MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
One Piece
Na és halad is benne, vagy csak elkezdte nézni? :3
Hancock!
Hancock!
Remélem később megváltozik egy kicsit, így valahogy nagyon nem szimpatikus ez a nőszemély xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-09-01 20:58:35
(#1037) Szóval itt most Envy vagy, ugye?
Mindegy, mondom a többi tősgyökeres One Piece fannak is: Nagyon úgy tűnik, hogy bátyám is tengerre szállt. Mégha csak pár rész erejéig is, de elkezdett Ván Písz-t nézni. Egyik nap néztem, odajött, és ő is nézte. Másnap azt mondja, érdekli a folytatása a történetnek
Aztán látom, hogy harmadnap már megint tovább nézi. Szóval.... Majd meglátjuk, hátha a továbbiakban is fogja követni. Egyébként a 45. rész környékéről van szó: Elveszett sziget, Apis, Sennenryu.
Mindegy, mondom a többi tősgyökeres One Piece fannak is: Nagyon úgy tűnik, hogy bátyám is tengerre szállt. Mégha csak pár rész erejéig is, de elkezdett Ván Písz-t nézni. Egyik nap néztem, odajött, és ő is nézte. Másnap azt mondja, érdekli a folytatása a történetnek
Aztán látom, hogy harmadnap már megint tovább nézi. Szóval.... Majd meglátjuk, hátha a továbbiakban is fogja követni. Egyébként a 45. rész környékéről van szó: Elveszett sziget, Apis, Sennenryu. beküldve: 2010-08-25 22:27:48
(#1035) minden onepiece-fannak/ill akinek kedve van
megnyílt az első magyar OP-oldal, gyertek ha van kedvetek^^
[Link]
a fórumra külön kell regisztrálni
megnyílt az első magyar OP-oldal, gyertek ha van kedvetek^^
[Link]
a fórumra külön kell regisztrálni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-24 22:49:07
(#1034) http://koponyeg.hu/
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2010-08-24 22:04:59
(#1033) Kihagytam valamit????? erre a részre nem emlékszek akk mingyá meg is nézem lehet h a 45 nem néztem meg????
de köcce
de köcce
Szerk: zaku-san 2010-08-24 22:05:15
ez akkor van mikor Luffy-ra kitűzik az első vérdijat Arlong legyőzése után és Sólyomsuemű viszi el Shanks nek xD aki mániákusan itatni akarja és átváltozik valami kis kamasszá XD ennek a hírnek a tudtában szeretem azt a részt :P
nekem Shanks el ez a kedvenc részem :)

nekem Shanks el ez a kedvenc részem :)
Szerk: Roronoa Zoro 2010-08-22 11:51:07
én tudom (ha kicsit lejjebb tekerted volna a képet tartalmazó lapot te is tudnád) 45.rész
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:53:30
beküldve: 2010-08-21 09:31:31
(#1030)
Szerk: zaku-san 2010-08-21 09:33:33
beküldve: 2010-08-14 15:34:23
(#1029) igeeen
végre van 225. részhez felirat de jóóóó
végre van 225. részhez felirat de jóóóóvégre jön Franky lassacskán XD
beküldve: 2010-08-11 23:35:08
(#1028) Egyesek kérésére elkezdtem nézni ezt az animét. Mit mondjak? Megérte elkezdeni. =DD Nagyon jók a szereplők, jó a hangulata, egyszóval minden nagyon jó. 15. részig néztem meg, de nagyon nagyon jó. =DD
Kuro-val meg remélem jól elbán Luffy.
Meg Zoro. Egy karddal szenvedett, három karddal alázott. =DD
Meg Zoro. Egy karddal szenvedett, három karddal alázott. =DD,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-09 21:27:12
(#1027) ahhhhj ez nem igaz h lehet így fordítani van 224-ig
a Naruto-Kun jóvoltábol
szünet 394 én már nem bírom pár nap alatt meg néztem kb 100 rész (124-től) és azóta csak várok és nézegetem az előzőrészeket és persze képeket leginkább olyat ugy hogy ha v.kinek már non one piece hiánya van és lány akk ezt szeretni fogja][SPOILER][Link] és innen lehet menni a NEXT-el xd vannak non jók is
Szerk: zaku-san 2010-08-09 21:32:08
én a vámpír sztorit nyaltam be meg az ellső 2-3 részt a DémonvilágbólXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Élete történetét vámpír formában már beburkoltam, a Démonvilágot pedig épp emésztem. A 8. vége fele járok
És mind a 80 rész szépen el van rendezve a gépen, mostmár csak meg kell nézni
Majd két hét múlva neki esem
Darren Shan bácsi l
egyre jobban belemászol a szüvembe............
beküldve: 2010-08-07 10:56:45
(#1023) Áhh, köszi! ^^ Egy kicsit meghoztátok a kedvemet hozzá. de az angol dub-bal nem szívesen próbálkozom... A beszédet nem nagyon értem meg, de ha le van írva, azt nagyjából igen! No, de kocsiban ülve, lassú nettel, fejhallgató nélkül nem hiszem, hogy próbálkoznék! ^^" De Köszi mindenkinek!