Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Pokémon
beküldve: 2009-09-01 17:43:54
(#36) Nekem megvolt az az utánozhatatlan Matricás album és azt hiszem volt egy ilyen piros izébizém mint a Pokémnaban annak a főszereplőnek ami megmondja a pokémonok nevét aszem xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
jó jó!!én ugy érttem hogy nekem volt müanyag figurám, ÉS JOBB VOLT MINT EGY PLÜSS!!!
Szerk: Dan 2009-09-01 17:42:14
Én is így állok vele.Nekem csak egy sima pikachu plüssöm volt.(kb 5 cm-s) és mostmár fél percet ha bírok belőle nézni.
meh....
Nekem még pikachus figum is volt - ült egy dombon, mellette egy olyan pokélabda, vagy mi xD Ha pedig megnyomtad, azt mondta, "Pikachu", vagy lejátszott egy részletet a főcímdalból xD
Ma meg már egy részt sem bírok végigszenvedni belőle
Ma meg már egy részt sem bírok végigszenvedni belőle
Szerk: _gabi 2009-09-01 16:28:06
beküldve: 2009-06-03 10:04:42
(#28) Amikor még általános iskolába jártam,szinte mindenki odavolt érte.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-03 10:05:04
Nos, a Platinumra még várhatunk egy darabig, egyébként a Rotom formaváltások érdekesek lettek. Várom már az új RPG-t, az 5 generációsat.
Oh, hát hogy melyik barát volt az, ez szerintme nyílvánvló..csak nem Bori?
Nem talált. ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-03 20:49:26
(#26) Nos, a Platinumra még várhatunk egy darabig, egyébként a Rotom formaváltások érdekesek lettek. Várom már az új RPG-t, az 5 generációsat.
Oh, hát hogy melyik barát volt az, ez szerintme nyílvánvló..csak nem Bori?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-10-03 11:46:37
(#25) Fűű, van Pokémon topic! Látom, hogy itt annyira nem negatívak a vélemények, ezért leírom a Pokémonos történetemet:
Még 2000-ben, amikor befutott az RTL-en a Pokémon, akkor kezdtem el nézni. Az egyik unokatestvérem nézte, és akkor láttam az ending videóban a Nintendo logót? Hát ezt látnom kell! Maga az anime nem tett nagyon fanná, de szívesen néztem.
2005-ben vettem Game Boy Colort magamnak. Vadonás új volt, a Tescóban 990 forintért XD Valamint megvettem hozzá a Goldot. Elkezdtem játszani vele, és azt éreztem, hogy nem tudom letenni. Úgy ragadott magával, hogy észre sem vettem, hogy megszerettem.
Aztán 2006-ban az egyik barátom hatására, hogy láttam, hogy ő mennyire szereti a Pokémont, elkezdtem komolyabban kutatni a Pokémonokat. Elég sokat megtudtam róluk. Gyűjtöttem a TCG-ket, elég jó játékos lettem.
Mára ez a "láz" lecsengett. Szívesen nézem az animét, ha megy az RTL-en, de ma sem vagyok nagy rajongó. ^^'
A játékok nagyon jók, csak nálam ott buknak el, hogy több 100 órát kell beleölni a végigjátszásba, és nekem se időm, se türelmem nincs órák százait játszani egy játékkal.
Még 2000-ben, amikor befutott az RTL-en a Pokémon, akkor kezdtem el nézni. Az egyik unokatestvérem nézte, és akkor láttam az ending videóban a Nintendo logót? Hát ezt látnom kell! Maga az anime nem tett nagyon fanná, de szívesen néztem.
2005-ben vettem Game Boy Colort magamnak. Vadonás új volt, a Tescóban 990 forintért XD Valamint megvettem hozzá a Goldot. Elkezdtem játszani vele, és azt éreztem, hogy nem tudom letenni. Úgy ragadott magával, hogy észre sem vettem, hogy megszerettem.
Aztán 2006-ban az egyik barátom hatására, hogy láttam, hogy ő mennyire szereti a Pokémont, elkezdtem komolyabban kutatni a Pokémonokat. Elég sokat megtudtam róluk. Gyűjtöttem a TCG-ket, elég jó játékos lettem.
Mára ez a "láz" lecsengett. Szívesen nézem az animét, ha megy az RTL-en, de ma sem vagyok nagy rajongó. ^^'
A játékok nagyon jók, csak nálam ott buknak el, hogy több 100 órát kell beleölni a végigjátszásba, és nekem se időm, se türelmem nincs órák százait játszani egy játékkal.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-11 15:20:51
(#24) Necro, akkor legyél msnen pl0x!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-11 10:48:01
(#23) Én nemrég szereztem be a FireRed-et és egy Emerald-ot! Emerald-ban addig jutottam hogy legyőztem az elit4-et aztán kiírta hogy a mentett fájlok törlődtek eléggé ideges lettem és azóta nem is játszok vele , inkább próbálom beszerezni a ritka pokémonokat Pearl-ben.Van egy olyan sejtésem hogy ami nekem van Emerald és FireRed másolt mert a dobozukban nem volt kézikönyv csak a játék és amikor elkezdtem az Emerald-ot már volt egy mentettfájl rajta! Még azt szeretném kérdezni hogy nem-e tudja valaki hogy Pearl-ban PalPark-ban hogy kell Pokémont átküldeni Gameboy játékból?