Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bishoujo Senshi Sailor Moon
Ja bocsi, ezt nem is néztem :S
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:41:15
Na én ezt találtam ^^
[Link]
Bár lehet, hogy ezt te is megtaláltad már. De ha megveszed kérek képet ^^
[Link]
igen, ezt én is néztem. 4 negatívja is van. :S
az a gond hogy ez nem nyomtatott hanem CD-n van. :(
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-01-10 12:08:48
Uranus transz volt, az tuti, de azt nem tudom, hogy kavart-e Neptunnal, bár gyanítom... van egy "Nagy Animés Leleplezések" című füzetünk egy barátnőmmel, íme az egyik bejegyzés: "Maid Guy[Link] igazából az Álarcos Férfi. Miután végetért az SM normál fejjel nem talált magának munkát ezért gyúrni járt és rászokott a fűre. Majd miután egy automél átültetés során felfedezte magában a női ruhák iránti abszolút fétisét kapta Maid Guy szerepét."
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na én ezt találtam ^^
[Link]
[Link]
Szerk: Ayumu89 2010-01-10 10:49:56
nyert, Uranus pedig a transzvesztita volt
Nem transzi... leszbi... azért az más...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Az a baj, hogy mindehol ilyen gagyi video minőségben van fenn
Torrenten HD minőségben szedtem le, eredeti nyelven, angol felirattal, mind a 200 részt, vágatlanul... Persze, ehhez az angoltudás elengedhetetlen - ami nem is baj, mert a magyar szinkron egy kalap ***
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2010-01-10 01:07:30
(#31) gondolod? szerintem transz volt. mint ahogy Zoisite-ék sem testvérek voltak, hanem szeretők
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem volt ő traveszti, csak szimplán fiús
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:43:30
beküldve: 2010-01-10 01:02:20
(#29) nyert, Uranus pedig a transzvesztita volt
Engem erősen Neptunusra emlékezted (ha jól tudom a nevét a zöld hullámos hajú lánynak ^^')
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:44:06
na meg a domborulatok.
XD
én erre vagyok kíváncsi hogy "ez mi, meg hol?"... már nem emlékszek hogy honnan szedtem le a képet, de gondolom doujinshi. mindenesetre ez a borító eszméletlenül szép. *olvad*
[Link]
Erre gondoltam :) Egyszer láttam neten egy nagyon szép fanartot kettőjükről, és érdekelt hogy a sok közül melyik SM-ből lehet :)
Az első részt láttam csak ebből, de ott tök durván fiúnak néz ki a csaj, és csak a végétől, ahol kiderül róla, hogy valójában lány, csak onnantól van nagy csajos szeme, és hatalmas szempillái, na meg a domborulatok.
Az első részt láttam csak ebből, de ott tök durván fiúnak néz ki a csaj, és csak a végétől, ahol kiderül róla, hogy valójában lány, csak onnantól van nagy csajos szeme, és hatalmas szempillái, na meg a domborulatok.
Én azt nézném meg, amelyikben megjelenik egy kis yuri is *pirul*
[Link]
[Link]
[Link]
nem hiszem hogy ilyenekre gondoltál, de azért hátha...
Szerk: vadooc 2010-01-09 21:29:28
beküldve: 2010-01-09 20:40:13
(#24) Én azt nézném meg, amelyikben megjelenik egy kis yuri is *pirul* Csak az a baj, h nem tudom sehonnan sem letölteni Valaki nem tudna mondani egy jó oldalt?
beküldve: 2010-01-09 19:36:23
(#23) Ha Álarcos akkor inkább a Holdfény Lovag ő olyan vicces én videoplayeren néztem nemrég