Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2008-07-06 15:49:26
(#6) Déémonnaplóó^.^!!!
Éljen!
Azért Bírom, hogy a Fumax nem kelt nagy feltűnést, nem igazán reklámozza az új megljelenéseit, és az utolsó percben bedobnak valami újat^^! :P:P
~Persze azért még MangaFan Powaa!~
Éljen!
Azért Bírom, hogy a Fumax nem kelt nagy feltűnést, nem igazán reklámozza az új megljelenéseit, és az utolsó percben bedobnak valami újat^^! :P:P
~Persze azért még MangaFan Powaa!~
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nem vagyok Horsee, de az a tippem, hogy a képregény.net fórumáról szerzi az információit.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-06 14:31:40
(#4) Tényleg nagyon csini lett az új oldal (bár nekem a régivel se volt semmi bajom
A Démonnaplónak meg nagyon örülök! Megint valami friss husi a piacon
Ó, és külön grat, hogy nem a Tokyopopos borítót hanem az eredetit nyomják ki! Bizti a polcomon köt majd ki!
A Démonnaplónak meg nagyon örülök! Megint valami friss husi a piacon
Ó, és külön grat, hogy nem a Tokyopopos borítót hanem az eredetit nyomják ki! Bizti a polcomon köt majd ki!
Horsee, remélem nem baj ha kérdeznem, honnan vannak neked ilyen kapcsolataid, hogy ilyen híreket előre tudsz?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-07-06 13:32:34
(#3) Új oldal tényleg jobb., Démonnaplónak meg adok egy esélyt, tetszik a történet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerintem nagyon jó lett a Fumax új oldala, nagy fejlődés a korábbihoz képest.
Az új manhwákat meg már nagyon várom, mindkettőt veszem/venni fogom.
Azt azért halkan megjegyezném, hogy a Démonnapló történetleírása nem lett épp a legjobb.
Az új manhwákat meg már nagyon várom, mindkettőt veszem/venni fogom.
Azt azért halkan megjegyezném, hogy a Démonnapló történetleírása nem lett épp a legjobb.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-06 12:16:43
beküldve: 2008-07-06 07:47:16
(#1) Korábban létrehozott Delta Vision és Mangattack topicok után elérkezettnek láttam az időt, hogy létrehozzak egy Fumaxost is, ahol általánossággal beszélhet mindenki a kiadóról, a kiadványairól stb.
Ha már létrehoztam, három hírrel szolgálnék. Bizonyára már sokan tudjátok, hogy a NyaConon új manhwával fognak kijönni. A címe Démonnapló.
Borító és történet:
A démonok és az istenek soha véget nem érő harcot vívnak, melynek színtere a halandók világa. Ahogy az a hosszú háborúskodások esetében lenni szokott, az ok már rég feledésbe merült, és mindent a gyűlölet irányít. De azt mondják, hogy majd eljön valaki, aki végre helyreállítja a békét az istenek és a démonok között.
Raenef a démonkirály örököse, bár a legkevésbé sem alkalmas a feladatra, ezért a démonkirály a bölcs és nemes Eclipse-re bízza, hogy faragjon belőle igazi démont. Raenef a démoni udvar fekete báránya, akinek fogalma sincs mágiáról vagy udvari etikettről. Kis idô elteltével azonban Raenefnek és Eclipse-nek rá kell ébrednie, hogy a barátságuk sokkal mélyebb, mint egy egyszerű tanító és tanítvány közti viszony.
Ár: 1390 forint
Terjedelem: 120 oldal
Jön továbbá a Tarot Café legújabb, szám szerint 6-os kötete.
Borító és történet:
Alecto sötét jóslatot hall egy vén, háromfejű jövendőmondótól: ha elárulja Pamelának igaz érzéseit, az végzetes következményekkel járhat! Míg Pamela és Belus Alectót keresi, Belial az ő életükkel játszadozik. Pamela és Alecto végül olyan tragédiával szembesül, amely elől egyikük sem menekülhet…
Ár: 1890 forint
Terjedelem: kb. 200 oldal
Még egy hír. Hosszú idő után megújult a Fumax honlapja. Lehet regisztrálni, véleményezni, szavazni és még egy pár dolgot csinálni. Érdemes bekukkantani, szerintem elég jó lett:
Fumax
Megjegyzés: lényegében csak a honlap frissítés miatt vártam a Démonnaplós "bejelentéssel&quo t;, bár már azelőtt tudtam, hogy mi lesz, mielőtt ez nyilvánosságra került volna.
Ha már létrehoztam, három hírrel szolgálnék. Bizonyára már sokan tudjátok, hogy a NyaConon új manhwával fognak kijönni. A címe Démonnapló.
Borító és történet:
A démonok és az istenek soha véget nem érő harcot vívnak, melynek színtere a halandók világa. Ahogy az a hosszú háborúskodások esetében lenni szokott, az ok már rég feledésbe merült, és mindent a gyűlölet irányít. De azt mondják, hogy majd eljön valaki, aki végre helyreállítja a békét az istenek és a démonok között.
Raenef a démonkirály örököse, bár a legkevésbé sem alkalmas a feladatra, ezért a démonkirály a bölcs és nemes Eclipse-re bízza, hogy faragjon belőle igazi démont. Raenef a démoni udvar fekete báránya, akinek fogalma sincs mágiáról vagy udvari etikettről. Kis idô elteltével azonban Raenefnek és Eclipse-nek rá kell ébrednie, hogy a barátságuk sokkal mélyebb, mint egy egyszerű tanító és tanítvány közti viszony.
Ár: 1390 forint
Terjedelem: 120 oldal
Jön továbbá a Tarot Café legújabb, szám szerint 6-os kötete.
Borító és történet:
Alecto sötét jóslatot hall egy vén, háromfejű jövendőmondótól: ha elárulja Pamelának igaz érzéseit, az végzetes következményekkel járhat! Míg Pamela és Belus Alectót keresi, Belial az ő életükkel játszadozik. Pamela és Alecto végül olyan tragédiával szembesül, amely elől egyikük sem menekülhet…
Ár: 1890 forint
Terjedelem: kb. 200 oldal
Még egy hír. Hosszú idő után megújult a Fumax honlapja. Lehet regisztrálni, véleményezni, szavazni és még egy pár dolgot csinálni. Érdemes bekukkantani, szerintem elég jó lett:
Fumax
Megjegyzés: lényegében csak a honlap frissítés miatt vártam a Démonnaplós "bejelentéssel&quo t;, bár már azelőtt tudtam, hogy mi lesz, mielőtt ez nyilvánosságra került volna.