Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bishoujo Senshi Sailor Moon
Kösz a felvilágosítást
Az enyéim nem tudom hol vannak. 7 éve, mikor költöztünk se voltak már meg.
Az enyéim nem tudom hol vannak. 7 éve, mikor költöztünk se voltak már meg.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:46:59
beküldve: 2008-07-25 23:00:34
(#6) Anime comic a pontos neve annnak, amit kiadtak nálunk is. Nekem is van belőle pár füzet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Oké, kösz hogy szóltál. Csodálkoztam is, hogy a magyar kiadó kiszíneztette volna valakivel?
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:47:52
Az nem a manga volt, az csupán az animéből fényképezett cucc. (enegm erről multkor kioktattak)
Mellesleg amit Usgai-chan elmondott róla elég érdekesnek találtam és shoujo ide vagy oda lehet érdemes lenne emgnéznem..
Mellesleg amit Usgai-chan elmondott róla elég érdekesnek találtam és shoujo ide vagy oda lehet érdemes lenne emgnéznem..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:47:36
beküldve: 2008-07-25 22:00:51
(#3) Csak nektek csak most elárulok valamit:
Ez volt életem első mangája/animéje
De komolyan. 5-6 évesen mindig néztem a tévében
Annak idején valamelyik magyar kiadó kiadta a mangát is ilyen újságokban, de ha jól emlékszem színes volt
Ez volt életem első mangája/animéje
De komolyan. 5-6 évesen mindig néztem a tévében
Annak idején valamelyik magyar kiadó kiadta a mangát is ilyen újságokban, de ha jól emlékszem színes volt
beküldve: 2008-07-25 20:48:21
(#2) Ennek a topicnak abszolút van létjogosultsága! Csodálom, hogy eddig nem volt még ilyen.
A Sailor Moont én is nagyon szeressem, az első animém volt. A kedvenc szereplőm nekem is Usa-chan, a gonoszok közül meg szintén Galaxia. Az évadok közül azt hiszem az első és az utolsó, amit leginkább szeretek.
A Sailor Moont én is nagyon szeressem, az első animém volt. A kedvenc szereplőm nekem is Usa-chan, a gonoszok közül meg szintén Galaxia. Az évadok közül azt hiszem az első és az utolsó, amit leginkább szeretek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-25 20:50:29
beküldve: 2008-07-25 20:29:15
(#1) Mivel ilyen topikot még nem láttam, és valamivel értelmesebb, mint a "feleslegesek" , ezért megnyitottam.
Ki mit gondol a Sailor Moon-ról, kedvenc szereplők, évadok, zenék, átváltozások, gonoszok, és minden amit el lehet képzelni, vagy esetleg kritikák, stb., stb..
Nekem kedvencem Usagi -> csöppet talán hasonlítok rá (szeretem a finomságokat, és könnyen felkapom a vizet, ha valami nem tetszik.) Évadok közül a Super, és a Stars
Kritika: a sok új átváltozás, meg a támadás. Egy idő után már követhetetlen.
Ki mit gondol a Sailor Moon-ról, kedvenc szereplők, évadok, zenék, átváltozások, gonoszok, és minden amit el lehet képzelni, vagy esetleg kritikák, stb., stb..
Nekem kedvencem Usagi -> csöppet talán hasonlítok rá (szeretem a finomságokat, és könnyen felkapom a vizet, ha valami nem tetszik.) Évadok közül a Super, és a Stars
(új harcosok miatt). Galaxia a kedvenc gonosz.
Kritika: a sok új átváltozás, meg a támadás. Egy idő után már követhetetlen.