Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc szereplőd
beküldve: 2008-09-17 16:59:29
(#108) Kira!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-17 15:02:28
(#107) no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-17 09:13:35
(#106) Kedvenc szereplők: Soul, Death The Kid, Shinigami-sama etc. (Soul Eater-ből), Alucard, Anderson, Luffy vagy Ruffy (angol vagy német XD ) ééés áh nem fogom most mind begyűjteni, Blassreiterben is sok jó karakter van pl. Vá és Afro Samurai yay!
Bocs, ez most off lesz, de micsoda logika! Ezzel azért erősen vitába szállnék, de akkor ugye már tényleg más topik lenne ^_^
Ez egy elmélet volt, azért hogy kimagyarázam KIRA megőrülését.
A vita fölösleges, mert a történet nem így alakult szóval nem tudjuk meg milet volna ha...
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-09-15 16:48:49
(#104) Nálam még mindig Zaraki Kenpachi a Top Bleach
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szóval L lelkén szárad a sok civil halála
Bocs, ez most off lesz, de micsoda logika! Ezzel azért erősen vitába szállnék, de akkor ugye már tényleg más topik lenne ^_^
Ha meg már Sasuket is elemezgetjük itt:
én sem értettem sokáig, ha ennyi ember utálja, akkor hogy végezhet 'szerencsétlen' mindig a dobogón? Igaz friss adataim nincsenek, de még a sima Narutoban elég sokszor dobogós volt...asszem.
Ja, amúgy nekem is ő az egyik kedvenc. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-09-14 19:05:08
(#102) Yagami Raito (Light) - alias : KIRA
Azért ő a kedvenc szereplőm mert jó célt tűzött ki maga elé csak rossz útra téved, de ez a nagy nyomás miat lehetett. Ha L nem szólt volna közbe Light csak bűnözőket ölt volna.
Azért ő a kedvenc szereplőm mert jó célt tűzött ki maga elé csak rossz útra téved, de ez a nagy nyomás miat lehetett. Ha L nem szólt volna közbe Light csak bűnözőket ölt volna.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-09-14 15:56:22
(#101) Ha már Sasuke flegma, macsó pofályáról beszélünk én is hozzé szolnék; nem birom a képét ."jaj Sasuke itt ,Sasuke ott!!!" Nem unalmas?
Bár egyre jobban bírom mióta kinyírta a "kígyópofát", barátságosabbnak tűnik.(már akivel-_-")
Kedvenc szereplőim:
Naruto: Naruto, Sai, Tobi, Yiraia, Hidan, Zetsu, Zabuza
Bleach: Ichigo, Kon, Renji, Gin
Death Note: Light
Most csak hasracsapva ennyi jut eszembe...
Bár egyre jobban bírom mióta kinyírta a "kígyópofát", barátságosabbnak tűnik.(már akivel-_-")
Kedvenc szereplőim:
Naruto: Naruto, Sai, Tobi, Yiraia, Hidan, Zetsu, Zabuza
Bleach: Ichigo, Kon, Renji, Gin
Death Note: Light
Most csak hasracsapva ennyi jut eszembe...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-14 06:42:41
(#100) Szerintem 100 emberből 99 utálja Sasukét,
akkora tahó paraszt.
Én is gyűlölöm. *hányinger, ha csak rágondol* Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Sasuke-kun mindenki szereti (L) imádjuk az a légyeg
Na ebben ne legyél olyan biztos Én, és még pár ismerősöm is utáljuk szászkét...
Bleach-el egy kicsit nagyon túlzásba estem
Megesik, hogy az ember elérzékenyül, ha Bleachről van szó
ez így vann!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Bleach-el egy kicsit nagyon túlzásba estem
Megesik, hogy az ember elérzékenyül, ha Bleachről van szó
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-05 00:09:30
(#95) Tudoménazt, de azért bökte a szemem hogy a fél bleach stáblista a legkedvencebb
Dei, te pedig ne haragudj
Dei, te pedig ne haragudj
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White