljak? :') Kérdeztem, hogy melyik szereplőt szereted annyira, akit én nem túlzottan, hogy így kell válaszolni rá (egyáltalán minek válaszolni arra? Nem kérdeztem én senkit, az egész egy véleménnyílvánítás volt, azt még csak szabad, érted hol a probléma >:)).
De most őszintén, ilyen szintű postra hogyan reagáljak? :') Kérdeztem, hogy melyik szereplőt szereted annyira, akit én nem túlzottan, hogy így kell válaszolni rá (egyáltalán minek válaszolni arra? Nem kérdeztem én senkit, az egész egy véleménnyílvánítás volt, azt még csak szabad, érted hol a probléma >:)).
beküldve: 2008-05-21 19:50:32
(#22) Elősször is: nem pofázok.
Csak írtam, h tartsuk tiszteletben más izlését. Nem tetszik? nem nézem, olvasom, akármi.
De látom te csak ilyen stílusban tudsz visszaírni egy postra. Innentől kezdve miről beszélünk?
Csak írtam, h tartsuk tiszteletben más izlését. Nem tetszik? nem nézem, olvasom, akármi.
De látom te csak ilyen stílusban tudsz visszaírni egy postra. Innentől kezdve miről beszélünk?
MIANEVED?!
Tessék? Gond van? 8) Felsoroltam, hogy a "kezdőszereplők" többsége miért nem tetszik, mert azért Chadra tényleg kellett egy kis magyarázat :'DD Magamban tartottam volna, ha nem "kérdeznek rá". Bocs, akkor ki a kedvenced, akit úgy leszóltam, hogy most vissza kell pofázni egy kis véleménynyílvánításra? :3
Én is visszapofázok
Tessék? Gond van? 8) Felsoroltam, hogy a "kezdőszereplők" többsége miért nem tetszik, mert azért Chadra tényleg kellett egy kis magyarázat :'DD Magamban tartottam volna, ha nem "kérdeznek rá". Bocs, akkor ki a kedvenced, akit úgy leszóltam, hogy most vissza kell pofázni egy kis véleménynyílvánításra? :3
Rukia dögöljön meg
Nekem is ez a véleményem. Animax-en nézem a sorozatot, ezért csak most látom elkezdődni az Ichigo vs. Kenpachi kardpárbajt. Rukiát eddig nagyon utálom, csak arra jó, hogy bemenjenek Ichigoék látványosan akciózni, csak csalinak jó.
Ezt nem mondanám...ugyanis bizonyos szempontból többet tud mint Ichigo...
Többet tud a HOllowokról, meg mindneról, ismeri a démon mágiát, a zanpakutoja shikai-a meg sokkal erősebb
A magyarban a shikait hogy fordították?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.