Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Yu-Gi-Oh!
beküldve: 2013-04-14 13:46:09
(#56) Nekem tetszik. Sokat gondolkodtam rajta, hogy belekezdjek-e, de elkezdtem. Bár a szinkron már annyira nem tetszik.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-11 11:56:28
(#55) beküldve: 2013-01-16 01:18:45
(#54) Húú nem mai az utolsó hozzászólás itt....Én mostanában kezdtem el újra felfedezni ezt a jó kis sorozatot. A Duel Monsters-t én is anno az RTL II-n néztem németül talán az utcsó évadot nem láttam, de tervezem egy hazai fordítócsapat jóvoltából megnézni vágatlanul japán szinkronnal elejétől lévén az amcsik által szétdarabolt és megerőszakolt verzió nekem kevésbé jött be, a magyar szinkron meg egyenesen rettenetes volt Belekezdtem a GX nevű sorozatba is felirat híján szinkronosan, de eddig nem győzött meg. Nekem eléggé gyerekes arról nem is beszélve, hogy a főszereplő állandóan ugyanazt az 5 kártyát használja semmi változatosság és a mellékszereplők se sok teret kapnak kibontakozni. A másik két sorozatot az 5D-t és a Zexal-t nem láttam még, de az 5D látványvilága bejön és egy-két furcsaságot (motorozás közben párbajozás) leszámítva még jó is lehet mindenesetre elkezdtem letölteni. A Zexal számomra olyannak tűnik mint a GX csak 100x színesebb és giccsesebb, de lehet ennek a sorozatnak is megvan a létjogosultsága Amire nagyon kíváncsi vagyok az az eredeti széria a Shadow Games amiből talán 6 részhez (a 27-ből) készült felirat. Én ezt a hiányosságot a manga beszerzésével kezdtem orvosolni ami az első 7 kötetet jelenti. Itt még nincs akkora szerepe a kártyáknak és több játék fordul elő. Yami nem elégszik meg csak azzal, hogy nyer hanem elveszi a vesztes lelkét is. Azt hallottam, hogy az ebből készült animét több helyen túl erőszakosnak titulálták és japánon kívül nem sok helyen vetítették. Ha minden igaz belátható időn belül ez a sorozat is kap fordítását a korábban említett csapatnak köszönhetően. A mangáról csak annyit, hogy egyenlőre csupán az első kötet büszke tulaja vagyok és tervezem folytatni ugyanis jó látni honnan indult az egész és van egyfajta groteszk képi világa amikor a fáraó büntet! A kártyajátékról nem nagyon tudok nyilatkozni nemsokat játszottam vele és azt is főleg a pc-n, bár volt egy-két paklim amolyan óccsó verzió talán még meg is vannak valahol. Lehet érdekelne de elég nehezen tudom eldönteni milyen paklival kéne kezdenem és akkor már ugye angol nyelvűvel mert a magyart az ilyen oldalakon kinevették...majd még eldöntöm addig viszont maradok az animénél meg a mangánál mert ezek nagy kedvencek. Őszintén gagyifaktor ide gagyifaktor oda én szeretem nézni ahogy "20 percen át kártyáznak"
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-01-06 18:11:40
(#53) jaj de régen látam a nagy kedvenc
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Höhö! Ellenem mindig exivel jöttek, de mire észbe kaptak már nyertem.
Mondjuk sokat játszottam gépen is, meg végtelenségig néztem a sorozatot; "rendes"t is és a GX-et is. Kedvenc részeim a Yugi vs. Pegasus, de mindegyik évadot egyformán szeretem. A GX is jó, bár eléggé sajnálom, hogy Yugi csak "szellem"ként fordul elő. A rendes Yu-Gi-Oh! sorozatot amúgy végig láttam, érdekes és nagyon jó volt.
Kedvenc lapom a Fekete mágus (na őszintén, ki nem szereti? ).
Mondjuk sokat játszottam gépen is, meg végtelenségig néztem a sorozatot; "rendes"t is és a GX-et is. Kedvenc részeim a Yugi vs. Pegasus, de mindegyik évadot egyformán szeretem. A GX is jó, bár eléggé sajnálom, hogy Yugi csak "szellem"ként fordul elő. A rendes Yu-Gi-Oh! sorozatot amúgy végig láttam, érdekes és nagyon jó volt.
Kedvenc lapom a Fekete mágus (na őszintén, ki nem szereti? ).
,,Hitler fején ugrálok!"
Sziasztok. Szeretnék egy új oldalt a figyelmetekbe ajánlani. A címe: http://exodia.lapunk.hu/ amely kizárólag a yu-gi-oh! kártyák gyűjtőinek készült. Várunk minden kedves látogatót! Írjatok a fórumba, ismerkedjetek, esetleg cserélgessetek!
Felhívom figyelmeteket, hogy az oldal próbafuttatás alatt áll. Az esetleges hiányosságok miatt elnézéseteket kérem.
Felhívom figyelmeteket, hogy az oldal próbafuttatás alatt áll. Az esetleges hiányosságok miatt elnézéseteket kérem.
Az oldalatok már müködik?
Mert megprobáltam belépni de [Link] ezt hozza be.
RICO
A Yu-Gi-Oh ból hány movie készült??
Tudtomal csak egy van biztosan ami megjelent nálunk, amiben legyüzi Anubist yugi.
De vannak kérdéses dolgok, mert a neten találta ezt: Yu-Gi-Oh!: Movie 2 - Capsule Monsters (2006), a Yu-Gi-Oh! Movie: Super Fusion! Bonds that Transcend Time és nem tisztázot az sem hogy került(nem volt a sorozatban) a mérleg alakú 1000 éves ikon yugihoz.
Talán van tv film is vagy egyszerüen az elsö film nem hozot magyar országon elég pénzt és inkább nem jelenteték meg a másodikat?????
Wikipedia-án érdemes kutakodni [Link].
RICO
beküldve: 2010-03-26 14:45:37
(#49) A Yu-Gi-Oh ból hány movie készült??
Asumi Uchiha, az én álmomban született Sasuke ikertestvére csak lány, Asumi a fiatalabb
beküldve: 2009-11-02 22:47:51
(#48) Sziasztok. Szeretnék egy új oldalt a figyelmetekbe ajánlani. A címe: http://exodia.lapunk.hu/ amely kizárólag a yu-gi-oh! kártyák gyűjtőinek készült. Várunk minden kedves látogatót! Írjatok a fórumba, ismerkedjetek, esetleg cserélgessetek!
beküldve: 2009-09-12 14:40:51
(#47) Üdv animerajongók ! Üdv skacok!
Remélem mindenkinek jól telt el a nyári időszak !
Itt Salgótarjánban ,2009.szeptember .18 -án pénteken
Suli indító városi buli lesz ! Melyre az Anime Pont-Japán-
Anime Rajongók Clubja /ARC/ is készül . Aki nem tud eljönni
akkor ő látogassa meg a folyamatosan fejlesztett weblapunkat . Katt ide:http://www.st-arc.hu ha valamilyen egyedi ötlete van egy új Animeclub hálózat kiépítésére ,véleményeket ide :g.galosfaianime@gmail.com
címre kérjük . Addig is Élvezzük mind többen közös kedvenceinket Yu-Gi-Oh-t,Yami Marik-ot ,Yusei Fudo-t a
Yu -Gi-Oh 5 ds.ből Domino City vagány és eszes "királyát"!
Yami Johan-t a Yu-Gi-Oh gx-ből !Az RTLII jóvoltából.
Clubunkban Anime kártya tehetségkutatás és gondozás is folyik ! Tehát aki tud azzal találkozás 2009 szept 18 án
Salgótarján Fő terén Délután a Civil Házba . Az ARC bázison .
vagy a www.st-arc.hu honlapunkon .
Üdvözöl mindenkit :Yami Marik !
Remélem mindenkinek jól telt el a nyári időszak !
Itt Salgótarjánban ,2009.szeptember .18 -án pénteken
Suli indító városi buli lesz ! Melyre az Anime Pont-Japán-
Anime Rajongók Clubja /ARC/ is készül . Aki nem tud eljönni
akkor ő látogassa meg a folyamatosan fejlesztett weblapunkat . Katt ide:http://www.st-arc.hu ha valamilyen egyedi ötlete van egy új Animeclub hálózat kiépítésére ,véleményeket ide :g.galosfaianime@gmail.com
címre kérjük . Addig is Élvezzük mind többen közös kedvenceinket Yu-Gi-Oh-t,Yami Marik-ot ,Yusei Fudo-t a
Yu -Gi-Oh 5 ds.ből Domino City vagány és eszes "királyát"!
Yami Johan-t a Yu-Gi-Oh gx-ből !Az RTLII jóvoltából.
Clubunkban Anime kártya tehetségkutatás és gondozás is folyik ! Tehát aki tud azzal találkozás 2009 szept 18 án
Salgótarján Fő terén Délután a Civil Házba . Az ARC bázison .
vagy a www.st-arc.hu honlapunkon .
Üdvözöl mindenkit :Yami Marik !
beküldve: 2009-04-23 15:02:41
(#46) A legcukibb srác egyértelműen Jounouchi xD De Yami Marik sem utolsó...bár nem volt szép tőle, amit Jouval csinált az Alcatraz seasonban! De a párbajukból egyértelműen kiderült ki a jobb Jou 4ever! xD
Szerk: Miyako_m 2009-04-23 15:03:19
beküldve: 2009-04-06 22:40:21
(#45) Üdv Yu-Gi-Oh fanok! Nekem ebből az animében a no1 témában a legdögösebb karakterek. Mindenekelőtt:Yami Marik úgy ám!Valósággal odavagyok érte valamint Yusei Fudo(5ds) is kedvencek tárgya nálam.Továbbá:Jesse Andersen(gx),Hukkerbarry(gx)Yade n(gx). De azért maga Yu-Gi is szívem kedvencének számít. Aki nem hiszi járjon utána.
beküldve: 2008-11-29 14:38:12
(#44) Yu-gi-oh! Yu-gi-oh! Yu-gi-oh!
Emlékszem rá amikor a suliba mindenki csak cserélt, cserét és kártyázot.Nekem 1000fölöt volt Volt is eg elenségem akinek 4000 kártyája volt. Sose tudtam leelözni de, kártya bajnokságba én voltam a nyerö
Emlékszem rá amikor a suliba mindenki csak cserélt, cserét és kártyázot.Nekem 1000fölöt volt Volt is eg elenségem akinek 4000 kártyája volt. Sose tudtam leelözni de, kártya bajnokságba én voltam a nyerö
Szerk: baniaa3 2008-11-29 14:38:29
Upsz, most nézem, hogy a régi címem van megadva MSN-nél, mindjárt felveszlek a másik címre ^^''
Rendben, visszaigazoltam, jer fel :)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Upsz, most nézem, hogy a régi címem van megadva MSN-nél, mindjárt felveszlek a másik címre ^^''