Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Yu-Gi-Oh!
Nekem megvan mindhárom játék, és elvileg lehet neten játszani a Joey the Passion-on keresztül, csak nem tudom hogyan.
Ha esetleg valaki tudja, és netán kedve van játszani velem, az szóljon lécci ^^
Én tudom hogy lehet. És van kevdem játszani. Felvettelek MSN-re
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Yugi Destiny! Azaz!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-28 19:21:51
(#39) Nekem megvan mindhárom játék, és elvileg lehet neten játszani a Joey the Passion-on keresztül, csak nem tudom hogyan.
Valamilyen Dark...az első yugioh kártyái vannak benne, és konami adta ki. Nemtudom a címét most, nincs fenn a gépen, tesómnál lemez, őmeg már alszik :) De holnapra megkeresem neked, csak pakolni is kell, mert így nyáron szobacserék, lakásfelújítás, ájjájjájj
Az a játék a Joey the passion,a kaiba the revenge vagy a yugi destiny...
Am az észjátékos a 0, széria, szerintem a yugioh csak a duelist szériától jó.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én talán csak az első 5 részt nézem meg majd az 5D-ből, azt abból minden kiderül.. Animaxon biztos hogy nem vetítik, de talán youtube-on van valami...
Egyébként most végeztem az első széria a 4. évadával, ááá naon nagy volt :) :) Mindenkinek tudom ajánlani, aki kicsit is szereti a Yugioh-t :)
Egyébként legalább az első szeria 4.évada magyar felirat?Egyébként most végeztem az első széria a 4. évadával, ááá naon nagy volt :) :) Mindenkinek tudom ajánlani, aki kicsit is szereti a Yugioh-t :)
Angolul néztem az egészet ^^
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Én talán csak az első 5 részt nézem meg majd az 5D-ből, azt abból minden kiderül.. Animaxon biztos hogy nem vetítik, de talán youtube-on van valami...
Egyébként most végeztem az első széria a 4. évadával, ááá naon nagy volt :) :) Mindenkinek tudom ajánlani, aki kicsit is szereti a Yugioh-t :)
Egyébként legalább az első szeria 4.évada magyar felirat?Egyébként most végeztem az első széria a 4. évadával, ááá naon nagy volt :) :) Mindenkinek tudom ajánlani, aki kicsit is szereti a Yugioh-t :)
Angolul néztem az egészet ^^
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 13:37:02
(#34) Én talán csak az első 5 részt nézem meg majd az 5D-ből, azt abból minden kiderül.. Animaxon biztos hogy nem vetítik, de talán youtube-on van valami...
beküldve: 2008-07-28 11:13:21
(#33) Azért én szívesen megnézném az 5D-t nem akarok lemaradni semmiről se!
De ez megy az animaxon, vagy pedig youtube-on van ,vagy videoplayer-on?
Minél gatyibb annál jobb.XD
De ez megy az animaxon, vagy pedig youtube-on van ,vagy videoplayer-on?
Minél gatyibb annál jobb.XD
Valamilyen Dark...az első yugioh kártyái vannak benne, és konami adta ki. Nemtudom a címét most, nincs fenn a gépen, tesómnál lemez, őmeg már alszik :) De holnapra megkeresem neked, csak pakolni is kell, mert így nyáron szobacserék, lakásfelújítás, ájjájjájj
beküldve: 2008-07-27 23:16:11
(#30) Ha tényleg ilyen beteg ez az 5D, jobb ha meg se nézem...
Amúgy ebben a "barátok & szeretet ereje" cuccosban egyetértek, kicsit sok van bent, de nem zavar annyira. A 7csillagos szörnylerakások, csak úgy simán, más szörny feláldozása nélkül, csak az első széria első évadára jellemző, abban semmi szabály nincs... (sajnos..)
És, még egy kérdés. Nagashi, neked melyik játék van meg, ha a címét leírnád azt naon megköszönném :)
Amúgy ebben a "barátok & szeretet ereje" cuccosban egyetértek, kicsit sok van bent, de nem zavar annyira. A 7csillagos szörnylerakások, csak úgy simán, más szörny feláldozása nélkül, csak az első széria első évadára jellemző, abban semmi szabály nincs... (sajnos..)
És, még egy kérdés. Nagashi, neked melyik játék van meg, ha a címét leírnád azt naon megköszönném :)
beküldve: 2008-07-27 23:04:35
(#29) Az 5d az már túúúl beteg...nem csak iskolábankártyázás, skizofrénia, fáraók, sőt, utána még élethalálra szellemek ellen végzetcsapdábanvannakabarátai m a kártyaiskolából, DE MÉG EZ SEM ELÉG, most már szupervárosban szupermotorozva kártyáznak...
Borzalmasak ezek az új szériák ha engem kérdeztek... már a GX rajzolása is... meg az alaphelyzet... első sorozat egész jó volt, csak túl sok volt a Bízom a barátaimban és a szeretet erejében, ezért pont felhúzom a hétcsillagos ütőlapomat, amit valamiért csak úgy letudok rakni. A GX párbajai legalább egész jók, 5d-ből egy kockát se láttam, és nem is fogok
Gépen viszont megvan egyik játék belőle, jó a cucc, csak kevés a kártya, meg hülye az ellenfél
Edit: Itt olvasom, hogy külön filmben bennevan hogy yugi összerakja a másfél mázsás nyakláncát - Igen, nekem az a manga fejezet is megvan. Abból a részből kinem találnád, hogy ezek fáraókkal fognak kártyázni - az a rész, a kezdet tiszta school life, Spirál szerű észjáték (Első Árnyjáték, ami nem is kártyázás)
Borzalmasak ezek az új szériák ha engem kérdeztek... már a GX rajzolása is... meg az alaphelyzet... első sorozat egész jó volt, csak túl sok volt a Bízom a barátaimban és a szeretet erejében, ezért pont felhúzom a hétcsillagos ütőlapomat, amit valamiért csak úgy letudok rakni. A GX párbajai legalább egész jók, 5d-ből egy kockát se láttam, és nem is fogok
Gépen viszont megvan egyik játék belőle, jó a cucc, csak kevés a kártya, meg hülye az ellenfél
Edit: Itt olvasom, hogy külön filmben bennevan hogy yugi összerakja a másfél mázsás nyakláncát - Igen, nekem az a manga fejezet is megvan. Abból a részből kinem találnád, hogy ezek fáraókkal fognak kártyázni - az a rész, a kezdet tiszta school life, Spirál szerű észjáték (Első Árnyjáték, ami nem is kártyázás)
Szerk: Nagashi 2008-07-27 23:06:36
Ha jól tudom, az 5D, az egy különálló széria, mint a GX, és most kezdték vetíteni Japánban (ha jól tudom...).
A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
Te azeket honnan tod "YU-GI-OH! sensei"?A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
Ha megvannak a videóid a 2.évadról tedd fel a videoplayerre!!!
Sensei? Lehet hogy tudok egy-két dolgot, de nem 100% biztosan ^^''
Amúgy, nincsenek videóim ^^ Angolul néztem youtube-on :)
Ha jól tudom, az 5D, az egy különálló széria, mint a GX, és most kezdték vetíteni Japánban (ha jól tudom...).
A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
Te azeket honnan tod "YU-GI-OH! sensei"?A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
Ha megvannak a videóid a 2.évadról tedd fel a videoplayerre!!!