Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fullmetal Alchemist
Nekem konkrétan nagyon bejött. Igen, a grafika retró, de attól még nem rossz. Bár ez nem erre a topikra tartozik. Fiatal vagy még barátom. Meg kell látnod a külső mögött a belsőt is...
Ezek szerint reménykedhetek,hogy a híres ,gyönyörű grafikájú,alig-alig über ciki Yuu Yuu Hakusho véget ér?
És jön a helyére végre valami "minőségi"? Mert annak a böszme Yusukének a képét már nem bírom sokáig

És jön a helyére végre valami "minőségi"? Mert annak a böszme Yusukének a képét már nem bírom sokáig
Te most tisztában vagy vele, h mit jelentettél ki ily könnyedén?

YYH egy NAGYON IS JÓ sorozat....

OK, akkor légyszíves gyere át a YYH topicba és fejtsd ki bővebben, h miért nem tetszik

MIANEVED?!
Ezek szerint reménykedhetek,hogy a híres ,gyönyörű grafikájú,alig-alig über ciki Yuu Yuu Hakusho véget ér?

Télen telelek; nyáron nyaralok

MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-05 19:12:28
(#9) Ezek szerint reménykedhetek,hogy a híres ,gyönyörű grafikájú,alig-alig über ciki Yuu Yuu Hakusho véget ér?

Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-08-05 19:03:18
(#8) beküldve: 2008-08-05 13:41:25
(#6) Nekem már van
egy baj van vele az hogy olasz

Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szia
Sajna én pont a végéről csúsztam le pedignagyon bejött.
Kiadják ugyan de mire meglesz a vége az legalább egy két év...
Lenne eseteleg valamilyen felvételed?
Sajna én pont a végéről csúsztam le pedignagyon bejött.
Kiadják ugyan de mire meglesz a vége az legalább egy két év...
Lenne eseteleg valamilyen felvételed?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-06-04 22:26:37
(#4) Ha kijönne itthon ez a manga én megvenném, ez tuti.
=)
Az animét is nagyon szeretem, csak a végét nem,..
=)
Az animét is nagyon szeretem, csak a végét nem,..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-04 22:29:00
beküldve: 2008-06-04 21:09:38
(#3) Én eleve a mangával ismerkedtem meg elsőnek, és csak utánna néztem végig az animét. Szerintem nagyon jó, a rajzok kicsit élesek, de a történet szempontjából sokkal másabb mangában olvasni.
Én egész biztos hogy megvenném, már csak azért is mert amúgy is imádom ezt a sorozatott, és viszonylag rövid. A DVD-t nem vettem meg eddig, de azt nem is tervezem, de ha a manga kijönne esetleg... Azt biztos hogy ki fogom spórolni.
Én egész biztos hogy megvenném, már csak azért is mert amúgy is imádom ezt a sorozatott, és viszonylag rövid. A DVD-t nem vettem meg eddig, de azt nem is tervezem, de ha a manga kijönne esetleg... Azt biztos hogy ki fogom spórolni.
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2008-06-04 20:53:09
(#2) Én gépen olvastam, de a 2. kötet végéig sem jutottam. Nem rossz, de nem venném magyarul. Engem nem ütött annyira meg a sorozat, mint amennyire beharangozták.

beküldve: 2008-06-04 19:12:04
(#1) Sztem tök jó a manga, az anime mellett. Ráadásul a történeti szálak elkanyarodnak, ezért más mint az anime! Sztem megérne egy magyar kiadást a mnga!!!! >