Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fumax
Oké, tudom, de mivel láttam, hogy tegnap te kérdezted ott ugyanezt, mondom megelőzlek, és itt megérdeklődöm. Úgyis tudod, ki vagyok onnan. :)
Már hogy a fenébe ne tudnám?
Amúgy ott is csak azért kérdeztem, hogy 100%-ig hivatalos bejelentés legyen.
Szerk: Horsee 2008-08-24 16:52:41
Az infó morzsák alapján én is erre következtettem... szóval ha mégse ez lesz akkor nem csak te nézted félre... :)
Amúgy az egy dolog hogy hol ki mit ír ismertetőbe... én még nem olvastam de érdeklődve várom még annak ellenére is hogy Shirow Masamune rajzai nekem annyira nem tetszenek... viszont a történet eddig kárpótolt mindenért... :)
Amúgy az egy dolog hogy hol ki mit ír ismertetőbe... én még nem olvastam de érdeklődve várom még annak ellenére is hogy Shirow Masamune rajzai nekem annyira nem tetszenek... viszont a történet eddig kárpótolt mindenért... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Megvan: "Dominion", haj ól emlékszem és az utánnajárásom is jó. Kicsit retró rajzolású, de mégiscsak egy Shirow Masamune mű.
Bővebb infó a kötetről (mert egy kötetes):
[Link]
[Link]
Ha mégsem ez, nem vállalok felelősséget a megálló szívekért.
Már elnézést, de ez ritka s**r egy manga...
Szerk.: Na moderálom magam, mert nem akarok flamelni. A fenti mondat 100%-ig szubjektív, nekem nagyon nem jön be ez a manga így az ismertető alapján, de másnak lehet, hogy tetszik, úgyhogy nem fikázom.
Szerk: .., 2008-08-24 14:15:55
beküldve: 2008-08-24 13:57:50
(#47) Megvan: "Dominion", haj ól emlékszem és az utánnajárásom is jó. Kicsit retró rajzolású, de mégiscsak egy Shirow Masamune mű.
[Link]
[Link]
Ha mégsem ez, nem vállalok felelősséget a megálló szívekért.
Szerk: Rudymester 2008-08-24 13:58:39
Na mindegy, 1x csak megtudom.
Jövőhét folyamán kiderül mi lesz. Bár szerintem nem az én műfajom lesz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Volt valaki a Matsuri napon? Mi lesz a Fumax következő mangája? Köszi.
Visszaolvasol a knet fórumán és meglátod az egyik hozzászólásomban. De nem csak én írtam le.
Oké, tudom, de mivel láttam, hogy tegnap te kérdezted ott ugyanezt, mondom megelőzlek, és itt megérdeklődöm. Úgyis tudod, ki vagyok onnan. :)
Knet= kepregeny.net
Magyar képregény bázis! :)
Magyar képregény bázis! :)
Megint okosabb lettem vmivel, nagyon köszi!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-24 09:46:21
Törvényszerű, hogy aki a Mangafan fórumán írogat, az a Knet-en is ír? Na most már tényleg utánnanézek. :)
AZ sem tudom mi az a Knet
Na mindegy, 1x csak megtudom.
MIANEVED?!
Törvényszerű, hogy aki a Mangafan fórumán írogat, az a Knet-en is ír? Na most már tényleg utánnanézek. :)
Visszaolvasol a knet fórumán és meglátod az egyik hozzászólásomban. De nem csak én írtam le.
Hát igazán leírhattad volna, ha már válaszoltál a hsz-re, de mind1.
MIANEVED?!
NEm tudom, azt jelenthették be, amiről Vladival beszéltem győrben? Valami cyber punk egykötetes a Ghost In the Shell szerzőjétől. Áh... nem ugrik be a címe....
Hát, ha már így körülírtad, akkor mindenki hamar ki fogja találni. Amúgy Matsuri napon nem jelentett be senki semmit, állítólag azért, mert kevés ember volt.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-08-23 19:58:23
(#37) NEm tudom, azt jelenthették be, amiről Vladival beszéltem győrben? Valami cyber punk egykötetes a Ghost In the Shell szerzőjétől. Áh... nem ugrik be a címe....