• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Süllyesztő - lezárt/törölt topikok >>
One Piece manga
Oldalak: 1
beküldve: 2011-10-25 00:40:42
(#15)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Én nagy rajongója vagyok ennek a remek shounen történetnek és kíváncsi lennék ha egyszer a Mangafan vagy egy másik kiadó bevállalná a kiadását mennyire fogyna, elvégre aki akarta az már elolvasta neten a lefordított fejezeteket/köteteket. És valljuk be a One Piece szerencsére azon animék közé tartozik amelyik szerencsére szorosan követi a mangát így sokkal többet, újat nem ad a történethez.
Ennek ellenére én megvenném mert a shounen rajongóknak a polcon a helye a Dragonball és a Naruto mellett (a Bleachet csak azért nem írom mert az anime sikeresen kiherélte az érdeklődésem a téma iránt így a mangáról nem tudok nyilatkozni ) Az már más dolog, hogy amint látjuk a Naruto magyar kiadása sem kapkodja el...így ennek tükrében az OP is csak évek múltán érné be az aktuális történetszálat....
És a végére egy körkérdés ha megengeditek:
Mit szólnátok ha elkezdenék kiadni kis hazánkban (teszem azt normális fordítással) Megvennétek vagy sem?
(csak az érdekel hányan vannak itt hozzám hasonló fanatikusok )

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
moderátor
beküldve: 2010-12-05 17:30:36
(#14) Válasz Mangekyo022 (#13) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
"Miért, a Naruto-t és Bleach-et nem nyújtják, és nincsenek elszakadva a valóságtól? "

A Naruto szerintem nincs elnyújtva. Mert pl a normál Naruto ugye 6 évad mert az utolsó 3 már csak filler sőt már a 6. évad felétől. És a Shippuuden meg is teli van fillerel szóval ha csak a sima sztorit nézzük akkor egyátalán nincs elnyújtva. Bár ezt a Bleach-ről nem mondanám

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
moderátor
Szerk: Ryuga 2010-12-05 17:31:04
beküldve: 2010-12-05 16:41:16
(#13) Válasz Arion (#10) üzenetére
Mangekyo022
Mangekyo022
[ Gyalog ]
Én egyszer elkezdtem olvasni a One Piece-t, és kb. a 20. fejezetig kötött le... Ezt senki ne vegye a lelkére aki szereti, de annyi kb. elég is volt. Annyira bugyutának és valóságtól elszakadtnak tűnt az egész, hogy nem tudtam beleélni magam. Ráadásul nyúlik mint a rétes .

Őszintén, én kétlem hogy Magyarországon nagy rajongótábora lenne.

Miért, a Naruto-t és Bleach-et nem nyújtják, és nincsenek elszakadva a valóságtól?

Azt azért nem tudhatjuk, hogy mekkora rajongó tábora van a One Piece-nek Magyarországon! Hirdetni kéne egy "One Piece Klub"-ot, és akkor a jelentkezők számából már tudni lehet majd.

Amúgy szerintem jó never ending shonen, és szerintem nem véletlenül tartja a fél világ a legjobbnak (Magyarországot kivéve, de mi ugye sokkal később tudtunk erről a manga/anime mókáról...).

Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
moderátor
beküldve: 2010-11-30 01:10:21
(#12) Válasz A Márk (#11) üzenetére
Arion
Arion
[ Gyalog ]
Erről a fórumról beszélsz, ahol velünk együtt 9 tag szólt hozzá?
Kétlem hogy az összes regisztrált tag 90%-a olvasná a One Piece-t.

És tudom hogy van aki szereti, azért írtam, hogy ne vegye a lelkére a személyes véleményemet.

日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
moderátor
beküldve: 2010-11-29 18:11:02
(#11)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Mondjuk attól még hogy neked nem tetszett, attól még más rajonghat érte
Sőt, ahogy elnéztem itt a fórumot, a tagok kb 90%-ának tetszik (köztük mondjuk nekem is)

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
moderátor
beküldve: 2010-11-29 17:40:37
(#10)
Arion
Arion
[ Gyalog ]
Én egyszer elkezdtem olvasni a One Piece-t, és kb. a 20. fejezetig kötött le... Ezt senki ne vegye a lelkére aki szereti, de annyi kb. elég is volt. Annyira bugyutának és valóságtól elszakadtnak tűnt az egész, hogy nem tudtam beleélni magam. Ráadásul nyúlik mint a rétes .

Őszintén, én kétlem hogy Magyarországon nagy rajongótábora lenne.

日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
moderátor
beküldve: 2010-11-27 12:34:24
(#9) Válasz Souichiro (#8) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

És h a témához is hozzászóljak vmit,a One Piece japánban népszerű,ezt aláírom,de idehaza olyan,mint a Code Geass,vagy a D Gray Man,agyonhájpolt divatanime.
Bocs,h voltam.

B*MEG, VÉGRE VALAKI! Ez tökéletesen igaz.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
moderátor
Szerk: idk pls delete 2010-11-27 12:35:18
beküldve: 2010-11-27 09:25:35
(#8)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Ez a topik kb. ugyanannyira felesleges volt,mint annó kettő Soul Eater topik.
Nemtom miért kell külön a mangának,meg külön az animének,meg külön még a spoilereknek is topikot nyitni...azért van a spoiler gomb,h aki spoilerezni akar,az úgyis spoilerbe rejti,aki az animét tárgyalja,az az animések hsz-eire válaszol,a mangát tárgyalók pedig arra válaszolnak,oszt nem lesz kavar,ne kő itten nyócszáz topik sorozatonként.
A másik dolog az önkéntes moderátoros ötlet,támogatom,sztem aki true mangafan rangot szerzett,az kaphatna ilyen jogot,így nem lenne (elnézést a kifejezésért) sok felesleges,trash hsz,meg téma,aminek nemsok értelme van.
És h a témához is hozzászóljak vmit,a One Piece japánban népszerű,ezt aláírom,de idehaza olyan,mint a Code Geass,vagy a D Gray Man,agyonhájpolt divatanime.
Bocs,h voltam.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
moderátor
Szerk: Souichiro 2010-11-27 09:26:42
beküldve: 2010-11-27 08:18:06
(#7)
Noda-chan
Noda-chan
[ Új arc ]
Ez naon jó manga

I love manga
moderátor
beküldve: 2008-07-26 17:53:05
(#6) Válasz Sakamoto Riku (#5) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]

Akkor mondd ezt nagy bátorsággal, ha tízszer annyi hsz.-t számlál ez a topic, mint az animéé.

Hidd el meglesz Mr.Szekagép!!!
Nem kérek választ.

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
moderátor
beküldve: 2008-07-26 17:44:28
(#5)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

Akkor mondd ezt nagy bátorsággal, ha tízszer annyi hsz.-t számlál ez a topic, mint az animéé.

moderátor
beküldve: 2008-07-26 16:04:52
(#4) Válasz Horsee (#2) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Na nemár!!!

Már van egy topic az anime kategóriában. Felesleges még egy topic neki, oda se ír a kutya se. Legközelebb mostmár tényleg nézz szét.

One Piece

A One Piece-t pedig butaság lefordítani "Egy Darab"-ra. Ez kb olyan, mint a Hellsing Pokoldalként, lol!

Mostmár tényleg önkéntes moderátorok kellenek. Akik törölnek, utasítanak, bannolnak!!!

Hékás ez manga gyerek nem anime pontosam tom h volt!!!

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
moderátor
beküldve: 2008-07-26 15:43:27
(#3) Válasz Horsee (#2) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Na nemár!!!
Mostmár tényleg önkéntes moderátorok kellenek. Akik törölnek, utasítanak, bannolnak!!!

Én vállalnám. Mondjuk az 500 hsz felettieket felkérhetnék ilyesmire...

moderátor
beküldve: 2008-07-26 15:40:35
(#2)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Na nemár!!!

Már van egy topic az anime kategóriában. Felesleges még egy topic neki, oda se ír a kutya se. Legközelebb mostmár tényleg nézz szét.

One Piece

A One Piece-t pedig butaság lefordítani "Egy Darab"-ra. Ez kb olyan, mint a Hellsing Pokoldalként, lol!

moderátor
beküldve: 2008-07-26 15:28:25
(#1)
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Volt bátorságom és készítettem 1 One Piece-el foglalkozó topikot!(remélem nem volt ilyen)

Ez a manga olyan híres ,h 100/7 helyezést érné el.Japánbna sokkal népszerűbb ez a manga mint pl.Naruto,Bleach,Inu...

Lenne 1 kérésem valaki felvenne MSN-en?
Mert az one piece-nek a 26.fejezete nincs meg jól, kellene a magyar szöveg!
Akinek meg van az one piece 26.fejezete magyarul az itt elérhet ha segítene MSN-en:

leh_el@windowslive.com

moderátor
Oldalak: 1