Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bishoujo Senshi Sailor Moon
beküldve: 2009-12-23 18:30:20
(#22) Régi nagy kedvencem! ^^
Luna macsek és Álarcos rulez! ^^
Luna macsek és Álarcos rulez! ^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-12-23 18:03:32
(#21) Elkezdtem az elejéről nézni, mert nem igazán emlékszem, mi is történt benne, és feltűnt, hogy Bunnyt sokszor hívják Bunnynak, ha át is van változva, pedig nem is tudják, hogy az ő
De azért nem értem, miért kellett az eredeti neveiket lecserélni. A franciák nem tudták kimondani, mi meg úgy fordítottuk, vagy mi van?
De azért nem értem, miért kellett az eredeti neveiket lecserélni. A franciák nem tudták kimondani, mi meg úgy fordítottuk, vagy mi van?
beküldve: 2008-08-12 22:40:43
(#20) beküldve: 2008-08-07 15:37:00
(#19) ő......Azt szeretném kérni hogy valaki e-mnailben tudna elküldeni olyan linket ahol sailor moon részeket lehet nézni japán hanggal+magyar feliratta vagy jó képminőségű magyar szinkronnal?(Tesómnak kellene nagyon,előre is köszi)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
jáj kiskorom nagy animéje Imádtam! Nekem a kedvencem Vénusz volt, azt hiszem így hívták... Támogatnám, ha újra műsorratűznék valahol!
Azt én is támogatnám, ha megint valahol leadnák...Bár én most kezdtem el nem rég nézzni elöröl...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Nekem Mars
nekem is ő volt a kedvencem
ő a legszexibb
*Idézet javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:45:14
beküldve: 2008-07-31 14:15:48
(#16) jáj kiskorom nagy animéje Imádtam! Nekem a kedvencem Vénusz volt, azt hiszem így hívták... Támogatnám, ha újra műsorratűznék valahol!
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Nekem Mars
nekem is ő volt a kedvencem
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
miskolci egyetemista
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:45:53
beküldve: 2008-07-31 12:22:06
(#14) Hát ja, a live action eléggé gyengus. Végig se bírtam nézni. Az még hagyján, hogy az effektusok nem túl élethűek, de a színészi játék is hagyott némi kívánnivalót maga után.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Már láttam én is, és nem voltam töle elkápráztatva...Bár nem is tudom, hogy mit vártam töle....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:46:16
beküldve: 2008-07-30 17:48:13
(#12) Értelme az tényleg nincs sok, de 7-8 éves fejjel az ember azért annak is tudott örülni.
Most kezdtem el nézni az élőszereplős változatát, és csalódást okoztam saját magamnak, de már végig nézem. A "szörnyeken" látszik, hogy számítógépes, a verekedések is olyan (egyujjalhozzádérekéskidőlsz ), na meg a beszélő plüss macskák.
Most kezdtem el nézni az élőszereplős változatát, és csalódást okoztam saját magamnak, de már végig nézem. A "szörnyeken" látszik, hogy számítógépes, a verekedések is olyan (egyujjalhozzádérekéskidőlsz ), na meg a beszélő plüss macskák.
Az nem a manga volt, az csupán az animéből fényképezett cucc. (engem erről multkor kioktattak)
Conon is árultak olyan Trigun mangát, ami animéből volt fényképezve. Hát nem mondom, nem sok értelmét láttam.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-29 23:35:31
(#10) Nálam is ez volt az elsö anime amitt láttam, és pár olyan füzet nekem is megvan, bár a posztereket már nem találom Nekem a kedvencem Usagi és Mamoru.
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:46:35
beküldve: 2008-07-26 10:45:38
(#8) Életem első animéje a Dragon Ball-al együttesen :)
Egyszerűen imádtam, jó volt, h ment a TV-ben.
És nekem is van pár olyan "füzetecském" a poszterek belőle sokáig kintvoltak a szekrényemen, aztán egy szoba festés- nagyatakarítás után nem láttam a posztereket többé:S
De az újságok még megvannak
Sajnos japán eredeti nevüket nem tudom, ezért így írom ah ismerem: Jupiter és Plútó a kedvenc szereplő.
Igaz, már alig emlékszem az animére:(
Egyszerűen imádtam, jó volt, h ment a TV-ben.
És nekem is van pár olyan "füzetecském" a poszterek belőle sokáig kintvoltak a szekrényemen, aztán egy szoba festés- nagyatakarítás után nem láttam a posztereket többé:S
De az újságok még megvannak
Sajnos japán eredeti nevüket nem tudom, ezért így írom ah ismerem: Jupiter és Plútó a kedvenc szereplő.
Igaz, már alig emlékszem az animére:(
MIANEVED?!