Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rémmetró
beküldve: 2010-09-21 14:29:49
(#48) Nagyon kár...
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-21 13:33:05
(#47) beküldve: 2009-11-01 00:51:41
(#46) Az egyik kedvenc mangám... habár még csak az első ketőt olvastam... edig...
Rika
beküldve: 2009-07-28 19:01:04
(#45) Hát igen 3 részes manga. Csak az első ketőt olvastam és azt is kölcsönkapta, de cserébe én is adok mangaalap a klubban XD Várom a végét és tervezem az összes megvételét.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-24 16:03:49
(#44) Még csak most fogom megvenni,a legújabb kötetet,nagyon várom.Kiváncsi vok a történetre.
at the end,we all die alone
Dzsun-csan, meg Sódzsi-kun... hát ez kész lett volna. Akkormár felejtsék el a japán jelzőket.
A -kun az spec. minden latin betűs átírásnál -kun... A -csan/-csán/-chan és társain lehetne vitatkozni, de inkább ne, rendeben?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:25:33
beküldve: 2009-06-08 19:01:44
(#41) Végre megjelent a 3. kötet is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-05-30 16:26:20
(#40) Elolvastam. Teccett. A lezárása jól sikerült, bár eléggé önkényesnek tűnik, hogy éppen mikor jött el a pillanat a végéhez. Szóval nyugodtan lehetett volna még húzni a sztorit, esetleg titokzatos főszereplőnk életének más momentumait is meg lehetett volna mutatni.
beküldve: 2009-05-20 21:12:10
(#39) Én eddigis fostam a metrókon de amióta olvastam belőle és barátom is mesélt egy-két dolgot a történetből azóta már a peron közelébe se megyek xDDD
A metróra is ugy ugrok föl xD Jó.. Lehet cinkes de így van xD
Nagyon teccik:):):)
A metróra is ugy ugrok föl xD Jó.. Lehet cinkes de így van xD
Nagyon teccik:):):)
Ha szerencsétlen vagy, akkor szükséged van valakire aki nálad is szerencsétlenebb...
beküldve: 2009-05-20 20:00:15
(#38) A címe alapján felkeltette az érdeklődésem.
Aztán mikor megszereztem,és elolvastam,nagyon megtetszett.
Bírom a horror sztorikat.
Aztán mikor megszereztem,és elolvastam,nagyon megtetszett.
Bírom a horror sztorikat.
ja...csán meg csan xD az az egyik borzalom. Nanát nem is vettem volna meg, ha ilyenekkel lett volna tele. Dzsun-csan, meg Sódzsi-kun... hát ez kész lett volna. Akkormár felejtsék el a japán jelzőket. Ismerek csomó fordítást, ahol ezeket elhagyják, és átírják a ténylegesen magyarosra/angolosra, a mr., úr, meg ilyenekre.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
nekem is tetszik csak egy hibát vétettek szerintem ami engem elég rendesen idegesített... azok pedig a nevek átírása úgynevezett fonetikus alakba mint például " sindzsuku"
nekem nagyon szúrta a szemem történet tetszik második fejezet a legjobb és kell folytatás
nekem nagyon szúrta a szemem történet tetszik második fejezet a legjobb és kell folytatás
Az összes Mangafan kiadányban (kivéve talán a NAN meg DN) így vannak átírva. Sokkal zavaróbb a "chan" utótag átírása: "csán"... .LOL
Szerk: Rudymester 2008-08-10 00:08:21
beküldve: 2008-08-09 11:45:17
(#35) beküldve: 2008-08-09 11:29:55
(#34) nekem is tetszik csak egy hibát vétettek szerintem ami engem elég rendesen idegesített... azok pedig a nevek átírása úgynevezett fonetikus alakba mint például " sindzsuku"