Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
LOST - Eltűntek
én sem direkt néztem meg
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-06-03 19:19:13
Nem véletlenül van az offtopic cuccoknál...
Am én egy részt se láttam belőle.
Am én egy részt se láttam belőle.
-
Szerk: Moderátor 2011-06-03 19:17:11
beküldve: 2011-06-02 19:12:07
(#51) bocsesz tom hogy nem ide tartozik de hogy kerül ide?(am én az egész sorozatból ugy 10.részt ha látam)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
A Lostot valóban csak úgy lehet nézni, hogy az elejétől fogva sorban mindegyik részt, bár az első 1-2 évadból néhány filler epizódot ki lehet hagyni, de azt sem érdemes.
Válaszokat egyébként azért is kezdtünk el kapni, mert Amerikában a nézettség amíg az évad elején csak újabb kérdések merültek fel és válaszok nem, addig nagyon alacsony volt.
A csavarokkal meg az a helyzet, hogy egy idő után már annyira csavaros, hogy földi körülményekkel, tudományos tényekkel már nehezen magyarázhatóvá vált, pedig anno azt mondták, hogy mindenhez megvan a tudományos háttér.
Egyébként meg sokszor érdemes utánaolvasni a lostpedián az egyes epizódok érdekességeinek, mert sok dolog nagyon nem tűnik fel elsőre, oda meg a fantatikusok összegyűjtik az összes fontos és nem fontos információt.
Válaszokat egyébként azért is kezdtünk el kapni, mert Amerikában a nézettség amíg az évad elején csak újabb kérdések merültek fel és válaszok nem, addig nagyon alacsony volt.
A csavarokkal meg az a helyzet, hogy egy idő után már annyira csavaros, hogy földi körülményekkel, tudományos tényekkel már nehezen magyarázhatóvá vált, pedig anno azt mondták, hogy mindenhez megvan a tudományos háttér.
Egyébként meg sokszor érdemes utánaolvasni a lostpedián az egyes epizódok érdekességeinek, mert sok dolog nagyon nem tűnik fel elsőre, oda meg a fantatikusok összegyűjtik az összes fontos és nem fontos információt.
beküldve: 2009-07-06 17:44:49
(#49) Nekem nem igazán tetszik,bár a reklám igazán jó.Bár legutóbb néztem s akkor tetszett.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-06 15:43:14
(#48) Nekem csak egy kérdésem van ehez a topikhoz:
Hogy,hogy itt van?
Hogy,hogy itt van?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-07-06 15:12:32
(#47) Nos, nekem nem jött be a sorozat bár az is igaz, hogy csak az első évadod és még össze-vissza láttam részeket.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-01 12:49:12
(#46) Lost olyan ha nem az első résztől nézed akkor már nem is fog lekötni. Úgy kell nézni, hogy egy percet sem hagysz ki, mert másképp nem lehet érteni. 5. évad már nagyon jó, pörgős, elkezdtük kapni a válaszokat a sok kérdésre és ezek mellett tele van a sorozat szimpatikus jóképű szereplőkkel.
Másik jó dolog benne, hogy nem kiszámítható a sztori, mindig jön olyan csavar amire nem lehet előre számítani.
Másik jó dolog benne, hogy nem kiszámítható a sztori, mindig jön olyan csavar amire nem lehet előre számítani.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-06-30 19:21:38
(#45) Nem sok értelmét látom a sorozatnak,pár részt láttam belőle,de nem kötött le.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-04-15 18:18:44
(#44) Egy valamit sajnálok (spoilerbe rakom, mert Dora-chan még nem látta a legfrissebb részt):
Eddig azt szerettem nagyon a soriban, hogy mindennek volt valami "tudományos" magyarázata", de most, hogy a Füst valószínűleg mágia, márnem fogunk rá hasonló magyarázatot kapni. Bár lehet, hogy nem mágia, elvégre az elektromos szikrázást és a kattogást mivel mással magyaráznák meg?
Nem lepődnék meg rajta ha valaki bosszúból kinyírná. Amennyi embert átvert, csoda hogy még életben van.
De hát ügyes manipulátor ezért mindig megússza.
De hát ügyes manipulátor ezért mindig megússza.
Szerk: Moderátor 2011-06-03 19:19:52
beküldve: 2009-04-15 15:01:18
(#42) Bent én is nagyon bírom, remélem végig szerepelni fog. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-04-14 19:02:16
(#41) De jó hogy vannak itt LOST-os emberkék.
Az új évadból még csak a 7.résznél járok, még nem sikerült letölteni tovább.
De mindentől függetlenül nagyon jó az új évad! Talán a legjobb.
Az új évadból még csak a 7.résznél járok, még nem sikerült letölteni tovább.
De amikor megláttam, hogy most visszamennek a szigetre, amikor már megmenekültek, azt hittem beverem a képernyőt mérgemben. Nemhogy örülnének, hogy szabadok! Tudom, hogy azért teszik, hogy megmentsék a többieket, de akkor is...
De mindentől függetlenül nagyon jó az új évad! Talán a legjobb.
Szerk: Dora-chan 2009-04-14 19:02:48
beküldve: 2009-04-14 17:26:02
(#40) Be lehet fejezni gyerekek...
Elhaym: én most néztem meg a múlt hetit, és nagyon jó volt. Ben Linus a legnagyobb arc.
Elhaym: én most néztem meg a múlt hetit, és nagyon jó volt. Ben Linus a legnagyobb arc.
beküldve: 2009-04-13 13:06:47
(#39) ÁÁÁÁÁÁÁÁ de,hogy
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!