Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fumax
Is, nomeg persze az én "legleg" mangámat már kiadták.
Nincs mire nagyon várnom, ennél jobbat úgysem kapok. Kisigényű vagyok, ez van.

Na igen, neked a Hellsing bejelentése óta karácsony...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Is, nomeg persze az én "legleg" mangámat már kiadták.
Nincs mire nagyon várnom, ennél jobbat úgysem kapok. Kisigényű vagyok, ez van.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Érdekes, valahogy alábbhagyott a lelkesedésem, nem lesek már minden kósza hírt vagy feltevést új megjelenésekről.
A bőség zavara

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-25 23:00:35
(#63) Szakadjunk már le erről a "régi akkor biztos nadzson gyjóóóó!!" elvről, könyörgöm. Így elsőre nem tűnik túl maradandó alkotásnak, de aztán kitudja mi lesz belőle. Végén talán még kölcsön is kérem valakitől.
Nem hiszem, hogy pénzt adnék érte, de ahogy már említettem, ki tudja mi sül ki belőle.

Érdekes, valahogy alábbhagyott a lelkesedésem, nem lesek már minden kósza hírt vagy feltevést új megjelenésekről.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-25 22:45:50
(#62) A Dominion pedig nagyon jó (aki egy ismertető alapján mond véleményt - pláne markánsat - az pedig csak magát minősíti).
Akkor másodjára is javítom magamat, hogy ne falusi parasztozzon le senki

Ez most már elég szalonképes, kedves Meglivorn?

Szerk: .., 2008-08-25 22:08:29
beküldve: 2008-08-25 22:01:34
(#60) Végre egy jó kritika egy hozzáértőtől. Én valószínűleg befizetek a kötetre, ha megjelenik.

beküldve: 2008-08-25 15:47:32
(#58) Valaki ebben a fórumban azt írta, hogy a Matsuri napon nem jelentették be a fumax új kötetét.
ez igaz.
Azt szeretném kérdezni, hogy honant tudjátok a manga címét?
egy másik fórumon utána lehet nézni és az információkból ki lehetett deríteni. tehát nem volt leírva szó szerint ha jól tudom, csak az infókból lehet következtetni!
És véletlenségből a Mangattack új mangájának nem tudjátok a címét?

de igen. (mivel nem jelentették be hivatalosan, gondolom még nem publikus)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-08-25 12:50:33
(#56) Valaki ebben a fórumban azt írta, hogy a Matsuri napon nem jelentették be a fumax új kötetét. Azt szeretném kérdezni, hogy honant tudjátok a manga címét?

Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-08-25 12:51:57
beküldve: 2008-08-25 12:34:31
(#55) Ez sem az én műfajom, már a kor és a hangulata miatt sem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-25 00:10:49
(#54) Nos, Shirow rajzait és mesélési stílusát szokni kell, meglehetősen egyedi, látszik, hogy nem klasszikus mangaka pályát futottbe (pl. sosem volt asszisztense senkinek).
A Dominion pedig nagyon jó (aki egy ismertető alapján mond véleményt - pláne markánsat - az pedig csak magát minősíti).
Persze aki élből utálja a humort, vagy csak azt a "mondaniuvalót" veszi be, amit tálcán tesznek elé, annak lehet, hogy nem fog tetszeni.
Sokkal lezserebb, könnyedebb darab, mint a GitS vagy az Orion, Shirow ezzel hétköznapibb, humorosabb történetet vitt papírra - igaz, önmagát most sem hazuttolta meg semmi módon.
Nekem mindenesetre megvan mindkét kötet, vagy 10 éve nagy kedvenc, piszokul örülnék egy magyar kiadásnak.
A Dominion pedig nagyon jó (aki egy ismertető alapján mond véleményt - pláne markánsat - az pedig csak magát minősíti).
Persze aki élből utálja a humort, vagy csak azt a "mondaniuvalót" veszi be, amit tálcán tesznek elé, annak lehet, hogy nem fog tetszeni.
Sokkal lezserebb, könnyedebb darab, mint a GitS vagy az Orion, Shirow ezzel hétköznapibb, humorosabb történetet vitt papírra - igaz, önmagát most sem hazuttolta meg semmi módon.
Nekem mindenesetre megvan mindkét kötet, vagy 10 éve nagy kedvenc, piszokul örülnék egy magyar kiadásnak.
Szerk: Meglivorn 2008-08-25 00:11:58
Amúgy az egy dolog hogy hol ki mit ír ismertetőbe... én még nem olvastam de érdeklődve várom még annak ellenére is hogy Shirow Masamune rajzai nekem annyira nem tetszenek...
én is így vok vele. (bővebb véleményt nem írhatok a műről XD)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Megvan: "Dominion", haj ól emlékszem és az utánnajárásom is jó.
Én is erről hallottam, de amúgy elég vicces a Fumax meglepetésszerű bejelentése, hiszen már fű alatt elég rendesen kipletykálták.

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.