Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
kiderült hogy ez a mese egy igaztörténet!!!!!!!!!!
Mese?!! Tudtad, hogy tele van a fórum olyanokkal, kik szerint a mese =/= anime? És rühellik ezt hallani. Nekem sem fekszik, de nincs mit tenni.
Boccs!!
És most fogom elkezdeni megnézni, remélem tetszeni fog
Szerintem igen sok olyan rész van benne ami tuttto:)
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-19 16:02:49
(#26) Én pléldául a Yu-Yu Hakuson keresztül szerettem bele az anime -ba. Imádom ,van akik azt mondják, de hát az régi...
Szeretném tőlük megkérdezni hény régi filmet néztek meg, vagy épp mik a kedvenceik??????? Akár könyvekben is?
Én minden esetben tisztelem ha valaki talál egy számára fontos jelenetet, figurát, szituációt. Aki lebecsmérli annak őszinte részvétem, csak sajnálni tudom.
Szeretném tőlük megkérdezni hény régi filmet néztek meg, vagy épp mik a kedvenceik??????? Akár könyvekben is?
Én minden esetben tisztelem ha valaki talál egy számára fontos jelenetet, figurát, szituációt. Aki lebecsmérli annak őszinte részvétem, csak sajnálni tudom.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-08-19 16:05:06
Ezek szerint reménykedhetek,hogy a híres ,gyönyörű grafikájú,alig-alig über ciki Yuu Yuu Hakusho véget ér?
És jön a helyére végre valami "minőségi"? Mert annak a böszme Yusukének a képét már nem bírom sokáig
És jön a helyére végre valami "minőségi"? Mert annak a böszme Yusukének a képét már nem bírom sokáig
Te most tisztában vagy vele, h mit jelentettél ki ily könnyedén?
YYH egy NAGYON IS JÓ sorozat....
OK, akkor légyszíves gyere át a YYH topicba és fejtsd ki bővebben, h miért nem tetszik
A Yu Yu hakusho szerintem is nagyon jóóóó
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Hm...Igaz történet.Nem is tudtam hogy az alkímia korában már voltak modern lőfegyverek,telefon egyebek,és hogy egy megfekekő alkimistakörrel lehet mindenfélét csinálni.És azt sem tudtam hogy már létezik olyan fémkar ami teljesen úgy működik mint egy igazi.ÉS EZ NEM MESE HANEM ANIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na úgy láttom okosabbak lettünk. De különben tényleg anime NEM mese<<<<ezért haragszok. Na mindegy már meg szoktam valamennyire.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-18 09:19:00
(#23) Hm...Igaz történet.Nem is tudtam hogy az alkímia korában már voltak modern lőfegyverek,telefon egyebek,és hogy egy megfekekő alkimistakörrel lehet mindenfélét csinálni.És azt sem tudtam hogy már létezik olyan fémkar ami teljesen úgy működik mint egy igazi.ÉS EZ NEM MESE HANEM ANIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
kiderült hogy ez a mese egy igaztörténet!!!!!!!!!!
Mese?!! Tudtad, hogy tele van a fórum olyanokkal, kik szerint a mese =/= anime? És rühellik ezt hallani. Nekem sem fekszik, de nincs mit tenni.
beküldve: 2008-08-17 22:24:57
(#21) Szeretem az Alchemistet nagyon bírom!! Vannak benne poén részek is ajánlom mindenkinek. Egy napig keresgéltem ilyen alkémia szerüségek után és kiderült hogy ez a mese egy igaztörténet!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-08-17 22:15:35
(#20) Valahogy nem látom hogy ez hogyan függ össze a Fullmetal mangával... persze nagyon szép és jó, esz is a fene rendesen, de inkább a fanart topikba vagy a duma topikba dicsekedj inkább
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-08-17 13:27:01
(#18) Én már profi szinten tudok mangát rajzolni. Egyszer nyertem egy mangarajzolós versenyen!!!!!
beküldve: 2008-08-15 09:05:40
(#17) Én nem vagyok oda mangáért az animét meg most probálom meg szeretni mert elsőre nem ment, de szerintem lemondok az animéről is hamarosan.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-08-15 03:11:38
(#16) Hogy visszatérjünk a Topik témájához: Imádom ezt a mangát! Egyszerűen zseniális!
Most jött ki a 86os chapter és már megint várhatok egy hónapot, hogy kiderüljön mi történik legközelebb...
Mindig így lelkesedek ha egy kedvencem a téma
Most jött ki a 86os chapter és már megint várhatok egy hónapot, hogy kiderüljön mi történik legközelebb...
Remélem meglesznek valahogy Edék... Ran Fan meg über kakkoi!
lumana.wordpress.com
Ha kijönne itthon ez a manga én megvenném, ez tuti.
=)
Az animét is nagyon szeretem, csak a végét nem,..
=)
Én Olaszban is megvettem a nyáron és 21 oldalt már le is fordítottam ami csoda,mert az angol fordítós háziért könyörögni kellett , hogy megcsináljam ez ráadásul olasz tehát egy szót sem értettem az egészből
Nincs fény sötétség nélkül
Ha kijönne itthon ez a manga én megvenném, ez tuti.
=)
=)
Én Olaszban is megvettem a nyáron és 21 oldalt már le is fordítottam ami csoda,mert az angol fordítós háziért könyörögni kellett , hogy megcsináljam ez ráadásul olasz tehát egy szót sem értettem az egészből
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-08-13 14:31:52