Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Őszi AnimeCon 2008
beküldve: 2008-11-14 19:55:27
(#884) Vkinek nincs meg véletlenül annak az ftp szervernek a címe, ahova az ŐsziConra kellett az AMVket felrakni? (hosszú történet, lényeg h kéne az AMVm (ezen a gépen, aminél most vagyok, nincs meg) és gondolom h az ftp-n meg fent van még (bár lehet h rosszul tudom) ) szóval plz
kellet az új post h felhozzam a topicot, gomenne
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sok sikert, ez a sok verseny elég nagy vállalkozás szerintem. Ne feledd, nekem is lelőtted az AMV-d poénját. Na jó, a zenéjét még nem ismerem.
jahh, igen, télleg
nembaj...legalább drukkolhattok nekem
igen, elég nagy vállalkozás, de még hosszú idő van átra a conig, tehát fel tudok eléggé készülni...(főleg h kb 3 iskolai szünet is van addig )
A zenéjét majd msn-en...sztem hétvégén fent leszek...remélem
Megvannak nagyjából a továbbfejlesztett terveim a következő conra:
(azért ideírom, mert még nincs 2009-es SakuraConos topic XD)
Rajz: vagy CG lesz, vagy fanart: Higurashi
AMV: annyit árulok itt el h a fangörlöknek tetszeni fog XD (majd msnen bővebben, de sztem Daimoon már tudja nagyjából) + a zene is megvan már
+AMV Animax kat. : FMA...vagy Naruto...elvileg, de ez a terv még fejlesztés alatt XD
CP: az már rég megvan XD megkaptam a 20soros fekete acélbetétes bakancsomat...azt veszem fel vasárnap a Higurashi cp-hez + akkor szombaton Ar Tonelico
eddig még más nem nagyon ötlött a fejembe...talán írok fanfictiont is...talán
AMV: annyit árulok itt el h a fangörlöknek tetszeni fog XD (majd msnen bővebben, de sztem Daimoon már tudja nagyjából) + a zene is megvan már
+AMV Animax kat. : FMA...vagy Naruto...elvileg, de ez a terv még fejlesztés alatt XD
CP: az már rég megvan XD megkaptam a 20soros fekete acélbetétes bakancsomat...azt veszem fel vasárnap a Higurashi cp-hez + akkor szombaton Ar Tonelico
Sok sikert, ez a sok verseny elég nagy vállalkozás szerintem. Ne feledd, nekem is lelőtted az AMV-d poénját. Na jó, a zenéjét még nem ismerem.
beküldve: 2008-10-06 19:22:36
(#881) Megvannak nagyjából a továbbfejlesztett terveim a következő conra:
Szerk: Kaminaga 2008-10-06 19:23:26
beküldve: 2008-10-05 16:56:18
(#880) (Rég nem írtam...)
Voltam az AnimeCon-on vasárnap, nekem tetszett.
Ezeket csórtam el mások elöl:
Bleach 1.
Yu yu hakuso 1.
Yugioh Gx 1.
Naruto 6.
DvD Fmp. Fumoffu 1.
pár kitűző
poszterek stb.
Eléggé bejöttek nekem az AMV-k.
Voltam az AnimeCon-on vasárnap, nekem tetszett.
Ezeket csórtam el mások elöl:
Bleach 1.
Yu yu hakuso 1.
Yugioh Gx 1.
Naruto 6.
DvD Fmp. Fumoffu 1.
pár kitűző
poszterek stb.
Eléggé bejöttek nekem az AMV-k.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Kösziii^^
Majd őseimmel megbeszélem, akkor 2 napos conra számíthatok xD
Én úgy gondoltam h a karikból lehet összevágni a videot xD
Tudtad h van OVA-ja az Ar Toneliconak?
yupííí!!!!
tudtam XD
hehe...ma érkezett meg a 20soros fekete acélbetkós bakancsom is...tehát már 2is van XD
azt majd Renához veszem fel...tehát, de, igen, felveszem XDXD
a vidiben segítek X) am sztem lehetne ilyen csapatmunka: mindenki egy olyan 20-30mset készít, és készen is vagyunk
Mekkora lesz már a következő con!!!
jeje...minél tovább! am. Daimoon, sztem ha akarsz másnapra is maradni, akkor elszállásolhatunk ha akarod, és az őseid is megengedik alhatsz a szobámban
a vidiben segítek X) am sztem lehetne ilyen csapatmunka: mindenki egy olyan 20-30mset készít, és készen is vagyunk
Kösziii^^
Tudtad h van OVA-ja az Ar Toneliconak?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
nekem mondod...örültem nektek, de nagyon!! XD már szörnyen hiányoztok!!! T_____T
am. Berni, rakd fel a képeidet lécci
am. Berni, rakd fel a képeidet lécci
Hmmm...nekem inkább videoim vannak azok meg már fenn vannak majd valahogyan átküldöm néked ,de ezt nem hiszem el mindennap it tkeresem hogy hol a mangafanos csoportkép xD(hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen xD)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
De, jó nektek ti mehettek, de én nem
Most már biztosan nem mehetsz, mert a hétvégén volt...
hehe...ma érkezett meg a 20soros fekete acélbetkós bakancsom is...tehát már 2is van XD
jeje...minél tovább! am. Daimoon, sztem ha akarsz másnapra is maradni, akkor elszállásolhatunk ha akarod, és az őseid is megengedik alhatsz a szobámban
Kaminaga : Az ember a hibáiból tanul leginkább. Tavasszal nem veszed fel az acélbetkóst. / Egyébként nagyon irigy vagyok, mert olyan kell nekem is!/ Nem is menne a Cosplayedhez
Én inkább nem írok semmit, anya kitalálta, hogy tavasszal nem vesznek jegyet / pedig apa szeretné.../, hanem odaérünk, felöltöztetnek, és este jönnek értem. Első olvasásra oké. Nade kérem! Egy egész napot a mecha-jelmezben? Be sem férek az ajtón! Szerinted belegondoltak ezek ebbe? XD
A lényeg az, h sokáig maradok, egész nap veletek
És megint úgy négyen, mint most, az nekem úgy nagyon jó társaság volt xD
De kimaradnak majd belőle az érdekes-részek xD
Ilyen pl. a Cosplayre a helyvadászat, ami ugye bennünket nem érint, mert színpadra lépők leszünk xD Jájj de utána mekkora hülyülés lesz! xD
Én inkább nem írok semmit, anya kitalálta, hogy tavasszal nem vesznek jegyet / pedig apa szeretné.../, hanem odaérünk, felöltöztetnek, és este jönnek értem. Első olvasásra oké. Nade kérem! Egy egész napot a mecha-jelmezben? Be sem férek az ajtón! Szerinted belegondoltak ezek ebbe? XD
A lényeg az, h sokáig maradok, egész nap veletek
És megint úgy négyen, mint most, az nekem úgy nagyon jó társaság volt xD
De kimaradnak majd belőle az érdekes-részek xD
Ilyen pl. a Cosplayre a helyvadászat, ami ugye bennünket nem érint, mert színpadra lépők leszünk xD Jájj de utána mekkora hülyülés lesz! xD
beküldve: 2008-10-03 11:44:55
(#873) Mangafan! Hány Death Note mangát adtatok el? *nagyonkíváncsi*
Nem vagyok ugyan nagy M-es Mangafan, de egy roppant kedves (és kérdéseink nyomán egyre kétségbeesettebb) hölgy a Mangafan pultjánál azt mondta, hogy 500 db-ot kértek a conra (ami azért szvsz szintén kevés lett volna) de a nyomda csak 300-at szállított. Azt meg ugye mind elkapkodták, ergó a válasz 300 darab...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-02 20:34:06
Végülis 4-en folytattuk tovább az utunkat, és egy kis Pocky után beültünk Cosplay-t nézni XD Találtunk helyet XD
Háth egyenlőre ennyit XD A többit majd később mesélem
Ez mind szép és jó, egyet is értek vele. De mi az, hogy volt helyünk? A lábamnak nem volt helye elzsibbadni. Láttam, időközben nem nagyon bírtátok, legalább én előrébb tudtam mászni egy kicsit.
Ott már rendesen kizsibbadta magát a lábam.
Találtunk helyet XD Tudod, ott középen volt 1-2 üres, csak lusták voltunk bemászni. A találtunk helyet nem ugyanaz a volt helyünk-el xD
khmm...XD nekem már az elején bezsibbadt a lábam az acélbetkós bakancsban XD
Am. Riku, amiket fotóztál a cpről, meg mindenről, azt lécci told fel a netre...
Arigatou
Végülis 4-en folytattuk tovább az utunkat, és egy kis Pocky után beültünk Cosplay-t nézni XD Találtunk helyet XD
Ez mind szép és jó, egyet is értek vele. De mi az, hogy volt helyünk? A lábamnak nem volt helye elzsibbadni. Láttam, időközben nem nagyon bírtátok, legalább én előrébb tudtam mászni egy kicsit.
Ott már rendesen kizsibbadta magát a lábam.
Találtunk helyet XD Tudod, ott középen volt 1-2 üres, csak lusták voltunk bemászni. A találtunk helyet nem ugyanaz a volt helyünk-el xD