Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2009-02-12 20:26:25
(#111) Szerintem majd csak tavasszal. Vagy a 17. Képregénybörzére (március) vagy az 5. Magyar Képregényfesztiválra (április) vagy a SakuraConra (május).
beküldve: 2009-02-12 20:19:15
(#110) Sok sikert! Talán a 6-os esetében még meggyőzhető lesz, abban nincs semmi nyálas.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem tudnál egy kis nyomást gyakorolni életed párjára?
sajnos hiába rágom a fülét. XD szerencsére az első kötetnél könnyű volt meggyőzni, de a többit már nem vállalta. de azért majd próbálkozok még.
örülök hogy tetszik a TC borítói. ott a 6-7 borítóját választottam én ki, hogy melyik legyen. bár nem igazán tetszett a páromnak a 6. a belek miatt, de sikerült meggyőznünk őt h az lesz a jó.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
azért mert az eredeti túl lányos és fiúk tuti h nem néznének bele a kötetbe. de ez nem az én érvem, mielőtt félreértitek. én is jobban örülnék az eredetinek.
Nem tudnál egy kis nyomást gyakorolni életed párjára?
Viccet félretéve, ha ennyire ódzkodtak az eredeti borítóktól, akkor csinálhattak volna eredetit a magyar kiadásnak, ahogy a Tarot Caffénál is tették. Én alapvetően nem szeretem a utólag színezett managképeket, de azok szépek lettek, főleg a sárkányos. Ezek viszont úgy néznek ki, mintha valami amatőr gyártotta volna őket photoshopban, ráadásul a 4. kötethez sikerült kiválasztaniuk egy anatómiai hibás képet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Miért kell ragaszkodni az ocsmány Tokyopopos borítóhoz? Egyébként biztos vétel lesz, de eredeti borítóval jobban örülnék neki.
azért mert az eredeti túl lányos és fiúk tuti h nem néznének bele a kötetbe. de ez nem az én érvem, mielőtt félreértitek. én is jobban örülnék az eredetinek.
Miért kell ragaszkodni az ocsmány Tokyopopos borítóhoz? Egyébként biztos vétel lesz, de eredeti borítóval jobban örülnék neki.
beküldve: 2008-11-27 14:53:46
(#104) Démonnapló 3
Borító:
Történet:
Borító:
Történet:
Eclipse megbizonyosodik róla, hogy Raenef valóban démonnagyúr, majd egy felfedezőút során felszínre kerülnek a múlt titkai, míg a valóságot továbbra is homály fedi – és közben áldozathozatalra is sor kerül. Rased isten egykor bejelentette, hogy nagy változások rázzák majd meg a démonvilágot, minek következtében létrejön egy különös szövetség, amely örökre megváltoztathatja az istenek és a démonok szerepét!
beküldve: 2008-10-25 16:53:19
(#103) Démonnapló 2: ebben sem csalódtam. Jó megísmerni a szereplők múltját, poénok továbbra is jók.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
vadooc :
Én nem a kiadás húzására gondoltam, hanem magára a történet húzására.
bocsi, akkor én értelmeztem rosszul. ^^"
Szerintem 3 kötet jó volt, szép volt, elég volt. A pletykák a másik oldalról részemről egy erőltetett stuff, példája annak, hogy rá van írva h Princess Ai, és ezzel el lehet adni, és közben közel sem olyan jó, mint az előző kötetek
nekem a pletykákba az tetszett h a rajzolók különböző emberek és nem egy ember műve. persze ez nem azt jelenti h mindegyik rajzstílusa tetszett, sőt! eléggé sok számomra furi grafika volt benne. XD én szeretem a rövid sztorijú köteteket, amiben több (akár különálló v kapcsolódó) történetek vannak. :)
az h az újabb sorozat miről fog szólni én nem tudom, de ha jól emléxek ennek a három kötetnek a folytatásaként is fel lehet fogni. és elvileg az angoloknál kijön egy limitált példányszámú "csomag" is, amiben az első kötethez (az új sorozatból) ajándék cd van. arra mondjuk kiváncsi vok h mi van azon a cd-n (tippre dalszövegek meg ilyen kis ínyencségek). valószínű h be is fogom magamnak szerezni vhogy...
vadooc :
Szerintem 3 kötet jó volt, szép volt, elég volt. A pletykák a másik oldalról részemről egy erőltetett stuff, példája annak, hogy rá van írva h Princess Ai, és ezzel el lehet adni, és közben közel sem olyan jó, mint az előző kötetek De ez csak egyéni vélemény, nem lehordani, mivel én is megvettem xD N.C.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az újabb sorozat, de ha Aiék síró-rívó különc csemetéjének a kalandjait fogja bemutatni, abból nem kérek, köszönöm xD
Szerintem 3 kötet jó volt, szép volt, elég volt. A pletykák a másik oldalról részemről egy erőltetett stuff, példája annak, hogy rá van írva h Princess Ai, és ezzel el lehet adni, és közben közel sem olyan jó, mint az előző kötetek De ez csak egyéni vélemény, nem lehordani, mivel én is megvettem xD N.C.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az újabb sorozat, de ha Aiék síró-rívó különc csemetéjének a kalandjait fogja bemutatni, abból nem kérek, köszönöm xD
Nem vagyok elutasító...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Rudymester 2008-10-15 14:43:37
Most jutott eszembe, hogy végül is a Fumaxnak is volt egy új bejelentése a conon, mégpedig a Princess Ai új sorozata.
Hmm...Ezt már jóval a Con előtt is elsütötték már egyszer. Nem tudom, mit tudnak még rajta húzni, de tessék csak...
ez attól függ h mikor küldik az anyagot, nem pedig a kiadón múlik! elvileg hamarosan felkerül az oldalra a tervezett megjelenések menüpont alatt. (bár ez a honlapszerkesztőtől függ h mikor ér rá)
szerk.: azt azért még megjegyezném h még ki se jött a Princess Ai következő sorozatának a kötete!
Szerk: vadooc 2008-10-15 14:43:57
Most jutott eszembe, hogy végül is a Fumaxnak is volt egy új bejelentése a conon, mégpedig a Princess Ai új sorozata.
Hmm...Ezt már jóval a Con előtt is elsütötték már egyszer. Nem tudom, mit tudnak még rajta húzni, de tessék csak...
Ameddig Békéscsabán dolgoztam, addig a Csaba Centerben az Alexandrában vettem meg mindent. Szép nagy manga választékuk van. Szinte mindent lehet egyből kapni!
13 évig laktam Békés megyében. Idén költöztünk el Kaposvárra. Eddig én is a Csaba Centerben vettem szinte mindent. Vagy a Sárkánytűzben a Center mellett.