Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
beküldve: 2008-08-23 18:52:33
(#36) beküldve: 2008-08-15 02:28:06
(#35) Jelentem a Démonnapló első kötete a tulajdonomban van!
Tetszik a történet, de zavar hogy még csak ízelítőt kaptunk az egészből... valahogy többet vártam. Tom hogy csak 120 oldal az egész, de azért picit jobban is kibonthatták volna a szereplőket sztem. Na de sebaj, majd a kövi kötetekben :)
A szereplők bejönnek, a sztori is csak beindul lassan, rajz meg tök ari. Szal minden megvan benne ahhoz hogy tetszen nekem!
Az meg tényleg nagyon poén ötlet hogy a démonvilágot rózsaszín szemszögből mutatja be a történet
Már nagyon várom a kövi kötetet!
Amúgy tud valaki valamit a nagyon titkolt új manga címéről??? Kivi lennék
Tetszik a történet, de zavar hogy még csak ízelítőt kaptunk az egészből... valahogy többet vártam. Tom hogy csak 120 oldal az egész, de azért picit jobban is kibonthatták volna a szereplőket sztem. Na de sebaj, majd a kövi kötetekben :)
A szereplők bejönnek, a sztori is csak beindul lassan, rajz meg tök ari. Szal minden megvan benne ahhoz hogy tetszen nekem!
Az meg tényleg nagyon poén ötlet hogy a démonvilágot rózsaszín szemszögből mutatja be a történet
Már nagyon várom a kövi kötetet!
Amúgy tud valaki valamit a nagyon titkolt új manga címéről??? Kivi lennék
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-08-15 02:29:05
beküldve: 2008-08-05 17:56:05
(#34) Démonnapló 1 kötet
Történetileg nem sok minden történt, de jó volt látni a démonvilágot másképp. Manga főleg aranyos és vicces, de megszokható. Folytatás mindenképp érdekel.
7,5 pont
Történetileg nem sok minden történt, de jó volt látni a démonvilágot másképp. Manga főleg aranyos és vicces, de megszokható. Folytatás mindenképp érdekel.
7,5 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
sziasztok!
szeretnék kérni egy pár pozitívumot és negatívumot a Bania, a pokoli futárról, mert azt szretnék rendelni!
előre is köcc!
szeretnék kérni egy pár pozitívumot és negatívumot a Bania, a pokoli futárról, mert azt szretnék rendelni!
előre is köcc!
A pozitívumok után jöjjen egy kis negatívum is: nagyon gyorsan ki lehet olvasni, meg nagyon hírtelen van vége. Amúgy szeretem és megérte megvenni az öt kötetet. Ha esetleg jössz (mész) animeconra, ott olcsóbban megkapod a köteteket.
ja jó, bocsi!
nem, először csak az 1., mert nem tom, h tetszeni fog e!
de azért köszi!
nem gond, a honlapon meg pár dolog most ki lesz írva h mégjobban egyértelmű legyen, bár eddig nem nagyon volt probléma ebből.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
értelmezés!
minimum 1700ft-ért kell rendelni ha nem személyesen jönnek el a kötetekért. a postaköltség két kötetnél (mivel a min netes rendelésnek meg kell haladnia az 1700ft-ot) 900ft.
ha személyesen jössz el Bp-re akkor meg nincs postaköltség.
mondjuk én teljesen abba voltam h mind az 5 kötetet meg akarod venni, ezért írtam h ez lenne a legolcsóbb.
minimum 1700ft-ért kell rendelni ha nem személyesen jönnek el a kötetekért. a postaköltség két kötetnél (mivel a min netes rendelésnek meg kell haladnia az 1700ft-ot) 900ft.
mondjuk én teljesen abba voltam h mind az 5 kötetet meg akarod venni, ezért írtam h ez lenne a legolcsóbb.
ja jó, bocsi!
nem, először csak az 1., mert nem tom, h tetszeni fog e!
de azért köszi!
私は日本のファンです。
értelmezés!
Szerk: vadooc 2008-08-02 14:57:23
beküldve: 2008-08-02 13:39:15
(#29) ja, bocsi az Alexandrában a manhwa 1590 Ft!
tehát: 1590 + 550 = 2140 Ft!
tehát: 1590 + 550 = 2140 Ft!
私は日本のファンです。
hmm
köszönöm a véleményteket!
nekem a webboltokban leírtak alapján tetszik, és olvastam már bele neten egy pár oldalt és jó!
sőt, asszem az egyik mondo-ba is láttam egy részletet, máris megkeresem!
még1szer köcc!!!
nekem a webboltokban leírtak alapján tetszik, és olvastam már bele neten egy pár oldalt és jó!
még1szer köcc!!!
legolcsóbban a comicsinvest.hu oldalról tudod megrendelni.
nem inkább a legdrágábban?
mert a postaköltség nagyon drága!
számoljunk!
a manhwa 1400 Ft, mert nem szeretném az 1100 Ft-osat, mer annak az állapota jó és nem újszerű! lássukcsak, mit is jelent a "jó": Ezeket az újságokat több kisebb hiba, vagy egy jelentősebb szépséghiba, (pl. a borító jelentős kopása, 20 évnél fiatalabb újságoknál jelentős sárgulás, címlapra ragasztott árcédula, pecsét stb) jellemzi, de ezek ellenére még jó állapotban van., és még befektetési értékkel is bírnak. Ebbe a kategóriába tartozó újságok állapotában van a legnagyobb szórás, de az áruk mindig is a tényleges állapottól függ, ha pl. alig gyengébbek mind az újszerű állapot, akkor az áruk is csak minimálisan kevesebb.
tehát, 1400 + minimum 1700 = 3100!
azér az már csúcs, h a postaköltség drágább, mint maga a manhwa! ja és minimum 1700 Ft! tehát akár drágább is lehet!
Alexandra (ahonnan rendelni is fogom!) : manhwa: 1600! + a postaköltség: 550 Ft! 1600 + 550 = 2150 Ft!
szal...
ALEXANDRA!
私は日本のファンです。
hmm
még1szer köcc!!!
még1szer köcc!!!
legolcsóbban a comicsinvest.hu oldalról tudod megrendelni.
beküldve: 2008-08-02 13:10:53
(#26) hmm
még1szer köcc!!!
még1szer köcc!!!
私は日本のファンです。
Tudja már valaki, hogy mi a címe, a szeptemberben megjelenő mangának?
Elvileg a Con-on bejelentették,
de sajnos oda nen juttam el.
Elvileg a Con-on bejelentették,
de sajnos oda nen juttam el.
elvileg Matsurinapon be lesz jelentve.
sziasztok!
előre is köcc!
előre is köcc!
Szia!
Szerintem nagyon jó akció-fantasy manhwa, kis humorral fűszerezve. Nekem bejött. Hogy negatívumot is mondjak: "csak" 5 kötete van. Folytatásért kiált!
beküldve: 2008-08-02 13:05:18
(#23) Nekem megvan mind az 5kötete, és én személy szerint imádom!
Eszméletlenül tetszik a rajzolása.
De keress rá a neten, valahol biztosan belelehet nézni, esetleg olvass bele egy olyan könyvesboltban ahol lehet kapni.
Azt h neked pl. tetszene vagy nem azt sajnos nem tudom..
Eszméletlenül tetszik a rajzolása.
De keress rá a neten, valahol biztosan belelehet nézni, esetleg olvass bele egy olyan könyvesboltban ahol lehet kapni.
Azt h neked pl. tetszene vagy nem azt sajnos nem tudom..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-02 13:01:41
(#22) sziasztok!
előre is köcc!
előre is köcc!
私は日本のファンです。