Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-11-15 12:20:32
(#44) Szerintem is ki lehetne adni a FMA mangát mondjuk a Chrono Chrusade helyett - főleg azért mert már az utóbbihoz volt már szerencsém és annyi pont elég is volt belőle , míg az előbbihez nem annyira (csak pár részt láttam), de érdekesnek hangzik.
Én nagyon örülnék neki, bár németül az első 8 kötet már megvan ^^ de magyarul sokkal joooobb
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szerk: Moderátor 2009-06-03 09:36:38
beküldve: 2008-11-14 23:47:41
(#42) Nagyon, de nagyon várom már, hogy kiadják az FMA-t mangában( Ha egyáltalán kiadják valaha , de ne is gondoljunk rögtön a legroszabbra.)egyszer, valamikor bisztos kiadják, UGYE????
Az tuti XD De már jó lenne, mert már megőrülöK! XD Még a tavaszi cono szereztem be az elsőt, azóta semmi OO'
beküldve: 2008-10-24 12:14:14
(#40) A 2. és 3. DVD biztosan nagy hirtelenséggel egymás után fog kijönni
no pussy, just the dicks
Addig adják ki amíg van a ballagási pénzemből!
---
Válasz Szidon Bendegúz (#37) üzenetére: Igeeeen! Már régóta arra várok!
---
Válasz Szidon Bendegúz (#37) üzenetére: Igeeeen! Már régóta arra várok!
*Toronyidézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2009-06-03 09:38:55
Az tényleg jó lenne de azért adhatnák kifele a 2.DVD-jét.
Szidon Bendegúz
Örömmel látom, hogy vannak jópáran akik támogatják a kiadás ötletét!!! Meg persze akik nem
de nem vágom, hogy lehet nem szeretni, sőt utálni ezt az animét!!
KEDVESN MANGAFAN KÖNYÖRGÜNK VEGYÉL MINKET SZÁRNYAID ALÁ? ÉS ÁLDJ MEG MINKET EME FANTASZTIKUS MANGA KIADÁSÁVAL!! KÉRÜNK TITEKET
Aki egyetért csatlakozzon!
de nem vágom, hogy lehet nem szeretni, sőt utálni ezt az animét!!
KEDVESN MANGAFAN KÖNYÖRGÜNK VEGYÉL MINKET SZÁRNYAID ALÁ? ÉS ÁLDJ MEG MINKET EME FANTASZTIKUS MANGA KIADÁSÁVAL!! KÉRÜNK TITEKET
Aki egyetért csatlakozzon!
Hm...Igaz történet.Nem is tudtam hogy az alkímia korában már voltak modern lőfegyverek,telefon egyebek
Apró kultúrtörténeti megjegyzés a jegyzőkönyv számára: mivel az alkímia alapvetően egy metafizikai iskola, amelynek voltak/vannak követői az ókortól napjainkig, és feltehetően még lesznek is, ezért a válasz: igen. Persze az a kifejezés, hogy "az alkímia kora", értelmezhetetlen, mert nem jelöl definiálható korszakot.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-06 20:16:14
(#34) Ezt mindenki tudja... Még az iskolában is tanítják történelemből, vagy akár kémiából is megemlíthetik futólag...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-09-06 18:53:48
(#33) beküldve: 2008-09-03 21:08:02
(#32) én nem sok ideje nézem és nagyon jóó
azon már fenn sem akadok, h. v.ki le mesézi az animét ,szerintem tök felesleges ezen kiakadni mindenki azt mond rá amit akar attól még ugyanolyan jó marad szerintem
azon már fenn sem akadok, h. v.ki le mesézi az animét ,szerintem tök felesleges ezen kiakadni mindenki azt mond rá amit akar attól még ugyanolyan jó marad szerintem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hát igen, a legtöbb anime esetében valóban erről van szó. Hiába nézik az emberek mesének, a zömük jobban hajaz a rajzolt film elnevezésre, így pedig már a korhatárok is egyből logikussá válnak.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Azért felkoncolni nem kell ^^°...
Meg tulajdonképpen minden fiktív, kitalált történet valamilyen formában mese csak épp a célközönség változik.
Ha valaki azt mondja mese rábólintok, hogy az. Csak +16 vagy 18-as karikával.
Szerk: miyu 2008-09-03 20:33:56
Hm...Igaz történet.Nem is tudtam hogy az alkímia korában már voltak modern lőfegyverek,telefon egyebek,és hogy egy megfekekő alkimistakörrel lehet mindenfélét csinálni.És azt sem tudtam hogy már létezik olyan fémkar ami teljesen úgy működik mint egy igazi.ÉS EZ NEM MESE HANEM ANIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó van tudom bocsi