Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Yu-Gi-Oh!
beküldve: 2008-07-26 23:16:32
(#26) Ha jól tudom, az 5D, az egy különálló széria, mint a GX, és most kezdték vetíteni Japánban (ha jól tudom...).
A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
A sima első része alapján meg felesleges ítélni, annak a 2. évadától (50. rész után) kezd el érdekes lenni az egész :)
beküldve: 2008-07-26 23:10:09
(#25) Mi az-az 5D?
Szerintem a GX jobb de ezért persze nem kéne majd vitázni...
Az első részt 1 kicsit össze csapták a simába,persze van 1 movie amiben benne van az, ahogyan Yugi összerakja az ikonokat.
Szerintem a GX jobb de ezért persze nem kéne majd vitázni...
Az első részt 1 kicsit össze csapták a simába,persze van 1 movie amiben benne van az, ahogyan Yugi összerakja az ikonokat.
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 23:05:45
(#24) Hát, én még ezt az 5D-t nem láttam ^^
Abban viszont egyetértek, hogy a sima Yugioh a legjobb
Abban viszont egyetértek, hogy a sima Yugioh a legjobb
Mengéztem az 5D's első pár részét..annyira nm jött be mint a sima, de tűrhető a GX-et simán veri-.
Ezzel egyetértek, én is így gondolom...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-07-26 19:23:59
(#22) Mengéztem az 5D's első pár részét..annyira nm jött be mint a sima, de tűrhető a GX-et simán veri-.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOTE]Igen-igen tom de az rtl-en volt reggelenként réggebben amikor vetítették az egész osztályarrol a :
csirkéről beszélt amin lovagoltak yugiék miközben asszem üldözték azt a fura srácot akinek a nyakában van 1 ezeréves ikon, meg minden.
Aha sry
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 18:55:19
(#20) Csak hogy képben legyetek, a 2. évad azzal kezdődik, hogy...
Amiről ti beszéltek, az még jócskán az első évad ^^
Yugit elcsalják, ellopják a Millenium Puzzle-jét, és csak akkor kaphatja vissza, ha legyőzi azt a hapit. Aztán Ishizu elhívja Kaiba-t, és javasolja neki, hogy rendezze meg a Battle City Tournament-et, majd neki azja az Obelisk kártyát ^^
Amiről ti beszéltek, az még jócskán az első évad ^^
Szerk: Hanatarou 2008-07-26 18:55:49
Igen-igen tom de az rtl-en volt reggelenként réggebben amikor vetítették az egész osztályarrol a :
csirkéről beszélt amin lovagoltak yugiék miközben asszem üldözték azt a fura srácot akinek a nyakában van 1 ezeréves ikon, meg minden.
De neeeem, nézz utána...
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Igazad van a 3.évadot tényleg nem vetítették.
De viszont a 2.évadot igen, arra emlékszem meg a bátyám is.Legfeljeb nem felyezték be az évadot
De viszont a 2.évadot igen, arra emlékszem meg a bátyám is.Legfeljeb nem felyezték be az évadot
Nem mert a 2. évad a
a Kaiba által rendezett párbajvárossal
kezdődik.Igen-igen tom de az rtl-en volt reggelenként réggebben amikor vetítették az egész osztályarrol a :
Nem mert a 2. évad a
a Kaiba által rendezett párbajvárossal
kezdődik."Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Aszem...
De a 2.-3- évadot csak egyszer vetítették!De szemétség...Legalább felvásárolhatná az Animax a simát.
De a 2.-3- évadot csak egyszer vetítették!De szemétség...Legalább felvásárolhatná az Animax a simát.
Egyszer sem vetítették mert a második évad:
A párbajváros kezdete, Marik megjelenése
A 3. évad meg:
Amikor vannak ilyen nem tom kik akik megakarják szerezni az isten kártyákat. Annyit tudok hogy chaos duel disc-jük van
Asszem
Aszem...
Egyszer sem vetítették mert a második évad:
A párbajváros kezdete, Marik megjelenése
A 3. évad meg:
Amikor vannak ilyen nem tom kik akik megakarják szerezni az isten kártyákat. Annyit tudok hogy chaos duel disc-jük van
Asszem
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-07-26 18:04:56
beküldve: 2008-07-26 17:59:27
(#14) Aszem...
beküldve: 2008-07-26 17:56:29
(#13) beküldve: 2008-07-26 17:40:19
(#12) Nekem csak pár dolog rémlik a 2.évadból...
az h belekeverednek 1 olyan helyre ahol azok a lények élnek amik a kártyán vannak, és lovagolnak dagadt csirkéken...XD